AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Jade Green + Photo Printer 1S

Termékkatalógus
Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Jade Green + Photo Printer 1S
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Mobiltelefon - 6,36"-es AMOLED kijelző 2670 × 1200 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,6) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 50Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 90W, 4610 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Változat
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  HXI285c2PP Termékszám:  CIKK/01419 Gyártó honlapja:
Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Jade Green + Photo Printer 1S 399 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Jade Green + Photo Printer 1S

Ez a modern Xiaomi 14 mobiltelefon szerves részét képezi az okostelefonok csoportjának érintőképernyővel. Lehetővé teszi, hogy naprakész légy az internetnek köszönhetően, illetve videókat és képeket is készíthetsz vele. három hátlapi kamera segítségével, ezenkívül különféle praktikus alkalmazások vagy játékok használatára is ideális. A mobiltelefon 6,36" -es kijelzővel rendelkezik, amely az egyik legnépszerűbb méretnek számít. Ideális nagysággal rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű kezelést, miközben kényelmesen nézhetsz filmeket, játszhatsz vagy szörfözhetsz a neten és így tovább. A készülék belsejében dual SIM kártya konfiguráció számára előkészített hely található. Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor gondoskodik. 12 GB RAM-mal gazdálkodik. A fájlok, fotók és videók tárolására 512GB belső memória van biztosítva. Ilyen memóriával nem lesz gond a hosszú videók vagy a kiváló minőségű fotók készítése és tárolása. Az elégséges energiát az erős, 4610 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C. Ez a mobiltelefon vízálló, ezáltal nem érhetnek váratlan meglepetések a mindennapi igénybevétel során. IP68 szintű védelmi fokozattal látták el. Ez a remek Xiaomi okostelefon 2024 óta van a piacon.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Jade Green + Photo Printer 1S ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Jade Green + Photo Printer 1S ...

Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Jade Green + Photo Printer 1S okostelefon fontosabb jellemzői

  • Eme Xiaomi okostelefon 6,36" méretű kijelzővel van szerelve
  • A folyamatok zökkenőmentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik
  • A megfelelő energiát az erős, 4610 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C
  • Képes ellenállni a víznek az IP68 szabvány értelmében
  • A hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A készülék hátulján 3 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon AMOLED 6,36"méretű kijelzőt kapott
  • A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass, HDR10+ és adaptív frekvencia
  • A képernyő 3000 Nits fényerőre képes
  • Az elsődleges műveleteket a fejlett Android 14 operációs rendszer és HyperOS felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók megőrzésére 512 GB integrált memória áll rendelkezésre
  • A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Olyan hálózati szolgáltatásokat támogat, mint 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
  • Az elégséges energiát az erős, 4610 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Adreno 750

Ennek a remek Xiaomi telefonnak a képernyőjét nagy élmény lesz nézni

Örömteli lesz majd minden perc, amit ezzel a lenyűgöző Xiaomi telefonnal tölthetünk el, mivel 6,36" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2670 × 1200 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Ezenkívül módosíthatjuk is a kijelző frekvenciáját az aktuális igények szerint. A telefon már gyárilag a fejlett Gorilla Glass üveggel van ellátva a karcolások és egyéb mechanikai sérülések megelőzése érdekében. A HDR 10+ formátum a legmodernebb technológiák közé tartozik, amely lenyűgözően renderel minden típusú jelenetet. Azért, hogy könnyebben olvashassuk a kijelzőt, növelnünk kell annak fényerejét. Ez a modern Xiaomi okostelefon 3000 Nits mértékű fényerővel rendelkezik, amely még erős napsütésben is tiszta és jól látható képet garantál.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Jade Green + Photo Printer 1S ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Jade Green + Photo Printer 1S ...

Készíts lélegzetelállító képeket

A telefonnal való fotózás alapvető része a három lencséből álló hátoldali kamerarendszer. Ez a kiemelkedő Xiaomi okostelefon el van látva 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 50Mpx-es teleobjektívvel, 50Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektívnek köszönhetően részletgazdag képet kapunk a távolabb elhelyezkedő tárgyakról. Ez jól jöhet például állatok, sportesemények vagy épületek fényképezése alkalmával. 3× mértékű optikai zoom-ra képes. A makrókamera tökéletesen megfelel közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózás képes feltárni az apró struktúrákat, illetve nagyfokú részletességet érhetünk el vele. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles perspektívában mutatja meg a világot. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér megmutatása. Ezzel a lenyűgöző Xiaomi mobiltelefonnal 7680 × 4320 (8K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. A kiváló videók készítésekor elengedhetetlen az elektronikus képstabilizátor. Nagyon hasznos funkció az optikai képstabilizálás. Amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a LED-es vaku segítségünkre lesz.

Nem fogsz csalódni a telefon akkumulátorában

Ezen kitartó Xiaomi mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4610 mAh, biztosítja az egy-két napos készenlétet. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 90 W, és gyors kábel nélküli töltéssel, melynek maximális teljesítménye 50 W. Ez a strapabíró Xiaomi okostelefon elégséges teljesítményű akkumulátorral rendelkezik ahhoz, hogy más okostelefonokat, fejhallgatót vagy okosórát töltsünk vele vezeték nélkül, mint egy külső áramforrással. Így powerbank-ként funkcionálhat más, vezeték nélküli töltést támogató eszköz számára. A fordított töltés maximális teljesítménye 10 W. Feltöltésére USB-C konnektor áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Jade Green + Photo Printer 1S ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Jade Green + Photo Printer 1S ...

Ezen Xiaomi mobiltelefon kiemelkedő teljesítménnyel büszkélkedhet

A nagyszerű Xiaomi okostelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer garantálja, melynek verziója Android 14, HyperOS felhasználói felülettel. Az Androidot nyitottsága és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálája jellemzi. 12 GB RAM-mal rendelkezik, amellyel akár 3D-s játékokat is játszhatunk, illetve használhatjuk a virtuális valóságot. A fájlok, illetve fotóink és videóink megőrzésére 512 GB belső tárhely van biztosítva, amely még a számítógépekkel is felveszi a versenyt, így gond nélkül tárolhatjuk a nagy mennyiségű adatot, akár 4K videókat is.

Eme Xiaomi okostelefon több kommunikációs lehetőséget nyújt

Érdemes megemlíteni az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokat, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport és GSM. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintés nélküli kapcsolatot. Ennek köszönhetően könnyedén használhatjuk a PayPass fizetést az üzletekben. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy könnyedén csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ a föld felszínén található eszközök helyzetének azonosítására Ez a rendszer nyújtja a mobiltelefonoknak a pontos helymeghatározást, amely hasznos ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni. Az infraport egy vezeték nélküli kommunikációs rendszer, amely biztosítja az adatcserét egymáshoz közeli eszközök között. Az infraportot manapság gyakran használják a TV vagy egyéb kompatibilis eszközök távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Jade Green + Photo Printer 1S ...

Élvezd a határtalan szórakozást és kommunikációt

A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) mobilhálózat, így könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy kezdeményezhetünk videóhívásokat. A mobiltelefon képes hívásokat kezdeményezni az interneten, amely a kommunikáció olyan formája, amikor is a hívások a hagyományos telefonhálózat helyett az interneten zajlanak. VoWiFi és VoLTE technológiával kompatibilis.

Mindig jól jönnek a praktikus hozzáadott funkciók

Használd ki az élet minden pillanatát a népszerű Xiaomi mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon zárolása egyetlen pillantással feloldható. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is található az okostelefon kijelzőjén. Az MMS-nek köszönhetően sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal, mint a szöveges üzentekben. Az okostelefon használja az OTG funkciót, amely lehetővé teszi olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok, töltőkábel (USB-A → USB-C) és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

152,8 × 71,5 × 8,2 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

188 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,36" Kész!
Kijelző felbontása
2670 × 1200 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,36" Kész!
Kijelző felbontása
2670 × 1200 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2024 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,6 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/2 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/1,6 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
7680 × 4320 (8K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 1080p (Full HD) 960fps, 720p (HD) 960fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 610 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
90 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
50 W Kész!
Fordított töltés max. teljesítménye
10 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
12 GB Kész!
Belső memória
512 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
3,3 GHz (3 300 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 750 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.4 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C), Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 14 Kész!
Felhasználói felület
HyperOS Kész!

AP+ ingyen

Speciális akció
AP+ ingyen Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


» További Xiaomi mobiltelefonok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Jade Green + Photo Printer 1S termékhez:

Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Black + Photo Printer 1S

Mobiltelefon - 6,36"-es AMOLED kijelző 2670 × 1200 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,6) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 50Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 90W, 4610 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Kosárba
399 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Több információ

Képek átvitele telefonról számítógépre

A mobiltelefonok mára felváltották a fényképezőgépeket. Mindig kéznél vannak, és minőségben is könnyen felveszik velük a versenyt. De hogyan kezeljük a fotókat az elkészítésük után? Hogyan juttassuk el őket a mobiltelefonról a számítógépre? Cikkünkben minden kérdésre választ adunk.

Mit csináljak a régi telefonommal?

A régebbi telefonok, legyen szó okostelefonról vagy vezetékes készülékről, őskori eszközöknek tűnhetnek. De a legtöbb esetben még mindig sok mindenre képesek. Hacsak nem sérültek meg helyrehozhatatlanul, van néhány tippünk arra, hogy mihez kezdhetsz velük.

Műholdas telefon: hogyan működik és mennyibe kerül a hívás?

A műholdas telefon egy olyan kommunikációs eszköz, amely lehetővé teszi, hogy ott is kapcsolatot létesíts, ahová a hagyományos mobiljel nem ér el. Cikkünkből mindent megtudhatsz a műholdas telefonokról, amit tudni kell.

Beázott a telefonom, mit tegyek?

Ha az ember véletlenül vízbe ejti a telefonját, az nem egy kellemes élmény, és ha olyan készülékről van szó, amely nem vízálló, nagy lehet a baj. Ebből a cikkből megtudhatod, mit kell tenned és hogyan kezeld a vízbe fulladt telefont, és mit kell elkerülnöd ilyen esetben.

Lezajlott a barcelonai MWC 2024, íme a 8 legérdekesebb újdonság

Az MWC 2024, a világ legnagyobb mobilelektronikai szakvására már mögöttünk van, és a barcelonai rendezvényen résztvevő gyártók nem spóroltak a bejelentéseikkel. Milyen újdonságokra derült fény idén, és melyek azok, amelyek a közeljövő mobiltelefonos fejlesztéseiről árulkodnak? Összefoglaló cikkünkből megtudhatsz minden lényeges dolgot.

A Google Gemini az új nagy hal a mesterséges intelligencia tengerében

A mesterséges intelligenciáról egyre többet beszélnek, és nem véletlenül. A technológia egyre inkább elérhetővé válik, és életünk minden területét áthatja. Míg a ChatGPT úttörő szerepet játszik a generatív mesterséges intelligencia terén a mobileszközökben, addig a Google a Gemini modellel áll elő, amely potenciálisan felülmúlhatja azt. Miben más a Gemini, és mit jelent ez számunkra?

A Snapdragon 8s Gen 3 nagy teljesítményű, támogatja az AI-t és a zászlóshajó-gyilkos telefonokban kap helyet

A Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 processzor állítólag főleg a "zászlóshajó-gyilkosok" erőforrása lesz, olyan telefonoké, amelyek a csúcsra merészkednek, de bizonyos funkciókkal nem rendelkeznek, így nem érik el az abszolút csúcsot. A teljesítmény várhatóan tisztességes lesz, ahogy a funkciókészlet is, de valahol spórolniuk kellett.

Xiaomi 14 Ultra (BEMUTATÓ): csúcsszintű specifikációk, 1 hüvelykes érzékelő és 16 GB RAM

A Xiaomi 2023 őszén már bemutatta a Xiaomi 14 és a Xiaomi 14 Pro készülékeket. Most jön a csúcsmodell, a Xiaomi 14 Ultra, amely elsősorban a kamera minőségét tekintve tör nagy babérokra. Vajon megállja a helyét a legerősebb versenytársak zászlóshajóival szemben?

Xiaomi 14 és 14 Pro (BEMUTATÓ): végre megérkezett hazánkba is a Xiaomi zászlóshajója

A Xiaomi végre bemutatta az új Xiaomi 14 és Xiaomi 14 Pro modelleket. A telefonok jellegzetessége elsősorban az új Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet, az újratervezett HyperOS és az új, különleges dizájn. Mi mindent kínálnak az új Xiaomi telefonok és mikorra számíthatunk rájuk?

Hogyan kell zenét letölteni telefonra? (ÚTMUTATÓ)

Rengeteg módja van annak, hogy zenét tölts le a telefonodra. Ebben a cikkben számos gyors, egyszerű és legális módszert találsz arra, hogy kedvenc zenéidet bárhol meghallgathasd. A zenék letöltése Android és iOS készülékekre egyaránt könnyen megoldható.
Kiegészítők: Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Jade Green + Photo Printer 1S
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ