Shop roku Akvizice ApF HU

AeoTec RGB LED Z-Wave Bulb

Termékkatalógus
AeoTec RGB LED Z-Wave Bulb
LED izzó - E27, távvezérlésű, iOS és Android rendszerekhez
Kód:  ZW598l Termékszám:  AEOEZW098
AeoTec RGB LED Z-Wave Bulb Megszűnt

AeoTec RGB LED Z-Wave Bulb

Mindennapi, meghitt, pihentető vagy akár a tökéletes parti világítás - az AeoTec LED izzó minderre egy személyben képes. Az izzónak köszönhetően nappali, meleg, de akár a fény 16 millió színárnyalatának előcsalogatására lesz képes. Az izzó a tökéletes fehér fényt 15 különböző dióda használatával varázsolja elő, amelyek lehetővé teszik a 2580 - 7050 Kelvin színhőmérséklet tartományt. Az alkalmazott LED technológia kiváló kvalitással bír, ugyanis a Philips és a Samsung termékeknél ugyanezen technológia használatos és a 80-as színvisszaadási indexszel (CRI) valóban realisztikus fények és színek kibocsátására képes.

Legfontosabb jellemzők

  • Z-Wave rendszerrel kompatibilis
  • Egy hagyományos, 70 W teljesítményű izzó megfelelője
  • Bármilyen fény elővarázsolható - akár 16 millió színárnyalat
  • Vezeték nélküli vezérlés (iOS és Android)
  • Elsötétíthető
  • 180 fokos fénykibocsátás

Tökéletes világítás

Ezen LED izzó Z-Wave rendszerrel és minden E27-es foglalattal kompatibilis. A végtelen beállítási lehetőségnek köszönhetően az izzó egész napra szóló társat jelent - a fény színét és intenzitását bármikor az igényeinek megfelelőre állíthatja. Mindezt rendkívül könnyen, mobil telefonja segítségével akár vezeték nélkül teheti meg.

Az izzó 50 000 óra élettartammal szolgál – napi 8 óra használattal számolva annak élettartama a hihetetlen 45 évre becsülhető. Az energiafelhasználás 9 W körül mozog, amely teljesen elegendő egy hagyományos 70 W teljesítményű izzó helyettesítésére. Így nyilvánvaló, hogy nem kis pénzösszeg takarítható meg fogyasztás terén.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AeoTec RGB LED Z-Wave Bulb. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AeoTec RGB LED Z-Wave Bulb. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AeoTec RGB-Z-Wave-LED-Bulb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AeoTec RGB-Z-Wave-LED-Bulb.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ