Rapture Effaclar

27" Lenovo ThinkVision X1, fekete

Termékkatalógus
27" Lenovo ThinkVision X1, fekete
LCD monitor - 4K Ultra HD 3840x2160, 16: 9, IPS, 6ms, 300cd / m2, 1300: 1, HDMI, DisplayPort, USB-C 3.1 Gen 1, USB 3.1 Gen 1, FHD kamera, TCO 7.0, VESA, Repro
Kód:  WM232e6n Termékszám:  60E2GAT1EU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" Lenovo ThinkVision X1, fekete

Ez a minőségi monitor karcsú kialakításával csodásan fog mutatni az asztalodon! Különösen a profik és gamerek számára válik nagyszerű eszközzé, ám nagy népszerűségnek örvend az átlagos felhasználók körében is. Nagyméretű, 27”-es képátlójával maximális helyet biztosít a hatékony, több ablakos munkához, grafikus programokhoz, vagy a nagyszerű játékélményhez. A megbízható, LED háttérvilágítással ellátott IPS panel QHD (3 840 x 2 160 px) felbontással, 4 mp-es válaszidővel, nagy kontrasztú, pontos színmegjelenítéssel, valamint nagyszerű látószöggel büszkélkedhet, amelynek köszönhetően minden oldalról ugyanazt a minőséget élvezheted.

Legfontosabb jellemzői

  • Nagyon finom 4K 
  • IPS kijelző technológia
  • Nagyméretű képátló
  • Exkluzív design
  • Maximálisan környezetbarát
  • Mozgatható webkamera
  • Minőségi, nagyteljesítményű hangszóró
  • USB HUB négy USB 3.0 porttal

Többre képes, mint egy hagyományos monitor

A monitor 5°-kal hátra, valamint 22°-kal előre dönthető, magassága 110 mm-ig állítható, valamint oldalra és felfelé forgatható. A számítógéped csatlakoztatásához DisplayPort vagy HDMI csatlakozó áll a rendelkezésedre. A hagyományos monitorokhoz képest váratlan meglepetésként és bónuszként a készülék USB 3.0 porttal lett ellátva, amely megkönnyíti a mindig praktikus USB HUB használatát. A selymes hangzásról minőségi hangszóró gondoskodik, és természetesen a beépített mikrofon sem maradt el.

A monitor odafigyel a környezetre

A monitor bármely számítógép ideális kiegészítője lehet. Akár elsődleges képernyőként, akár a laptopod második monitorjaként használod, ez a modell sohasem okoz csalódást! A monitor minőségét a számos tanúsítvánnyal igazolható környezetbarát tulajdonsága emeli ki. A készülék többek között Energy Star 7.0, TCO Display 7.0, TCO Display Edge 2.0, EPEAT Gold, és egyéb tanúsítványokkal rendelkezik. Ennek eredménye az alacsony energiafogyasztás, amely alig van hatással a környezetre.

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Panel
IPS Kész!
Felszerelés
Webkamera Kész!
Szín
Fekete Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Felszerelés
Webkamera Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" Lenovo ThinkVision X1, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Lenovo ThinkVision X1 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" Lenovo ThinkVision X1 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LED Monitor Lenovo ThinkVision X1 27 "schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LED Monitor Lenovo ThinkVision X1 27 "schwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ