Rapture AlzaBoxy Q1

15" iiyama ProLite T1531SAW-B3 Touchscreen

Termékkatalógus
15" iiyama ProLite T1531SAW-B3 Touchscreen
LCD monitor
Kód:  WA891b13 Termékszám:  T1531SAW-B3 Gyártó honlapja:
15" iiyama ProLite T1531SAW-B3 Touchscreen Megszűnt

15" iiyama ProLite T1531SAW-B3 Touchscreen

Az érintőképernyős monitor fejlett érintés-érzékelő technológiával rendelkezik az akusztikus hullámok és a hozzájuk kapcsolódó magas kontrasztnak köszönhetően. A hagyományos kapacitív és rezisztív technológiával szemben a panel előtt nem található semmilyen tranzisztorokból összeállított rács, és ez összefügg a monitor jobb fényáteresztő képességével, jobb színátadásával és nagyobb kontraszt-arányával. Ennek hála a monitorral kézzel, kesztyűvel és stylus-szal is dolgozhatsz.

Legfontosabb jellemzői

  • Rendkívül precíz érintés-érzékelő technológia
  • Kesztyűs kézre is reagál
  • Ellenáll a karcolásnak
  • Ellenáll a víznek és a pornak (IP54)
  • Gomb, ami lezárja a képernyőt tisztításhoz
  • A képernyő széleskörű pozícionálása

Terepre kész

Az üvegborítás hatékonyan ellenáll a karcolásnak, így a monitor alkalmas nyilvános vagy iskolai használatra is. A ProLite megfelel az IP54 szabványnak, ellenáll a pornak és a fröccsenő víznek. A szilárd alapzat elegendő stabilitást biztosít a monitornak a kényelmes használathoz. A vezérlőgombok a monitor oldalán találhatóak, és ha szükséges megtisztítani a monitort, egy gombbal kikapcsolható az érintőképernyős érzékelése.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 15" iiyama ProLite T1531SAW-B3 Touchscreen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 15" iiyama ProLite T1531SAW-B3 Touchscreen. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 15" iiyama ProLite T1531SAW-B3 Touchscreen. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 15" iiyama ProLite T1531SAW-B3 Touchscreen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 15" iiyama ProLite T1531SAW-B3 Touchscreen.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ