AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Lavender Purple

Termékkatalógus
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Lavender Purple
4,8 89 értékelés
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Helio G99 Ultra processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,65) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 67W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Szín
Belső memória
Leárazás -7 %
129 990 Ft 139 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HXI282b3 Termékszám:  CIKK/01420 Gyártó honlapja:
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Lavender Purple 139 990 Ft 129 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Lavender Purple

Ez a fejlett Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G mobiltelefon szerves részét képezi a smarttelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetséges vele böngészni az interneten, illetve képeket és videókat rögzíteni. három kamera segítségével, ezenkívül különféle praktikus alkalmazások vagy játékok használatára is ideális. Az okostelefon 6,67" -es képernyővel van ellátva, amelyet a nagy telefonok szerelmesei imádni fognak. A készülék belsejében dual SIM kártya konfiguráció számára előkészített hely található. A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 8 magos MediaTek Helio G99 Ultra processzor gondoskodik. 8 GB rendszermemóriával rendelkezik. A fájlok, fotók és videók számára 256GB belső memória van biztosítva. Ekkora memória elegendő lehet a nagy gamerek vagy a szenvedélyes fotósok számára. A megfelelő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint Jack (3,5mm) és USB-C. IP54 szintű védelmi fokozattal van jelölve. Ezen Xiaomi okostelefon 2023 újdonsága.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Lavender Purple ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Lavender Purple ...

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Lavender Purple okostelefon alapvető jellemzői

  • Eme Xiaomi okostelefon 6,67" méretű képernyővel van ellátva
  • A rendszer folyamatos működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik
  • Az elégséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A hátlapi kamera felbontása 200 Mpx
  • A készülék hátsó oldalán 3 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon AMOLED 6,67"méretű képernyővel van ellátva
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további népszerű tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • A kijelző 1300 Nits fényerőt képes biztosítani
  • Az alapvető funkciókat a fejlett Android 13 operációs rendszer és MIUI felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók számára 256 GB belső tárhely biztosított
  • A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Olyan hálózati szolgáltatásokat támogat, mint LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
  • A megfelelő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Mali G57 MC2

Eme Xiaomi telefonnak a kijelzőjét nagy élmény lesz nézni

Felejthetetlen lesz majd minden momentum, amit ezzel a lenyűgöző Xiaomi telefonnal tölthetünk el, mivel 6,67" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalom megjelenítésére. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefon már gyárilag a fejlett Gorilla Glass üveggel van ellátva, amely megóvja a készüléket a karcolásoktól és egyéb mechanikus sérülésektől. Azért, hogy jobban olvashassuk a kijelzőt, növelnünk kell annak fényerejét. Ez a modern Xiaomi mobiltelefon 1300 Nits mértékű fényerőt is elérhet, amely közvetlen napfényben is tiszta és jól látható képet eredményez.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Lavender Purple ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Lavender Purple ...

Örökítsd meg az élet minden fontos pillanatát

A telefonnal történő fotózás alapvető része a három hátoldali kamera. Ez az átlagon felüli Xiaomi mobiltelefon el van látva 200Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera tökéletes eszköz arra, hogy részletgazdag közeli képeket készítsünk például virágokról rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás képes feltárni az apró struktúrákat, illetve nagyfokú részletességet érhetünk el vele. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű , nagy méretű képek készítését. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér megmutatása. Eme Xiaomi okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videókat. Nagy hasznát vesszük az elektronikus képstabilizátornak a videók rögzítése során. Az éles képek rögzítésekor nagy hasznát vesszük az optikai képstabilizátornak. Amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a vaku segítségünkre lesz.

Kellemes meglepetés lesz a telefon akkumulátora

Ezen strapabíró Xiaomi mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, gond nélkül kibírja az akár két vagy több napos használatot is. El van látva gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 67 W. A töltésére USB-C csatlakozó használható.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Lavender Purple ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Lavender Purple ...

Ezen Xiaomi okostelefon megbízható teljesítményt nyújt

A modern Xiaomi okostelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer működteti, melynek verziója Android 13, MIUI felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és változatos programjairól , illetve alkalmazásairól. 8 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik, amely képes kezelni akár a 3D-s játékokat vagy a virtuális valóságot. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 256 GB integrált tárhely áll rendelkezésre, amely versenytársa lehet még a számítógépeknek is, így képesek leszünk nagy mennyiségű adat, akár 4K videók tárolására is.

Ezen Xiaomi mobiltelefon széleskörű kommunikációs lehetőségeket kínál

Érdemes megemlíteni az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokat, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport és GSM. Az NFC (Near Field Communication) biztosítja, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintésmentesen kapcsolódjon egymáshoz. Így egyszerűen és könnyedén fizethetünk az üzletekben anélkül, hogy elővennénk a hitelkártyánkat. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológiának köszönhetően könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt, és az adatok megosztását vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ a föld felszínén található eszközök helyzetének meghatározására Ez a rendszer teszi lehetővé a mobiltelefonok pontos helymeghatározását, amely nélkül nem tudnánk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni. Az infraport egy vezeték nélküli kommunikációs technológia, amely infravörös sugarakat használ az adatok továbbítására az egymáshoz közeli eszközök között. Manapság az infravörös kapcsolat gyakran használatos a televízió vagy más kompatibilis készülékek távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Lavender Purple ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Lavender Purple ...

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást határok nélkül

A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését lehetővé teszi a gyors LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) adatszolgáltatás, amely segítségével gyorsan és könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel. A mobiltelefon nem csak a hagyományos telefonhálózaton keresztül, hanem az interneten is képes hívásokat kezdeményezni. VoWiFi és VoLTE technológiával rendelkezik. Élvezd a zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozóval.

A praktikus funkcióknak mindig örülünk

Élvezd az élet minden percét a népszerű Xiaomi mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek elég egyetlen pillantás a telefon feloldásához. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is található a készülék kijelzőjén. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológia térhangzást tesz lehetővé több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna továbbíthatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ez lehetővé teszi a hang jóval pontosabb és hitelesebb terjedését a térben. A szöveges üzenetekhez képest sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal MMS-ben. Az okostelefon kompatibilis az OTG funkcióval, amellyel lehetséges további hardvereket csatlakoztatni hozzá, mint például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Lavender Purple ...

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok, töltőkábel (USB-A → USB-C) és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

161,1 × 74,95 × 7,98 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

188 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
200 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Védelmi fokozat
IP54 Kész!
Gorilla Glass verziója
5 Kész!
Magasság
161,1 mm Kész!
Szélesség
74,95 mm Kész!
Mélység
7,98 mm Kész!
Súly
188 g Kész!
Szín
Lila Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
200 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,65 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
67 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Helio G99 Ultra Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G57 MC2 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.2 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C), Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre) Kész!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


» További Xiaomi mobiltelefonok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Xiaomi Redmi Note 13 Pro termékhez:

129 990 Ft - 129 990 Ft

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB / 256GB Midnight Black

Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Helio G99 Ultra processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,65) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 67W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
129 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Lavender Purple

Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Helio G99 Ultra processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,65) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 67W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
129 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Lavender Purple
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ