Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Billentyűzetek tablethez és mobilhoz

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Csatlakozási mód
Vezeték nélküli
(179)
Vezetékes
(9)
Mágneses
(17)
Billentyűzet típus
Irodai
(96)
Gamer
(56)
Numerikus
(7)
Televízióhoz
(2)
Tablethez
(71)
Mac kompatibilis
(42)
Lokalizáció
Cseh
(9)
Szlovák
(1)
Angol
(42)
US
(59)
Amerikai (nemzetközi)
(66)
Német
(2)
Magyar
(18)
Billentyűk típusa
Hagyományos (Magas profilú)
(46)
Alacsony profilú
(122)
Chiclet
(30)
Billentyűzet felszerelése
Világító gombok
(104)
Multimédiás gombok
(89)
Programozható billentyűk
(33)
Levehető kábel
(31)
Touchpad
(27)
Szín
Fekete
(106)
Fehér
(39)
Szürke
(20)
Ezüst
(15)
Grafit
(13)

Az egér és a monitor mellett a billentyűzet az egyik leggyakrabban használt periféria nemcsak a számítógéppel végzett munka során. Manapság egyre többen végzik mindennapi ügyeik nagy részét okostelefon vagy tablet segítségével, de ezen eszközök egyik nagy hátránya a jóval lassabb és kényelmetlenebb adatbevitel. Ezen képes segíteni a külső billentyűzet csatlakoztatása. Nézzük, mely billentyűzetek a legalkalmasabbak okostelefonhoz vagy tablethez történő csatlakoztatásra és milyen előnyöket kínálnak?

Tovább

Billentyűzet tablethez és okostelefonhoz

Bár napjainkban egyre többen használnak munkához vagy ügyeik intézéséhez tabletet vagy okostelefont, sokan szenvednek a lassabb és körülményesebb adatbeviteltől, melyet az ilyen eszközök érintős billentyűzete kínál. Ezt a hátrányt tudjuk kiküszöbölni külső billentyűzet és akár egér csatlakoztatásával. Mivel a gyártók számtalan billentyűzet modellt öntenek a piacra nap mint nap, néha nehéz kiismerni magunkat a kínálatban és eldönteni, hogy a rengeteg irodai, gamer, kompakt (mini), numerikus, világító, mechanikus, esetleg multimédiás billentyűzet közül melyik a legmegfelelőbb számunkra. Ha figyelembe vesszük, hogy a billentyűzetek ára 2-3000 Ft-tól akár 100 000 Ft-tól feljebb is terjedhet, akkor láthatjuk, hogy fontos olyan modellt választani, amely minden igényünknek megfelel, ugyanakkor nem fizetünk magasabb árat számunkra felesleges funkciókért.

Logitech billentyűzet tablethez vagy telefonhoz
Logitech billentyűzet tablethez vagy telefonhoz

Billentyűzet telefonhoz vagy tablethez - melyek a legalkalmasabbak?

Tablet billentyűzet csatlakoztatásával már csaknem olyan kényelmesen dolgozhatunk, mintha laptopot használnánk. Tablethez vagy okostelefonhoz lényegében bármilyen billentyűzet csatlakoztatható, de mégis elmondható, hogy legalkalmasabb erre a célra az irodai billentyűzet vagy a kompakt (mini) billentyűzet.

i

Léteznek olyan tablet billentyűzetek is, amelyek egyúttal tablet tokként is szolgálnak. Ha ilyet választunk, fontos figyelembe venni tabletünk átmérőjét.

Billentyűzet telefonhoz vagy tablethez - Irodai billentyűzet

Az irodai billentyűzetek rendkívül sokoldalúak, s szinte minden igényt kielégítenek, amely általános irodai vagy otthoni munkához kötődik. Gépeléshez tökéletesen megfelelnek. A mechanikus billentyűzetek komolyabb minőséget és nagyfokú tartósságot képviselnek, de az áruk is jóval magasabb.

Billentyűzet telefonhoz vagy tablethez - Kompakt (mini) billentyűzet

A kompakt billentyűzetek kialakításánál az elsődleges cél a lehető legkisebb méret biztosítása. Ezt leginkább a felesleges felületek és műanyagok kiküszöbölésével, alacsony profilú gombokkal, és kompakt elrendezéssel érik el. A gyártók gyakran elhagyják a speciális gombokat, s néha a numerikus billentyűzet is hiányzik a lehető legkisebb méret érdekében. A kompakt billentyűzetek is kaphatók vezetékes és vezeték nélküli kialakításban.

Kompakt (mini) billentyűzet tablethez vagy telefonhoz
Kompakt (mini) billentyűzet tablethez vagy telefonhoz

Billentyűzet telefonhoz vagy tablethez - Gamer billentyűzet

Amennyiben nem csak alapfunkciókra vágysz, hanem játszani is szeretsz a telefonodon vagy tableteden, csatlakoztathatsz gamer billentyűzetet is. A gamer billentyűzetek gyakran magasabb minőséget, vonzó dizájnt, állítható színű háttérvilágítást, és extra funkciógombokat kínálnak. Természetesen ezek az extra tulajdonságok a fogyasztói árukban is megmutatkoznak.

Billentyűzet telefonhoz vagy tablethez - Csatlakoztatás

Csatlakoztatás szempontjából a billentyűzetek két alapvető típusa létezik:

  • Vezetékes - csatlakoztatásuk leggyakrabban USB csatlakozón keresztül történik.
  • Vezeték nélküli - csatlakoztatásuk leggyakrabban Bluetooth kapcsolat segítségével történik.

Az okostelefonok és tabletek általában nem rendelkeznek hagyományos USB bemenettel, így ha vezetékes billentyűzetet kívánunk hozzájuk csatlakoztatni, szükségünk lesz egy USB átalakítóra, mely lehetővé teszi, hogy a billentyűzet USB csatlakozóját a telefon vagy tablet microUSB vagy USB-C bemenetéhez csatlakoztassuk.

Tablet billentyűzet touchpad-del

A vezetékes és Bluetooth csatlakozáson túl létezik a billentyűzetek olyan csoportja, amelyek mágnesesen csatlakoztathatók. Ezek általában egy adott tablet típushoz gyártott billentyűzetek, például Ipad-hez vagy Microsoft Surface-hez. Ezek a billentyűzetek gyakran touchpad-del vannak felszerelve, mert céljuk, hogy csatlakoztatásukkal a tabletünket szinte teljes értékű laptopként használhassuk.

Telefon vagy tablet billentyűzet egérrel

Számos előnnyel jár, ha a billentyűzetet és egeret egy csomagban vásároljuk meg, s a kedvezményesebb ár csak ezek egyike. További előnyük, hogy a billentyűzet és az egér közös vevőegységet használnak, így nem lesz szükséged két külön USB portra, továbbá a megjelenésük is egyforma, működésük összehangolt. Ha ezek számodra nem elhanyagolható tényezők, itt tekintheted meg billentyűzet+egér szett választékunkat.

Billentyűzet+egér szett vezeték nélküli
Billentyűzet+egér szett vezeték nélküli

Telefon vagy tablet billentyűzet árak

A billentyűzetek ára minőségüktől és extra funkcióiktól függően rendkívül változó. Ha tablethez vagy telefonhoz keresünk billentyűzetet, a legolcsóbb modellek ára 3000 Ft körül kezdődik. Ebbe a legalacsonyabb árkategóriába leginkább az olyan tablet tokok tartoznak, melyek alapminőségű billentyűzetet tartalmaznak. Ezek a billentyűzetek alapminőséget és alapfunkciókat nyújtanak, de könnyű vagy alkalmi használatra tökéletesen megfelelnek. 4000 Ft-tól felfelé már szélesedik a kínálat, s megéri gondosan átolvasni a számunkra tetszetős billentyűzetek paramétereit. Az 50 000 Ft feletti kategóriát szinte kizárólag vezeték nélküli, adott tablet modellekhez gyártott billentyűzetek képviselik, például Ipad, Microsoft Surface, Lenovo.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Logitech MX Keys S Graphite - HU (lézerezett) Szállításra kész > 5 db
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezeték nélküli, háttérvilágítással, alacsony profilú billentyűzet, magyar kiosztás, Bluetooth, Vezeték nélküli USB vevőegység és USB-C, fém váz, Li-pol elemmel működik, grafit
46 790 Ft

2.
Billentyűzet - irodai és mac kompatibilis, membrán, vezeték nélküli, alacsony profilú billentyűzet, magyar kiosztás, Bluetooth, ezüst
-5 %
49 990 Ft
47 300 Ft

3.
Logitech Keyboard K120 Business HU Szállításra kész > 10 db
Billentyűzet - membrán, vezetékes, magyar kiosztás, USB, fekete
5 290 Ft

Még több
257 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,9 49×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, Graphite - US INTL
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezeték nélküli, háttérvilágítással, chiclet billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth, Li-pol elemmel működik, grafit
34 970 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC050c22f8a
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Platinum HU - Billentyűzet
Típusok
4,8
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Platinum HU
Billentyűzet - tablethez, mágneses, alacsony profilú billentyűzet, magyar kiosztás, Bluetooth, ezüst
81 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MCS330e1HU
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Razer BLACKWIDOW V3 MINI HyperSpeed Wireless (Yellow Switch) - US
Gamer billentyűzet - gamer, vezeték nélküli, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, Razer Yellow kapcsolók, dinamikus háttérvilágítással, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth és USB, cserélhető kapcsolók, cserélhető gombok, fekete
Szuper ár
75 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MR071c2
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,0
Samsung Galaxy Tab S9 Ultra fekete tok billentyűzettel és érintőpaddal
Tablet tok - SAMSUNG Galaxy Tab S9 Ultra számára, billentyűzettel, kemény, integrált billentyűzet
114 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP051md24
4,0
UAG Rugged Bluetooth Keyboard W/Trackpad UK English IPad 10.2" 2019/2020/2021
Tablettok billentyűzettel - ellenálló, csúszásgátló külső felület, antimikrobiális külső felület prémium taktikai mintával, cseppálló billentyűzet, LED háttérvilágítású billentyűkkel (7 szín, 3 fényerő) és tágasan kialakított billentyűkkel, rendkívül nagy, 60,5 cm-es / 9,5 hüvelykes multi-touch trackpad gesztusok (tap, pinch, swipe és scroll) támogatásával, állítható mágneses állvány négy megtekintési szöggel, akár a laptopok esetében, amely kényelmesebb írást, megtekintést, rajzolást és olvasást tesz lehetővé, ellenálló Smart Folio tok taktikai mintával és automatikus altatás/ébresztés funkcióval, beépített Apple Pencil tartó, biztonságos Bluetooth párosítás több eszközzel, így akár két eszköz is csatlakoztatható egyidejűleg, hosszú üzemidejű, újratölthető akkumulátor és USB-C töltő port (az USB-C töltőkábel tartozék), amely akár 180 óra használatot tesz lehetővé, ablak a tulajdon megjelöléséhez az egyszerű identifikáció érdekében, maximális leejtés elleni védelem akár 8 láb/2 m magasságig
49 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UAG054ca1
FABER-CASTELL Grip Pastel, 5 színű - Tűfilc
Típusok
FABER-CASTELL Grip Pastel, 5 színű
Tűfilc - 0,4 mm vonalvastagsággal, kerek alakú, tinta szín(ek), lemosható, háromszög alakú markolat, 5 tűfilc a csomagban
1 310 Ft -tól
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FCL126a
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech MX Keys S Graphite - HU (lézerezett)
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezeték nélküli, háttérvilágítással, alacsony profilú billentyűzet, magyar kiosztás, Bluetooth, Vezeték nélküli USB vevőegység és USB-C, fém váz, Li-pol elemmel működik, grafit
46 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC050c22f6d4
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Teclast K10 Bluetooth Keyboard
Billentyűzet - irodai, vezeték nélküli, alacsony profilú billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth, fekete
8 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tec01z1
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Keyboard K120 Business HU
Billentyűzet - membrán, vezetékes, magyar kiosztás, USB, fekete
5 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC061a1b
3,0
UAG Rugged Bluetooth Keyboard with Trackpad UK English iPad 10.9" 2022
Tablettok billentyűzettel - ellenálló, csúszásgátló külső felület, antimikrobiális külső felület prémium taktikai mintával, cseppálló billentyűzet, LED háttérvilágítású billentyűkkel (7 szín, 3 fényerő) és tágasan kialakított billentyűkkel, rendkívül nagy, 60,5 cm-es / 9,5 hüvelykes multi-touch trackpad gesztusok (tap, pinch, swipe és scroll) támogatásával, állítható mágneses állvány négy megtekintési szöggel, akár a laptopok esetében, amely kényelmesebb írást, megtekintést, rajzolást és olvasást tesz lehetővé, ellenálló Smart Folio tok taktikai mintával és automatikus altatás/ébresztés funkcióval, beépített Apple Pencil tartó, biztonságos Bluetooth párosítás több eszközzel, így akár két eszköz is csatlakoztatható egyidejűleg, hosszú üzemidejű, újratölthető akkumulátor és USB-C töltő port (az USB-C töltőkábel tartozék), amely akár 180 óra használatot tesz lehetővé, ablak a tulajdon megjelöléséhez az egyszerű identifikáció érdekében, maximális leejtés elleni védelem akár 8 láb/2 m magasságig
65 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UAG054ca2
4,4
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Apple Magic Keyboard számbillentyűzettel, ezüst - HU
Billentyűzet - irodai és mac kompatibilis, membrán, vezeték nélküli, alacsony profilú billentyűzet, magyar kiosztás, Bluetooth, ezüst
Leárazás -5 %
47 300 Ft 49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TL225m1
4,0
Samsung Galaxy Tab S9+/Tab S9 FE+ Védőburkolat billentyűzettel és érintőpaddal, fekete
Tablet tok - SAMSUNG Galaxy Tab S9 FE+ és Galaxy Tab S9+ számára, billentyűzettel, kemény, integrált billentyűzet
69 990 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP051md18
4,8 23×
Xiaomi Pad 6 billentyűzet - fekete
Billentyűzet - tablethez, mechanikus, vezeték nélküli, alacsony profilú billentyűzet, Bluetooth, fekete
27 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAKT423
5,0
Epico Apple iPad Pro 11" (2018/2020-2022), iPad Air 10,9" (2020/2022) tok + billentyűzet, qwerty
Tablet tok - Apple iPad Air 10,9" 2020 (4th gen), iPad Air 10,9" 2022 (5th gen), iPad Pro 11" 2018 (1st gen), iPad Pro 11" 2020 (2nd gen), iPad Pro 11" 2021 (3rd gen) és iPad Pro 11" 2022 (4th gen) számára, billentyűzettel, anyaga: műbőr és alumínium, kemény, zárható, MagSafe, beépített támaszték és integrált billentyűzet
57 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EPICO120a107
4,9 35×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Keychron K8 TKL Gateron Hot-Swappable Red Switch Mechanical - US
Gamer billentyűzet - gamer, vezeték nélküli, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, Gateron Red kapcsolók, us kiosztás, Bluetooth és USB-C, cserélhető kapcsolók, cserélhető gombok, fekete és szürke
48 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KCHRON001a6
5,0
Epico Apple iPad Pro 11" (2018/2020-2022), iPad Air 10,9" (2020/2022) tok + billentyűzet, qwerty
Tablet tok - Apple iPad Air 10,9" 2020 (4th gen), iPad Air 10,9" 2022 (5th gen), iPad Pro 11" 2018 (1st gen), iPad Pro 11" 2020 (2nd gen), iPad Pro 11" 2021 (3rd gen) és iPad Pro 11" 2022 (4th gen) számára, billentyűzettel, anyaga: műbőr és alumínium, kemény, zárható, MagSafe, beépített támaszték és integrált billentyűzet
51 590 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: EPICO120a107
4,2 21×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech MX Mechanical Graphite - US INTL
Billentyűzet - irodai, tablethez és mac kompatibilis, mechanikus, vezeték nélküli, alacsony profilú billentyűzet, Logitech GL Tactile kapcsolók, dinamikus háttérvilágítással, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth és Vezeték nélküli USB vevőegység, csendes, fém váz, Li-pol elemmel működik, grafit
68 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC050c22f71
5,0
Epico Apple iPad 10.9" (2022), 10. generáció, alumínium - qwerty
Tablet tok - Apple iPad 10,9" 2022 (10th gen) számára, billentyűzettel, anyaga: műbőr és alumínium, kemény, zárható, MagSafe, beépített támaszték és integrált billentyűzet
57 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EPICO120a104
Trust LYRA Compact Wireless Keyboard - US - Billentyűzet
Típusok
4,4 10×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Trust LYRA Compact Wireless Keyboard - US
Billentyűzet - tablethez és mac kompatibilis, mechanikus, vezeték nélküli, chiclet billentyűzet, us kiosztás, Bluetooth, Vezeték nélküli USB vevőegység és USB-C, fekete
13 820 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JS250s5a1
1,0
Epico Apple iPad Pro 11" (2018/2020-2022), iPad Air 10,9" (2020/2022) tok + billentyűzet, HU
Tablet tok - Apple iPad Air 10,9" 2020 (4th gen), iPad Air 10,9" 2022 (5th gen), iPad Pro 11" 2018 (1st gen), iPad Pro 11" 2020 (2nd gen), iPad Pro 11" 2021 (3rd gen) és iPad Pro 11" 2022 (4th gen) számára, billentyűzettel, anyaga: műbőr és alumínium, kemény, zárható, MagSafe, beépített támaszték és integrált billentyűzet
57 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EPICO120a106
4,2 12×
ChoeTech iPad 10.9" Magic Wireless Keyboard Case
Billentyűzet - tablethez, membrán, vezeték nélküli, alacsony profilú billentyűzet, Bluetooth, fekete
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CHOTEo7
4,0
UAG Rugged Bluetooth Keyboard W/Trackpad UK English IPad 10.2" 2019/2020/2021
Tablettok billentyűzettel - ellenálló, csúszásgátló külső felület, antimikrobiális külső felület prémium taktikai mintával, cseppálló billentyűzet, LED háttérvilágítású billentyűkkel (7 szín, 3 fényerő) és tágasan kialakított billentyűkkel, rendkívül nagy, 60,5 cm-es / 9,5 hüvelykes multi-touch trackpad gesztusok (tap, pinch, swipe és scroll) támogatásával, állítható mágneses állvány négy megtekintési szöggel, akár a laptopok esetében, amely kényelmesebb írást, megtekintést, rajzolást és olvasást tesz lehetővé, ellenálló Smart Folio tok taktikai mintával és automatikus altatás/ébresztés funkcióval, beépített Apple Pencil tartó, biztonságos Bluetooth párosítás több eszközzel, így akár két eszköz is csatlakoztatható egyidejűleg, hosszú üzemidejű, újratölthető akkumulátor és USB-C töltő port (az USB-C töltőkábel tartozék), amely akár 180 óra használatot tesz lehetővé, ablak a tulajdon megjelöléséhez az egyszerű identifikáció érdekében, maximális leejtés elleni védelem akár 8 láb/2 m magasságig
46 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UAG054ca1
4,5
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Pebble Keyboard 2 K380s, Graphite - US INTL
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezeték nélküli, chiclet billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth, csendes, AAA elemmel működik, grafit
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC055v2c3a1
5,0
Epico Apple iPad 10.9" (2022), 10. generáció, alumínium - qwerty
Tablet tok - Apple iPad 10,9" 2022 (10th gen) számára, billentyűzettel, anyaga: műbőr és alumínium, kemény, zárható, MagSafe, beépített támaszték és integrált billentyűzet
51 590 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: EPICO120a104

Billentyűzetek tablethez és mobilhoz

cikkJelek, szimbólumok és hangulatjelek: Hogyan írjuk ezeket? (ÚTMUTATÓ) Időnként mindegyikünk elgondolkozik azon, hogy egyik vagy másik karaktert hogyan kell beírni a billentyűzeten. Egyes karaktereket egyszerűen nem írunk olyan gyakran, hogy alaposan bevésődnének a billentyűparancsok a memóriánkba. Ezért készült ez a cikk, amelyben...
Ezt a cikket azzal a céllal készítettük, hogy segítsünk eligazodni a billentyűzetek színes világában, megkönnyítve ezzel számodra a kiválasztás folyamatát. A cikkben ismertetjük a billentyűzetek egyes típusait és a különféle működési mechanizmusokat. Tehát, ha új...
A billentyűzet rendszeres tisztítása az egyik alapvető tevékenység a munkakörnyezet tisztaságának megőrzése érdekében. Ez megakadályozhatja a vírusok és a szennyeződés terjedését. Hogyan és mivel lehet a billentyűzetet megfelelően megtisztítani?

Billentyűzetek tablethez és mobilhoz

A Billentyűzetek tablethez és mobilhoz kategóriában összesen 257 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó billentyűzetek tablethez és mobilhoz Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább billentyűzetek tablethez és mobilhoz A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb billentyűzetek tablethez és mobilhoz A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: billentyűzetek tablethez és mobilhoz vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ