Slevy s AP+ AlzaBoxy Q1

Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Mint

Termékkatalógus
Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Mint
4,8 25 értékelés
Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Szín
Belső memória
Szuper ár
224 900 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HSAMO0253b2 Termékszám:  SM-S711BLGDEUE_HU Gyártó honlapja:
Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Mint 224 900 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Mint

Ez a modern SAMSUNG Galaxy S23 FE okostelefon része a smarttelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetőséget nyújt az interneten való böngészésre, illetve képek és videók rögzítésére. három hátlapi kamera segítségével, ezenkívül sok hasznos alkalmazást vagy akár játékot is letölthetsz rá. Az okostelefon 6,4" -es kijelzővel van ellátva, melyet örömmel fogadnak a nagy telefonok rajongói. A készülék belsejében dual SIM kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A folyamatok problémamentes működtetéséről 8 magos Samsung Exynos 2200 processzor gondoskodik. 8 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 128GB belső tárhely biztosított. Ekkora memória lehetővé teszi, hogy különösebb korlátozás nélkül használjuk a telefont. A megfelelő energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Nyugodtan búcsút inthetsz a bosszantó kábeleknek a vezeték nélküli töltésnek köszönhetően. Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C. Ez a mobiltelefon vízálló, ezáltal könnyedén veszi a mindennapi élet kihívásait. IP68 mértékű védelmi fokozattal van jelölve. Ez a nagyszerű Samsung okostelefon 2023 óta van hivatalosan a piacon.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Mint ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Mint ...

Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Mint okostelefon alapvető paraméterei

  • Ezen Samsung okostelefon 6,4" méretű képernyővel van szerelve
  • Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik
  • A szükséges energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • A mobiltelefon el van látva vezeték nélküli töltéssel
  • Olyan csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C
  • Ellenáll a víznek az IP68 szabvány értelmében
  • A hátlapi fő kamera felbontása 50 Mpx
  • A készülék hátsó oldalán 3 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon AMOLED 6,4"méretű képernyőt kapott
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további népszerű funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass és HDR10+
  • A képernyő 1450 Nits fényerőt képes biztosítani
  • Az elsődleges funkciókat a fejlett Android 13 operációs rendszer és Samsung One UI felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók megőrzésére 128 GB belső memória biztosított
  • A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Támogatott hálózati szolgáltatások: 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G)
  • Az elégséges energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Xclipse 920

Ezen Samsung telefonnak a képernyőjét szívesen fogjuk nézni

Örömteli lesz majd minden pillanat, amit ezzel a csodás Samsung telefonnal tölthetünk el, mivel 6,4" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2340 × 1080 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalom megjelenítésére. A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefon gyárilag a fejlett Gorila Glass védelemmel van ellátva, amely megakadályozza a karcolásokat és egyéb mechanikai sérüléseket. Az integrált HDR 10+ formátum a legmodernebb technológiák közé tartozik, amelynek a gyönyörű jeleneteket köszönhetjük. Azért, hogy jobban olvashassuk a kijelzőt, növelnünk kell annak fényerejét. Ez a fejlett Samsung okostelefon 1450 Nits mértékű fényerővel funkcionál, amely közvetlen napsütésben is tiszta és jól látható képet garantál.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Mint ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Mint ...

Fotózz minden fontos eseményen

A telefonnal történő fotózás alapvető részét képezi a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez a kiemelkedő Samsung mobiltelefon fel van szerelve 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es teleobjektívvel, 12Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektívnek köszönhetően részletgazdag képet kapunk a távolabb elhelyezkedő tárgyakról. Ez hasznos lehet például állatok, sportesemények vagy épületek fotózásakor. 3× optikai zoom-ra képes. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű felvételeket. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére szolgál, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megjelenítése. Ezzel a lenyűgöző Samsung mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. Nagyon hasznos funkció az optikai képstabilizálás. Amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk, a vaku segítségünkre lesz.

Megfelelő akkumulátor-élettartam

Eme Samsung mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4500 mAh, garantálja az egy-két napos használatot. El van látva gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 25 W, ráadásul gyors kábel nélküli töltéssel, melynek maximális teljesítménye 15 W. A töltésére USB-C port használható.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Mint ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Mint ...

Eme Samsung mobiltelefon kiemelkedő teljesítményt nyújt

A nagyszerű Samsung mobiltelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer működteti, melynek verziója Android 13, Samsung One UI felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és az elérhető programok , illetve alkalmazások gazdag kínálatáról. 8 GB RAM-mal rendelkezik, amely gond nélkül kezeli a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. A fájlok, fotók és videók tárolására 128 GB belső tárhely van biztosítva, amely a legigényesebb felhasználók elvárásait is teljes mértékben kielégíti, így bátran menthetjük a játékokat, készíthetünk videókat, vagy telepíthetünk egy csomó alkalmazást.

Ezen Samsung mobiltelefon különböző kommunikációs móddal rendelkezik

Említésre méltók az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatai, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC-vel (Near Field Communication) technológia lehetővé válik az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikáció, ami általában maximum 10 cm. Ezáltal egyszerűen és érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, és nem kell elővennünk a hitelkártyánkat sem. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad sem fogy. A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy egyszerűen csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, leegyszerűsítve a kommunikációt és az adatmegosztást kábelek nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jelek használatával határozza meg a föld felszínén található eszközök helyzetét Ez a rendszer lehetővé teszi a mobiltelefonoknak a pontos helymeghatározást, amely nélkül nem lennénk képesek navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Mint ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Mint ...

Kommunikálj és szórakozz korlátok nélkül

A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését lehetővé teszi a gyors 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, így nem lesz gond a nagy fájlok letöltése, filmek streamelése vagy videóhívások lebonyolítása. A mobiltelefon képes az interneten is hívásokat kezdeményezni a hagyományos telefonhálózaton kívül. VoWiFi és VoLTE segítségével képes kommunikálni.

Mindig örülünk a praktikus funkcióknak

Élvezd az életet teljes sebességgel a népszerű Samsung mobiltelefonnal. A ujjlenyomat olvasó egyetlen érintéssel feloldja a telefonod. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológiának köszönhetően több csatornán keresztül garantált a térhangzás. Például az egyik csatorna hordozhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang terjedése a térben lényegesen pontosabb és valósághűbb lesz. MMS-en keresztül a szöveges üzeneteknél sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal. Változtasd telefonod asztali számítógéppé a Samsung Desktop Experience-nek köszönhetően. Csak csatlakoztatnod kell egy külső monitort, egeret vagy billentyűzetet, és máris létrehozhatod a hagyományos számítógépes felhasználói felületet. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp és közelségérzékelő

Méretei:

158 × 76,5 × 8,2 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

209 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,4" Kész!
Kijelző felbontása
2340 x 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,4" Kész!
Kijelző felbontása
2340 x 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
10 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
10 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,4 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 960fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 500 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
25 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
15 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Processzor címke
SAMSUNG Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,8 GHz (2 800 MHz) Kész!
Processzor típusa
Samsung Exynos 2200 Kész!
Grafikus gyorsító
Xclipse 920 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.3 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Samsung Galaxy S23 FE termékhez:

224 900 Ft - 254 900 Ft

Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Purple

Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
224 900 Ft
Szállításra kész 3 db
 

Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Mint

Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
224 900 Ft
Szállításra kész 3 db
 

Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Cream

Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
224 900 Ft
Szállításra kész 1 db
 

Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Graphite

Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
224 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Mint

Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
254 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Mint
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ