AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Mint

Termékkatalógus
Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Mint
4,8 25 értékelés
Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Szín
Belső memória
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  HSAMO0253c2 Termékszám:  SM-S711BLGGEUE_HU Gyártó honlapja:
Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Mint 283 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Mint

Ezen SAMSUNG Galaxy S23 FE okostelefon része a smarttelefonok csoportjának érintőképernyővel. Lehetővé teszi az internet használatát, illetve képek és videók rögzítését. három kamera segítségével, ezenkívül használhatod játékok vagy egyéb hasznos alkalmazások letöltésére is. Az okostelefon 6,4" -es képernyővel van ellátva, melyet örömmel fogadnak a nagy telefonok rajongói. Belül dual SIM kártya konfiguráció található. A rendszer problémamentes működtetéséről 8 magos Samsung Exynos 2200 processzor gondoskodik. 8 GB rendszermemóriával funkcionál. A fájlok, fotók és videók számára 256GB belső tárhely van biztosítva. Ez a memória megfelelő lehet a nagy játékosok vagy a szenvedélyes fotósok számára. A kellő energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. A mobiltelefon vezeték nélküli töltést is kínál, így nem kell többé bajlódni az idegesítő kábelekkel. Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint USB-C. Ez a mobiltelefon vízállóságának köszönhetően garantálja a problémamentes mindennapi igénybevételt. IP68 szintű védelmi fokozattal van jelölve. Ez a remek Samsung okostelefon 2023 óta van a piacon.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Mint ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Mint ...

Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Mint okostelefon alapvető tulajdonságai

  • Eme Samsung okostelefon 6,4" méretű kijelzővel készült
  • A rendszer problémamentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik
  • Az elégséges energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • A mobiltelefon támogatja a vezeték nélküli töltést
  • Olyan csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C
  • Képes ellenállni a víznek az IP68 szabvány értelmében
  • A hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A készülék hátsó oldalán 3 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon AMOLED 6,4"méretű képernyőt kapott
  • A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass és HDR10+
  • A kijelző 1450 Nits fényerőt garantál
  • Az alapvető műveleteket a fejlett Android 13 operációs rendszer és Samsung One UI felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók tárolására 256 GB belső tárhely van biztosítva
  • A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G)
  • A szükséges energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Xclipse 920

Ennek a nagyszerű Samsung telefonnak a képernyőjét szívesen fogjuk nézni

Örömtelivé válik minden pillanat, amit ezzel a csodás Samsung telefon használatával töltünk el, mivel 6,4" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2340 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat biztosít. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefon gyárilag a fejlett Gorila Glass védelemmel van ellátva a karcolások és mechanikai sérülések megelőzése érdekében. A HDR 10+ formátum az egyik legmodernebb és legfejlettebb technológia, amely lenyűgözően renderel minden típusú jelenetet. Annak érdekében, hogy jobban olvashassuk a kijelzőt, növelnünk kell annak fényerejét. Eme Samsung okostelefon 1450 Nits mértékű fényerőt is képes elérni, amely közvetlen napfényben is tiszta és jól látható képet garantál.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Mint ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Mint ...

Örökítsd meg az élet minden fontos pillanatát

A telefonnal történő fotózás alapvető részét képezi a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez a nagyszerű Samsung okostelefon fel van szerelve 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es teleobjektívvel, 12Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektív közelebb hozza a távoli dolgokat. Ez hasznos lehet például állatok, sportesemények vagy épületek fotózásakor. 3× mértékű optikai zoom-ra képes. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű felvételeket tesz lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér rögzítése. Ezen Samsung okostelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videókat. Nagy hasznát vesszük az optikai képstabilizátornak az éles képek készítése során. A vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket.

Nem fogsz csalódni a telefon akkumulátorában

Ezen Samsung mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4500 mAh, garantálja az egy-két napos használatot. Rendelkezik gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 25 W, valamint gyors kábel nélküli töltéssel, melynek maximális teljesítménye 15 W. A töltésére USB-C csatlakozó használható.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Mint ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Mint ...

Eme Samsung okostelefon kiemelkedő teljesítménnyel büszkélkedhet

A nagyszerű Samsung okostelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer működteti, melynek verziója Android 13, Samsung One UI felhasználói felülettel. Az Androidot nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások gazdag választékáról ismerik. 8 GB RAM-mal látták el, amely könnyedén futtatja a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. A fájlok, fotók és videók számára 256 GB belső memória biztosított, amely szinte megegyezik a számítógépekkel, és megoldja a legnagyobb adatok és alkalmazások tárolásának problémáját is.

Ez az ügyes Samsung okostelefon több féle kommunikációs lehetőséget kínál

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintésmentes kommunikációt. Ezután nyugodtan hagyd a hitelkártyád a tárcádban, csak érintsd oda a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológiának köszönhetően könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel leegyszerűsítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia a műholdas jeleknek köszönhetően képes meghatározni az eszközök helyzetét a föld felszínén Ez a rendszer lehetővé teszi a mobiltelefonoknak a pontos helymeghatározást, amely hasznos ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Mint ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Mint ...

Kommunikálj és szórakozz korlátok nélkül

A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, amely a lehető leggyorsabban és fennakadás nélkül képes nagy fájlokat letölteni, különböző streaming platformokról tartalmat megjeleníteni vagy videó hívásokat kezdeményezni. A mobiltelefonnal kezdeményezhetünk hívásokat az interneten is, nem csak a hagyományos telefonhálózaton. VoWiFi és VoLTE technológiát használ.

Mindig örülünk a praktikus hozzáadott funkcióknak

Használd ki az élet minden pillanatát a népszerű Samsung mobiltelefonnal. A ujjlenyomat olvasónak csak egyetlen érintés kell a telefon feloldásához. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológiának köszönhetően garantált a térhangzás több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna továbbíthatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és reálisabb lesz. A szöveges üzenetekhez képest sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal MMS-ben. A Samsung Desktop Experience-nek köszönhetően úgy használhatod a telefonod, mint egy asztali PC-t. Csatlakoztass egy külső monitort, egeret vagy billentyűzetet, és olyan érzetet kelt, mint egy hagyományos számítógép. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp és közelségérzékelő

Méretei:

158 × 76,5 × 8,2 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

209 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,4" Kész!
Kijelző felbontása
2340 x 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,4" Kész!
Kijelző felbontása
2340 x 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
10 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
10 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,4 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 960fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 500 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
25 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
15 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Processzor címke
SAMSUNG Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,8 GHz (2 800 MHz) Kész!
Processzor típusa
Samsung Exynos 2200 Kész!
Grafikus gyorsító
Xclipse 920 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.3 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Samsung Galaxy S23 FE termékhez:

257 790 Ft - 283 990 Ft

Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Graphite

Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
265 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Mint

Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
258 790 Ft
Szállításra kész 3 db
 

Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Purple

Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
257 890 Ft
Szállításra kész 3 db
 

Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 128GB Cream

Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
257 790 Ft
Szállításra kész 1 db
 

Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Mint

Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2340 x 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2200 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 8Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
283 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy S23 FE 8GB / 256GB Mint
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ