Rapture Rapture

35" Acer Z35 Predator

Termékkatalógus
35" Acer Z35 Predator
4,5 2 értékelés
LCD monitor - ívelt, Full HD 2560 × 1080, VA, 21:9 képarány, ultrawide, 4ms válaszidő, 200Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync, 300cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 100M:1
Kód:  WO099l5 Termékszám:  UM.CZ0EE.001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

35" Acer Z35 Predator

le
hajlított kijelző
 
 

Hajlított kijelző

Az ultraszéles 21:9 képarányú Full HD kijelzőnek és a 2000R görbületnek köszönhetően a játék egy új formájának nézhetsz elébe. A 100%-os sRGB színtér gazdag színeket nyújt, és hála a 178 fokos  széles látószögnek tisztán láthatsz a játék során minden szögben.

le
NVIDIA G-SYNC
 
 

Folyamatosan és pontosan

Az NVIDIA G-SYNC technológia biztosítja az azonos frissítési frekvenciát a Predator Z monitor és a nagy teljesítményű grafikus kártyák között, így eltávolítva a képtörést és minimalizálva a kép szaggatottságát.

le
Technologie Predator GameView
 
 

Játssz úgy, ahogy szeretsz játszani

A Predator GameView technológia segítségével beállíthatod a fekete színek optimális szintjét, elvégezheted a színek pontos módosítását és kiválaszthatod a leginkább megfelelő helyet a kimagasló lövési pontossághoz. Három külön profilba mentheted egyéni beállításaidat, amelyek között bármikor válogathatsz.

le
200 Hz
 
 

Felturbózott játék

Elérheted a villámgyors, 144 Hz-es képfrissítést. Ez megadja a szükséges sebességet, hogy legyőzd ellenfeleidet. Észleld ellenfeleidet, még mielőtt a helyszínre érnének, és élvezd a kristálytiszta fordulatokat a pályán.

le
DTS Sound
 
 

NVIDIA ULMB

Bosszantanak az elmosódott mozdulatok? Az NVIDIA ULMB (Ultra Low Motion Blur) aktiválásával kristálytisztán élvezheted játékaidat magas képkocka/másodperc számok mellett is. 

le
Agresivní design
 
 

Kiemelkedő design

A Predator Z lenyűgöző, jellegzetes designját a háttérvilágításnak és a futurisztikus alumínium váznak köszönheti. A Predator Z egyértelművé teszi, hogy tényleg játékra született. 

le
Ultra Low Motion Blur
 
 

Gazdag hangzás

A DTS Sound funkciós hangszórók és a Predator TrueHarmony technológia tökéletes hangzást kölcsönöz játékaidnak. Itt az ideje, hogy kidobd régi asztali hangszóróidat. 

le
Snižuje únavu očí
 
 

Harcolj akár órákig

A Predator EyeProtect technológia, amely egyebek között kék fény szűrővel, Flickerless technológiával, illetve ComfyView és Low-dimming-gel védi a szemet, minimalizálja a szem megerőltetését a hosszú játékok során. A hajlítás és a magasság rugalmas beállíthatósága segít megtalálni az optimális pozíciót.

 

Paraméterek

Képátló
35" (88,9 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
2560 × 1080 Kész!
Konstrukció
Ívelt Kész!
Panel
VA Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
35" (88,9 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
2560 × 1080 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Ívelt Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
VA Kész!
Képfrissítési gyakoriság
200 Hz Kész!
Válaszidő
4 ms Kész!
Maximális fényerő
300 cd/m2 Kész!
Képfrissítési technológia
G-Sync Kész!

Oldalarány

Képarány
21:9 Kész!

Csatlakozás

Grafikus interfész
HDMI, DisplayPort Kész!
Grafikus interfész szabványok
DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 Kész!
Audio interfész
Fejhallgató bemenet Kész!
HDMI
1 × Kész!
DisplayPort
1 × Kész!
USB
4 × Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok
Állítható magasság Kész!
Felszerelés
Hangszórók Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
84,4 cm Kész!
Magasság
68,4 cm Kész!
Mélység
29,9 cm Kész!
Tömeg
12,7 kg Kész!
VESA felfüggesztés
100×100 Kész!
Több paraméter

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:

» Elérhető 32:9 és 21:9 monitorok (ultrawide)
» Elérhető Full HD monitorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 35" Acer Z35 Predator Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 35" Acer Predator Z35. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 35" Acer Z35 Predator. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 35" Acer Z35 Predator.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ