AD květen univerzal 0% splátky mobily, notebooky

AEG Mastery BCE556350M + AEG Mastery IKB64431XB

Termékkatalógus
AEG Mastery BCE556350M + AEG Mastery IKB64431XB
Sütő és főzőlap szett - SÜTŐ: A+ energiahatékonysági osztály, űrtartalom: 71 l, grill, körkörös fűtőelem, gőzölős sütés, kiolvasztás, alsó sütés, légkeverés, katalitikus sütőtisztítás:, 59,4 cm × 59,5 cm × 56,7 cm (Ma×Szé×Mé), színe: fekete és rozsdamentes acél + FŐZŐLAP: indukciós, főzőzónák száma: 4, booster, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés, flexi zóna , ferdén vágott élek, keretes, megjelenés: fekete üveg, üveg felület, csatlakozás: 220 - 240 v, 4,6 cm × 57,6 cm × 51,6 cm (Ma×Szé×Mé), fekete színe:
Kód:  ELUSET28 Gyártó honlapja:
AEG Mastery BCE556350M + AEG Mastery IKB64431XB Megszűnt

AEG Mastery BCE556350M + AEG Mastery IKB64431XB

Sütő és főzőlap szettet szeretnél venni a konyhádba? A(z) AEG sütő és főzőlap szett 71 l űrtartalmat és sok praktikus funkciót kínál. Az ideális hőellátásról az alsó fűtőszál gondoskodik. Ezenfelül köralakú fűtőszállal is rendelkezik, mely egyforma hőfokot biztosít a sütőtér minden pontján. A ventilátor eloszlatja a forró levegőt a sütőtérben, így felgyorsítja a sütést. A teleszkópos sütősínek leegyszerűsítik a tepsik kivételét. A(z) A+ energiaosztály alacsony fogyasztást jelez. A(z) AEG Mastery BCE556350M + AEG Mastery IKB64431XB maximális teljesítményfelvétele 3500 W. Unod már a koszos sütőtér fáradságos és időigényes takarítását? A katalitikus tisztítás megszabadít ettől a munkától, mivel a sütő 250 °C-ra melegíti magát és elégeti a szennyeződéseket, amelyeket aztán elegendő letörölnöd. Az indukciós főzőlap előnye, hogy rendkívül gyorsan melegít és gazdaságosan működik. Az időzítőnek hála főzés során mással is foglalkozhatsz. A gyerekzár védelmet nyújt a főzőlap akaratlan bekapcsolása ellen. A főzőlap érintőfelületen keresztül irányítható. A flexi zóna lehetőséget ad arra, hogy tetszés szerint mozgasd az edényeket.

A(z) AEG Mastery BCE556350M + AEG Mastery IKB64431XB sütő és főzőlap szett főbb tulajdonságai

  • Köralakú fűtőszál a hatékonyabb sütésért
  • Az egyenletes hőeloszlásról az integrált ventilátor gondoskodik
  • A teleszkópos sütősínek leegyszerűsítik a tepsik kivételét
  • A gyermekzár meggátolja, hogy a gyerekek kinyissák a sütő ajtaját
  • A(z) A+ energetikai besorolás azt jelöli, hogy ez a beépíthető sütő a gazdaságos berendezések közé tartozik
  • A(z) AEG Mastery BCE556350M + AEG Mastery IKB64431XB sütő méretei (ma×szé×mé): 59,4 × 59,5 × 56,7 cm
  • Az indukciós főzőlapon költséghatékonyan főzhetsz
  • A főzőlap használatát kényelmesebbé teszik az olyan funkciók, mint például a(z) booster, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés és flexi zóna

A(z) AEG Mastery BCE556350M + AEG Mastery IKB64431XB sütő és főzőlap szett funkciói és felszereltsége

Az alapfelszereltségen kívül a(z) AEG sütő és főzőlap szett egyéb hasznos funkciókkal is bír. A sütő felszereltségéből a tompán záródó ajtó sem hiányzik, amely meggátolja a kellemetlen sérüléseket vagy a készülék károsodását. Hogy a kisgyerekek sütés folyamán ne tudják kinyitni az ajtót, ezért a sütőt gyermekzárral is felszerelték. A beépített időzítőnek köszönhetően nem fog megesni, hogy odaégeted az ételt. A sütő vezérlése teljes egészében érintőfelületen keresztül zajlik. A hűtőrendszer biztosítja, hogy nem melegszik fel a berendezés környezete, például a konyhapult. A hőérzékelővel figyelemmel kísérheted az étel belső hőmérsékletét. Mihelyst eléri a megfelelő hőfokot, a sütő magától kikapcsol. Kiolvasztási funkció is rendelkezésre áll a fagyasztott alapanyagok előkészítéséhez. A grill funkcióval otthon is elkészítheted a grillezett specialitásaidat. Ez a modelltípus gőzsütést is kínál, mely ízletesebbé teszi és egyáltalán nem szárítja ki az ennivalókat.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AEG Mastery BCE556350M + AEG Mastery IKB64431XB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG Mastery BCE556350M + AEG Mastery IKB64431XB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AEG Mastery BCE556350M + AEG Mastery IKB64431XB.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ