Slevy s AP+ Slevy s AP+

Asus Windows Mixed Reality Headset HC102

Termékkatalógus
Asus Windows Mixed Reality Headset HC102
VR szemüveg 2x 1440x1440 kijelző, 105° tartomány
Kód:  ACRVR2a Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Asus Windows Mixed Reality Headset HC102

Fedezd fel az izgalmas virtuális világot az Asus Windows Mixed Reality HC102 fejhallgatón keresztül. Első pillantásra egyedülálló 3D minta, kiegyensúlyozott tervezés és első osztályú antibakteriális párnázás jellemzi a terméket. A fülhallgató annyira kompakt, könnyű, kényelmes és lélegző, hogy hosszú távú használat esetén sem lesz kényelmetlen. Más fejhallgatókkal ellentétben az Asus HC102 nem használ külső érzékelőket, így a kezdeti beállítás csak néhány percet vesz igénybe. Ez egy egyszerűen használható és megfizethető módja a virtuális valóságnak.


Az Asus Windows Mixed Reality Headset HC102 virtuális valóság szemüveg legfontosabb jellemzői

  • Két kijelző 3K felbontással és 90Hz-es frissítési sebességgel
  • Inside-out követés és "6DoF"
  • Két mozgásvezérlő
  • Egyedi futurisztikus design
  • Egy kézzel beállítható fülhallgató
  • Alacsony tömeg - 400 gramm

Váltás a virtuális és a valós világ között másodpercek alatt

A Windows Mixed Reality (WMR) ötvözi a virtuális valóság izgalmát olyan fantasztikus tértudattal, amely igazán izgalmas élményeket nyújt.
 
 Az Asus Windows Mixed Reality fejhallgató másik előnye, hogy kényelmesen válthatsz a virtuális világ és a valós világ között másodpercek alatt. Csak emeld fel a nézetet, hogy ellenőrizze a valóságot, majd engedje vissza, hogy visszatérjen a virtuális világba. A HC102 fejhallgató olyan beépített megfigyelő kamerákat használ, amelyek beépített megfigyelő kamerákat használnak a fülhallgató körüli külső világ megfigyelésére, és további szobaérzékelők telepítése nélkül automatikusan megváltoztatják perspektívájukat. A két beépített megfigyelő kamera célja egy előretekintés, és követi az úgynevezett "6DoF" - hatfokozatú szabadság hatfokozatú pozícióját. 

A HC102 fejhallgató két 3K kijelzővel rendelkezik

Az Asus Windows Mixed Reality Headset tartalmaz gyroscopot, gyorsulásmérőt és magnetométert, hogy segítsen meghatározni pozíciódat. A mozgásvezérléseket közvetlenül a fejhallgató érzékelői felügyelik, így jobban reagálhatnak mozgásaikra. Az ASUS Windows Headset kristálytiszta képeket kínál a 3K felbontásnak (2.880 × 1440) és a 90 Hz-es frissítési sebességnek köszönhetően. Hihetetlen felbontással élvezheted az interaktív és valósághű virtuális valóság élményét.


Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Asus Windows Mixed Reality Headset HC102 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus Windows Mixed Reality Headset HC102. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Asus Windows Mixed Reality Headset HC102. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Windows Mixed Reality Headset HC102. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Windows Mixed Reality Headset HC102.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ