30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Graphite

Termékkatalógus
Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Graphite
4,8 25 értékelés
Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Szín
Belső memória
281 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  HSAMO0253c3 Termékszám:  SM-S711BZAGEUE_HU Gyártó honlapja:
Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Graphite 281 190 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Graphite

Ezen SAMSUNG Galaxy S23 FE mobiltelefon része az okostelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetővé teszi az internet használatát, illetve képek és videók készítését. 3 kamera segítségével, de akár játékokat vagy sok hasznos alkalmazást is letölthetsz rá. A mobiltelefon 6,4" -es képernyővel rendelkezik, amely tökéletes választás a nagyobb telefonok rajongói számára. A készülék belsejében dual SIM kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A rendszer folyamatos működéséről 8 magos Samsung Exynos 2200 processzor gondoskodik. 8 GB rendszermemóriával funkcionál. A fájlok, fotók és videók számára 256GB integrált memória áll rendelkezésre. Ekkora memória ideális a nagy játékosoknak vagy a szenvedélyes fotósok számára. A megfelelő energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. A mobiltelefon rendelkezik vezeték nélküli töltéssel, így nem lesz többé gond a bosszantó kábelekkel. Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C. Ez a mobiltelefon vízálló, ezáltal könnyedén veszi a mindennapi élet kihívásait. IP68 szintű védelmi fokozattal rendelkezik. Ez a nagyszerű Samsung okostelefon 2023 óta van hivatalosan a piacon.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Graphite ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Graphite ...

Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Graphite okostelefon legfontosabb paraméterei

  • Ezen Samsung okostelefon 6,4" méretű képernyővel rendelkezik
  • A folyamatok folyamatos működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB RAM-mal gazdálkodik
  • A szükséges energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • A mobiltelefon vezeték nélküli töltéssel büszkélkedhet
  • Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint USB-C
  • Képes ellenállni a víznek az IP68 szabvány értelmében
  • A fő hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A hátlapon 3 kamera található
  • A mobiltelefon AMOLED 6,4"méretű kijelzővel rendelkezik
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan praktikus tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass és HDR10+
  • A kijelző 1450 Nits fényerőt biztosít
  • Az alapvető funkciókat a fejlett Android 13 operációs rendszer és Samsung One UI felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók számára 256 GB belső tárhely áll rendelkezésre
  • A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Támogatott adatszolgáltatások: 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G)
  • A szükséges energiát az erős, 4500 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Xclipse 920

Ennek a nagyszerű Samsung telefonnak a kijelzőjét örömmel fogjuk nézni

Felejthetetlen lesz majd minden egyes pillanat, amit ezzel a csodás Samsung telefon használatával töltünk el, mivel 6,4" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2340 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg. A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefon gyárilag Gorilla Glass üveggel rendelkezik, amely védelmet nyújt a karcolások és egyéb mechanikus sérülések ellen. Az integrált HDR 10+ formátum a legnépszerűbb és legkifinomultabb technológiák közé tartozik, amelynek köszönhetően minden jelenet gyönyörűen rajzolódik ki. Annak érdekében, hogy könnyebben olvashassuk a kijelzőt, növelnünk kell annak fényerejét. Eme Samsung mobiltelefon 1450 Nits mértékű fényerővel funkcionál, amely közvetlen napsütésben is tiszta és jól látható képet eredményez.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Graphite ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Graphite ...

Örökítsd meg a fontos pillanatokat

A telefonnal történő fotózás elengedhetetlen része a három hátoldali kamera. Ez az átlagon felüli Samsung mobiltelefon el van látva 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es teleobjektívvel, 12Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektívvel távoli témákat fotózhatunk, és kiváló minőségű, részletes képeket kapunk. Ez különösen jól jöhet például állatok, sportesemények vagy épületek fotózásakor. 3× mértékű optikai zoom-mal van ellátva. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles perspektívában mutatja meg a világot. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér megmutatása. Ezzel a modern Samsung mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videókat. Az éles képek rögzítésekor nagy hasznát vesszük az optikai képstabilizálás funkciónak. Amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk, a LED-es vaku segítségünkre lesz.

Nem hagy cserben a telefon akkumulátora

Eme Samsung mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4500 mAh, probléma nélkül kibírja egy-két napig. Ellátták gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 25 W, és gyors vezeték nélküli töltéssel, melynek maximális teljesítménye 15 W. A töltésre USB-C csatlakozó használható.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Graphite ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Graphite ...

Eme Samsung mobiltelefon megbízható teljesítményt garantál

A modern Samsung okostelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer garantálja, melynek verziója Android 13, Samsung One UI felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és változatos programjairól , illetve alkalmazásairól. 8 GB rendszermemóriával funkcionál, amely gond nélkül futtatja a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. Fotóink és videóink, illetve fájljaink tárolására 256 GB belső memória biztosított, amely versenytársa lehet még a laptopoknak is, és megoldja a legnagyobb adatok és alkalmazások tárolásának problémáját is.

Eme Samsung okostelefon széleskörű kommunikációs lehetőségeket kínál

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC-vel (Near Field Communication) technológia lehetővé válik az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikáció, ami általában maximum 10 cm. Ezáltal egyszerűen és érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, és nem kell elővennünk a hitelkártyánkat sem. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy egyszerűen csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel megkönnyítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia a műholdas jeleknek köszönhetően képes azonosítani az eszközök helyzetét a föld felszínén Ez a rendszer biztosítja a mobiltelefonok pontos helymeghatározását, amely nélkül lehetetlen lenne navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Graphite ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Graphite ...

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást határok nélkül

A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését garantálja a gyors 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, amelynek köszönhetően gyorsan és fennakadás nélkül tölthetünk le nagy méretű fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel. A mobiltelefonnal nem csak a hagyományos telefonhálózaton, de akár az interneten keresztül is kezdeményezhetünk hívásokat. VoWiFi és VoLTE segítségével kommunikál.

Mindig örömmel fogadjuk a hozzáadott praktikus funkciókat

Élvezd az élet minden pillanatát a népszerű Samsung mobiltelefonnal. A ujjlenyomat olvasónak köszönhetően, a telefon egyetlen érintéssel feloldható. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológia térhangzást nyújt több csatornán keresztül. Az egyik csatorna a lövések hangját hordozza, míg a másikon a fegyver mechanikáját hallhatjuk, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és reálisabb lesz. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. A Samsung Desktop Experience lehetővé teszi, hogy asztali PC-vé változtasd a telefonod. Csak csatlakoztatnod kell egy külső monitort, egeret vagy billentyűzetet, és máris átélheted a hagyományos számítógépes felhasználói élményt. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp és közelségérzékelő

Méretei:

158 × 76,5 × 8,2 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

209 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,4" Kész!
Kijelző felbontása
2340 x 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,4" Kész!
Kijelző felbontása
2340 x 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
10 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
10 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,4 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 960fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 500 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
25 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
15 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Processzor címke
SAMSUNG Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,8 GHz (2 800 MHz) Kész!
Processzor típusa
Samsung Exynos 2200 Kész!
Grafikus gyorsító
Xclipse 920 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.3 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Samsung Galaxy S23 FE termékhez:

257 790 Ft - 283 990 Ft

Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Graphite

Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
265 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Mint

Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
258 790 Ft
Szállításra kész 3 db
 

Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Purple

Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
257 890 Ft
Szállításra kész 3 db
 

Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Cream

Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
257 790 Ft
Szállításra kész 1 db
 

Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Mint

Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
283 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Graphite
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ