AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

55" Samsung DC55E

Termékkatalógus
55" Samsung DC55E
Nagyformátumú kijelző - 139 cm képátlójú, FullHD 1920x1080, 5000:1, 6 ms, DVI, 2x HDMI, USB, D-Sub, mini Jack, RS232C, RJ45, IR, Pivot, hőmérséklet érzékelő, 2x 10W hangszóró, VESA
Kód:  WH609p6 Termékszám:  LH55DCEPLGC/EN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" Samsung DC55E

Függetlenül attól, hogy egy történetet szeretne elmondani vagy egy terméket eladni, az a legfontosabb, hogy kristálytiszta legyen a megjelenített kép. Ez a nagy formátumú, 350 nit maximális fényerővel rendelkező és Full HD felbontású Samsung képernyő, amelyen még gyenge fényviszonyok mellett is szemet gyönyörködtető képek láthatók!  A 60 Hz frekvenciájú világos D-LED BLU panel, széles látószögű képeket jelenít meg torzítás vagy képminőség romlás nélkül. Ennek a rövid válaszidőnek (6 ms GTG) köszönhetően nagy a színválaszték és magas a kontrasztarány, ez a modell képes lejátszani a legnagyobb grafikai teljesítményt igénylő jeleneteket és animációkat is.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy formátumú Full HD felbontású kijelző
  • Képkocka ráta eléri akár a 60 Hz-et
  • Nagy kontrasztarány 5000: 1
  • Széles látószög - 178 fok vízszintesen és függőlegesen is
  • Beépített hangszórók 20 W-os teljesítménnyel
  • Pivot funkció - képes a képet forgatni ( pálcika ember animáció)
  • USB funkció ütemezett videók és a képek lejátszásához
  • Egy pár HDMI csatlakozó, D-Sub és DVI-D
  • Alacsony fogyasztás és alacsony üzemeltetési költségek

Fantasztikus csatlakoztathatóság és karcsú formai kialakítás

A hátlapon csatlakozók széles választéka található a videó források és audio jelek eléréséhez. A DVI, VGA és HDMI gondoskodik a video adatátvitelről és egy szabványos 3,5 mm bemeneti és egy kimeneti audio csatlakozó is rendelkezésre áll.  Ezek egyike sem akadályozza az ultra vékony kialakítást - ahol a monitor mélysége csak 5 cm!  Szintén kompatibilis a VESA (200 × 200 mm)-vel, amely azt teszi lehetővé, hogy ezt a nagy formátumú kijelzőt könnyű legyen felszerelni a falra. A közmondásos hab a tortán a 2 x 10 W -os teljesítményű sztereó hangszóró kimenet, amelyet akkor lehet igénybe venni, amikor  az audio rendszer külső hangszóróit nem lehet használni.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Üzemidő
16 h/nap Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Üzemidő

Üzemidő
16 h/nap Kész!

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 55" Samsung DC55E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Samsung DC55E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" Samsung DC55E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Samsung DC55E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Samsung DC55E.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ