Slevy s AP+ AlzaBoxy Q1

PANTENE Intensive Repair Your Golden Me Time Kit

Termékkatalógus
PANTENE Intensive Repair Your Golden Me Time Kit
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - a csomag tartalmazza: Sampon, kondicionáló, olaj és 3 ampulla
Kód:  KSDS1325 Termékszám:  8006540426104

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PANTENE Intensive Repair Your Golden Me Time Kit

A PANTENE Intensive Repair egy csodás, gondoskodással teli kozmetikai készlet, amely fantasztikus kikapcsolódást nyújt neked, miközben a testedet ápolod. A Pantene luxus arany táskája olyan termékeket tartalmaz, amelyek hatékony segítséget nyújtanak a sérült hajnak, visszaállítják a hajszálak elveszített fényét és hidratáltságát. A készlet Pantene Intensive Repair sampont tartalmaz, amely egyszerre gyógyítja a haj felszínét és mélyen táplál. Ezenkívül a 3 Minute Miracle Intensive Conditioner balzsamot rejti, amely nagy adag hidratálást biztosít a hajadnak, fényessé és táplálttá teszi a frizurát. A PANTENE Pro-V Intensive Repair Száraz olaj pedig E-vitamint tartalmaz. A száraz olaj könnyű textúrájú, gyorsan felvihető és azonnal beszívódik. Nem ragacsozza össze a hajat, a hajszálak szabadon mozoghatnak. A készítményben lévő E-vitamin rugalmasságot ad a hajnak, erőssé és fényessé varázsolva azt. Megakadályozza a hajszálak szállását, kisimítja és védi a hajat. Ezenkívül akár 10-szer ellenállóbbá teszi a hajat a sérülésekkel szemben. Már egy csepp PANTENE olaj is csodákra képes a hajaddal. A készlet utolsó csodaszere a PANTENE Pro-V Intensive Repair vészhelyzeti ampullái. Az ampullák lipidekkel, Pro-V-vel és antioxidánsokkal dúsítottak. Ennek köszönhetően visszaállítják a hajszálak erejét és rugalmasságát. Mélyen regenerálják a hajat, és ellenállóbbá teszik azt a sérülésekkel szemben. Fedezd fel az egyedülálló PANTENE Pro-V Intensive Repair ampullák erejét, és élvezd a gyönyörű és egészséges hajat. A PANTENE Intensive Repair készlet ajándékba is alkalmas.

A PANTENE Intensive Repair kozmetikai készlet legfontosabb jellemzői

  • A PANTENE Intensive Repair egy kozmetikai készlet nők számára, akiknek sérült a hajuk
  • A Pantene Intensive Repair sampon megbízhatóan eltűnteti a szennyeződéseket és mélyen táplál
  • A 3 Minute Miracle Conditioner elsősegély a sérült hajnak, mindösszesen három perc alatt látványos eredményt nyújt
  • Az E-vitaminos száraz olaj rugalmasságot és fényt ad a hajnak
  • A sürgősségi ampullák helyreállítják a hajszálak erejét
  • A készlet minden terméke fantasztikus illattal rendelkezik és hidratáló hatású

A készlet tartalma:
Pantene Intensive Repair sampon, 400 ml
Pantene 3 Minute Miracle balzsam, 200 ml
E PANTENE Pro-V Intensive Repair száraz olaj E-vitaminnal, 100 ml
3 PANTENE Pro-V Intensive Repair sürgősségi ampulla, 45 ml

Összetétel

Shampoo:
Aqua, Nátrium-lauril-szulfát, Nátrium-lauril-szulfát, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Sodium Citrate, Sodium Xylenesulfonate, Parfüm, Dimethiconol, Dimetikon, Citromsav, Nátrium benzoát, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Nátrium-klorid, TEA-dodecilbenzol-szulfonát, Tetrasodium EDTA, Nátrium-hidroxid, Trinátrium-etiléndiamin-diszukcinát, Trideceth-10, Panthenol, Panthenyl Ethyl Ether, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Benzil-alkohol, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone

Balm:
Aqua, Cetil-alkohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Glicerin, Stearyl Alcohol, Bis-Aminopropil-dimetikon, Glutamic Acid, Citromsav, Parfüm, Benzil-alkohol, Disodium EDTA Phenoxyethanol, Panthenol, Panthenyl Ethyl Ether, Histidine, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Magnesium Nitrate, Nátrium-klorid, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone

Olaj:
Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Alkohol Denaturált, Parfüm, Tocopheryl Acetate, Panthenyl Ethyl Ether, Panthenol, Benzyl Salicylate Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Aqua, Linalool, Citronellol, Limonene.

Impulzusok:
Aqua, Bis-Aminopropil-dimetikon, Stearyl Alcohol, Behentrimonium-klorid, Cetil-alkohol, Parfüm, Isopropyl Alcohol, Benzil-alkohol, Disodium EDTA Panthenol, Panthenyl Ethyl Ether, Histidine, Citromsav, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone.

Paraméterek

Használat
Nőknek Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PANTENE Intensive Repair Your Golden Me Time Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PANTENE Intensive Repair Your Golden Me Time Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PANTENE Intensive Repair Your Golden Me Time Kit.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ