AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Xiaomi 14 Ultra 16GB/512GB Black + Photo Printer 1S

Termékkatalógus
Xiaomi 14 Ultra 16GB/512GB Black + Photo Printer 1S
5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Mobiltelefon - 6,73"-es AMOLED kijelző 3200 × 1440 felbontással (120Hz), 16 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,63) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 50Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 90W, vezeték nélküli töltés 80W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
599 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  HXI286b1PP Termékszám:  CIKK/01473 Gyártó honlapja:
Xiaomi 14 Ultra 16GB/512GB Black + Photo Printer 1S 599 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Xiaomi 14 Ultra 16GB/512GB Black + Photo Printer 1S

Eme Xiaomi 14 Ultra mobiltelefon része a smarttelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetővé teszi, hogy naprakész légy az internetnek köszönhetően, illetve videókat és képeket is készíthetsz vele. 4 kamera segítségével, ezenkívül szórakozhatsz különféle játékokkal vagy egyéb praktikus alkalmazásokkal. A mobiltelefon 6,73" -es képernyővel rendelkezik, melyet örömmel fogadnak a nagy telefonok szerelmesei. Belül dual SIM kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A rendszer problémamentes működéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor gondoskodik. 16 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik. A fájlok, fotók és videók eltárolására 512GB belső tárhely áll rendelkezésre. Ilyen memóriával nem lesz gond a hosszú videók vagy a kiváló minőségű fotók készítése és tárolása. A szükséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. A mobiltelefon rendelkezik vezeték nélküli töltéssel, így nem lesz többé gond a bosszantó kábelekkel. Olyan csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C. Nem érhetnek váratlan és kellemetlen meglepetések a mindennapi igénybevétel során, mivel ez a mobiltelefon vízálló. IP68 mértékű védelmi fokozattal van jelölve. Eme Xiaomi okostelefon 2024 óta van a piacon.

Mobiltelefon Xiaomi 14 Ultra 16GB/512GB Black + Photo Printer 1S ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 Ultra 16GB/512GB Black + Photo Printer 1S ...

Xiaomi 14 Ultra 16GB/512GB Black + Photo Printer 1S mobiltelefon legfontosabb paraméterei

  • Ezen Xiaomi okostelefon 6,73" méretű képernyővel rendelkezik
  • Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 16 GB RAM-mal látták el
  • Az elégséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • A mobiltelefon vezeték nélküli töltéssel rendelkezik
  • Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C
  • Ellenáll a víznek az IP68 szabvány értelmében
  • A hátlapi fő kamera felbontása 50 Mpx
  • A hátlapon 4 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon AMOLED 6,73"méretű képernyővel van szerelve
  • A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan praktikus tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass, HDR10+, adaptív frekvencia és ívelt élek
  • A képernyő 3000 Nits fényerőre képes
  • Az alapvető funkciókat a fejlett Android 14 operációs rendszer és HyperOS felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók tárolására 512 GB integrált tárhely áll rendelkezésre
  • A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
  • A kellő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Adreno 750

Ezen Xiaomi telefonnak a kijelzőjét szívesen fogjuk nézni

Felejthetetlenné válik minden eltöltött pillanat, amit ezzel a lenyűgöző Xiaomi telefonnal tölthetünk el, mivel 6,73" AMOLED típusú kijelzője, mely QHD 3200 × 1440 felbontással rendelkezik, tökéletes minőségű tartalmat biztosít. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Ezenkívül a frekvenciát a kijelző aktuális tartalmának megfelelően módosíthatjuk. A telefon gyárilag Gorilla Glass üveggel rendelkezik, amely védelmet nyújt a karcolások és egyéb mechanikus sérülések ellen. A HDR 10+ formátum az egyik legmodernebb és legfejlettebb technológia, amely lenyűgözően renderel minden típusú jelenetet. Az ívelt éleknek köszönhetően egy kézzel is stabilan tudjuk tartani a telefont, mert az ujjak könnyen alkalmazkodnak a készülék alakjához. Annak érdekében, hogy a kijelző jobban olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Ezen Xiaomi okostelefon 3000 Nits mértékű fényerőt is elérhet, amely még erős napsütésben is tiszta és jól látható képet biztosít.

Mobiltelefon Xiaomi 14 Ultra 16GB/512GB Black + Photo Printer 1S ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 Ultra 16GB/512GB Black + Photo Printer 1S ...

Örökítsd meg a fontos eseményeket

A telefonnal való fotózás elengedhetetlen része a fejlett kamerarendszer négy hátoldali objektívvel. Ez a nagyszerű Xiaomi mobiltelefon el van látva 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 50Mpx-es teleobjektívvel, 50Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektívvel részletes képet kaphatunk a távolabbi tárgyakról. Ez különösen hasznos lehet például állatok, sportesemények vagy épületek fényképezése alkalmával. 5× mértékű optikai zoom-mal van ellátva. A makrókamera ideális választás közeli képek készítésére például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás képes feltárni az apró struktúrákat, illetve nagyfokú részletességet érhetünk el vele. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű , nagy méretű képek készítését teszi lehetővé. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére szolgál, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megjelenítése. Ezzel a modern Xiaomi mobiltelefonnal 7680 × 4320 (8K Ultra HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videókat. A kiváló videók készítésekor elengedhetetlen az elektronikus képstabilizátor. Az éles képek készítésekor nagy hasznát vesszük az optikai képstabilizálás funkciónak. Ha gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a LED-es vaku segítségünkre lesz. A telefonon lehetőségünk van a rekeszérték módosítására, amely befolyással van az érzékelőre eső fény mennyiségére.

Elegendő akkumulátor-élettartam

Eme Xiaomi mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, biztosítja a használatot akár a második vagy harmadik nap végéig. Ellátták gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 90 W, és ugyanakkor gyors kábel nélküli töltéssel, melynek maximális teljesítménye 80 W. Eme Xiaomi mobiltelefon elégséges akkumulátorkapacitással rendelkezik ahhoz, hogy külső áramforrásként más okostelefonokat, fejhallgatót vagy okosórát töltsünk vele vezeték nélkül. Ezáltal powerbank-ként működhet más, vezeték nélküli töltést támogató eszköz számára. A fordított töltés maximális teljesítménye 10 W. A töltésre USB-C csatlakozó használható.

Mobiltelefon Xiaomi 14 Ultra 16GB/512GB Black + Photo Printer 1S ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 Ultra 16GB/512GB Black + Photo Printer 1S ...

Ezen Xiaomi mobiltelefon kiemelkedő teljesítményt garantál

A modern Xiaomi okostelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer működteti, melynek verziója Android 14, HyperOS felhasználói felülettel. Az Androidot nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások gazdag választékáról ismerik. 16 GB RAM-mal gazdálkodik, amely akár a virtuális valóságot, illetve a 3D-s játékokat is képes kezelni. A fájlok, fotók és videók tárolására 512 GB belső memória áll rendelkezésre, amely szinte megegyezik a számítógépekkel, így képesek leszünk nagy mennyiségű adat, akár 4K videók tárolására is.

Ezen Xiaomi mobiltelefon különböző kommunikációs móddal rendelkezik

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport és GSM. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintés nélküli kapcsolatot. Hála ennek a funkciónak nem kell elővenned a hitelkártyád, elég csak odaérintened a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia segítségével könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ami leegyszerűsíti a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ az eszközök helyzetének azonosítására a föld felszínén Ez a rendszer teszi lehetővé a mobiltelefonok pontos helymeghatározását, amely nélkül nem lennénk képesek navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni. Az infraport egy kommunikációs rendszer, amely infravörös sugarakat használ az adatok vezeték nélküli továbbítására az egymáshoz közeli eszközök között. Manapság az infraport gyakran használatos a TV vagy más kompatibilis készülékek távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon Xiaomi 14 Ultra 16GB/512GB Black + Photo Printer 1S ...

Kommunikálj, és élvezd a korlátlan szórakozást

A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) adatszolgáltatás, amely segítségével gyorsan és könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel. A mobiltelefon képes az interneten is hívásokat kezdeményezni a hagyományos telefonhálózaton kívül. VoWiFi és VoLTE technológiával kompatibilis.

Jól átgondolt praktikus funkciók

Használd ki az élet minden pillanatát a népszerű Xiaomi mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon zárolása egy gyors pillantással feloldható. Az okostelefon kijelzőjén azonban ujjlenyomat olvasó is található. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az OTG funkció használható az okostelefonon, amellyel lehetséges például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót csatlakoztatni hozzá. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok, töltőkábel (USB-A → USB-C) és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

161,4 × 75,3 × 9,2 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

219,8 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,73" Kész!
Kijelző felbontása
3200 × 1440 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,73" Kész!
Kijelző felbontása
3200 × 1440 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2024 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
4 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,63 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
A teleobjektívvel rendelkező második kamera felbontása
50 Mpx Kész!
A teleobjektívvel rendelkező második kamera fényereje
f/2,5 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2,5 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
7680 × 4320 (8K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 1080p (Full HD) 960fps, 720p (HD) 960fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
90 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
80 W Kész!
Fordított töltés max. teljesítménye
10 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
16 GB Kész!
Belső memória
512 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
3,3 GHz (3 300 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 750 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.4 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C), Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 14 Kész!
Felhasználói felület
HyperOS Kész!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban Kész!

AP+ ingyen

Speciális akció
AP+ ingyen Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


» További Xiaomi mobiltelefonok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi 14 Ultra 16GB/512GB Black + Photo Printer 1S
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ