Shop roku Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

75" Samsung The Terrace QE75LST7TG

Termékkatalógus
75" Samsung The Terrace QE75LST7TG
Televízió - kültéri SMART, QLED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, PQI 4400 (100 Hz), Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
Kód:  WR176p35 Termékszám:  QE75LST7TGUXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

75" Samsung The Terrace QE75LST7TG

Szívesen élveznéd otthon a filmeket olyan minőségben, mint a moziban? Akkor biztos jól jönne neked ezen Samsung Samsung Lifestyle TV TV. Kiváló vizuális élményben lehet részed, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztos meglepő lesz számodra a filmek és sorozatok tömkelege az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium és Ideal for PlayStation 5 elégíti ki minden igényes játékos igényét. Eme Samsung Smart TV és Kültéri TV a korszerű Tizen operációs rendszert kapta, és egy igazán lenyűgöző dizájn egészíti ki megjelenését. A TV megjelenését fekete szín egészíti ki. A távirányító része a csomagolásnak.

Televízió 75
Televízió 75

75" Samsung The Terrace QE75LST7TG TV legfőbb paraméterei

  • A nagyszerű Samsung Samsung Lifestyle TV sorozatú TV-nek hála a mozi beköltözik a nappalidba
  • Nagyszerű vizuális élmény köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciójeleneteket
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV és Kültéri TV a fejlett Tizen operációs rendszert kapta
  • Direct LED háttérvilágítással rendelkezik
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR és Local Dimming
  • Picture quality indexe 4400 PQI
  • Dolby Digital Plus garantálja a hanghatásokat mozi minőségben
  • A közkedvelt okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Közkedvelt filmek és sorozatok tárháza vár rád olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, MAGENTA TV, Apple TV és Amazon Prime Video

Kivételesen éles kép

Csak dőlj hátra, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett. Ez a lenyűgöző Samsung TV a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála tűéles képi megjelenítést nyújt. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi képponttal rendelkezik, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, amely lehetővé teszi a hibátlan videó streamelést minőségromlás nélkül. Precíz zóna-háttérvilágítást biztosít a Direct LED technológia, amely aktívan alkalmazkodik a kép tartalmához, és a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást garantálja. A sötét helyeken a helyi fényerő funkció szabályozza a háttérvilágítást. A local diming olyan természetesen képes csökkenteni a fényerőt, hogy nem kell félnünk a minőségromlástól a kép világos részein sem.

Televízió 75
Televízió 75

QLED technológia, amely egyedi és természetes színélményt garantál

Ezen QLED technológiát használó TV nagyszerű látványt biztosít. A QLED kijelző forradalmi technológiával bír, amely rendkívül széles színspektrumot jelenít meg, abszolút valósághűen. Akkor is nagyszerű képet kapunk, ha világos szobában vagy oldalról nézzük a képernyőt.

A TV támogatja a HDR formátumot

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényereje az aktuális jelenet alapján van beállítva a HDR10 által. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján. A képfeldolgozási index segítségével mérjük a TV általános képminőségét, melynek értéke jelen esetben 4400 PQI.

Televízió 75

Válj profi gamerré ezzel a lenyűgöző Samsung TV-vel

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban fontos a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium és ideal for PlayStation 5 funkcióval a játék valóban szórakoztató lesz. Hála a VRR-nek a játékok nagyon szépen és simán futnak, akadozás nélkül, ezenkívül a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást nyújt. Eme Samsung televízió kiváló hatékonyságú monitorként működik, hogy megfeleljen a legigényesebb játékosok igényeinek is.

Használd ki a fejlett Samsung televízió összes smart funkcióját

Hála a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz további eszközök használata , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. A TV-vel könnyedén elérhetjük a webböngészőt is. Közvetlenül a TV képernyőjén böngészhetsz a neten. Az intelligens funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív funkció a videólejátszás 360°-os formátumban. Így bármilyen perspektívából nézhetjük a videót. Ennek a funkciónak köszönhetően felfedezhetünk olyan részleteket, amelyek a hagyományos videóban rejtve maradnának.

Élvezd a korlátlan multimédiás funkciókat

Ez a remek Samsung QLED TV elnyeri a tetszésed multimédiás funkcióival. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely speciális szkennelési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Szélesség:

169,2 cm

Talp nélküli méretek:

98,16 × 5,98 cm (ma×mé)

Tömeg:

50,3 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

3 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    135 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    149 kWh/1000 óra Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    135 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    149 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2023 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    169,2 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    98,16 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,98 cm Kész!
    Tömeg
    50,3 kg Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Intelligens napelemes töltéssel Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Tisztelt Hölgyem / Uram! két hasonló márkanevű terméket találtam: QE75LST7T és QE75LST7TG kóddal. Eltérő az ár, mi a különbség a két termék között? Ezek a modellek partial sun or fun sun modellek? Lehetséges-e kedvezményt kapni a vásárlásra? Üdvözlettel: Novák Gergely

    Kérdések és válaszok: 75" Samsung The Terrace QE75LST7TG
    Kiegészítők: 75" Samsung The Terrace QE75LST7TG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" Samsung The Terrace QE75LST7TG. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 75" Samsung The Terrace QE75LST7TG.
    P-DC1-WEB15
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ