4D City - Trónok Harca Puzzle

Termékkatalógus
4D City - Trónok Harca Puzzle
5 1 értékelés
- 1453 darab, 13 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa5580 Termékszám:  714832510001

4D City - Trónok Harca Puzzle

A modern Trónok Harca jelenség ugyanúgy beborítja az egész világot, mint egykoron a Harry Potter vagy a Gyűrűk ura. Rajong ezért a sorozatért? Egy szuszra elolvasta az összes könyvet? Rendszeresen nézi az azonos című sorozatot? Ha legalább az egyik kérdésre igennel válaszolt, akkor garantáltan rabul ejti Önt ez az új puzzle, amely négy dimenzióban ábrázolja a kedvelt helyszíneket. Most már nem kell csupán nézőnek lennie, de aktívan részt is vehet a legendás városok és csataterek építésében úgy, ahogyan azokat a HBO csatornán futó sorozatból ismeri. Pontosan ezt teszi lehető ez a forró újdonság, amely az oktató jellegű játékok világából származik. Legyen egy pillanatra a szereplője az aktuális cselekménynek és állítsa össze a térképet ponotosan úgy, ahogyan azt az eredeti sorozatban bemutatták. 

Legfontosabb jellemzői

  • 4D puzzle = munka egyszerre három szinten
  • A híres sorozat ihlette
  • Kiváló minőségű kidolgozás
  • Méretek: 76 x 45 x 5 cm

Négy dimenzió

A 4D puzzle lehetővé teszi a munkát mind a három szinten (regiók, táj, híres városok és várak), beleértve a szokatlan bónuszt - a negyedik dimenziót. Mit kell elképzelni erről a titokzatos fogalomról? A kérdést már régen megválaszolta az egyik legendás tudós. Albert Einstein azt állította, hogy a negyedik dimenzió az idő. Az Ön számára ez azt jelenti, hogy a sorozatból pontosan lemásolhatja az egyes architektúrákat, amelyekbe aztán teljesen belemerülhet. A Puzzle 13 éves kortól ajánlott, de minden bizonnyal az idősebbeket is megörvendezteti. 

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009 június 18.-ai játékok biztonságáról szóló 2009/48/ES irányzatának és a cseh jogszabályozás szerinti normáknak. Természetesen a CE megfelelésről van egy nyilatkozat is.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 4D City - Trónok Harca Puzzle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 4D City - Puzzle Hry o trůny. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 4D City - Puzzle Hry o tróny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 4D City - Puzzle Game of Thrones. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 4D City - Puzzle Game of Thrones.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ