Set Re-cycle me - Home Deco

Termékkatalógus
Set Re-cycle me - Home Deco
Csináld magad készlet gyerekeknek - újrahasznosítható csomagolásokból való alkotáshoz szükséges eszközöket tartalmazó szett, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt
Kód:  HRAif3298 Termékszám:  8716569030946

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Set Re-cycle me - Home Deco

Ezzel a nagyszerű újdonsággal a Re-Cycle Me Home Deco játékszett formájában könnyen és játszva készíthet dekorációkat lakásába vagy a gyerekszobába. Az olyan újrahasznosítható hulladékokból, mint a tejesdobozok vagy a konzervdobozok, színes képkereteket, virágcserepeket és számos további eredeti díszítőelemet hozhat létre lakásába. Ehhez adja hozzá a dobozban található elemeket, s máris megszületik a tökéletes dekoráció! A Re-cycle me gyártócég azon fáradozik, hogy mind a gyerekek, mind a szülők tudatosítsák, milyen hatalmas mennyiségű hulladékot termelünk, s ezt a mennyiséget igyekezzenek csökkenteni. A játék felnőttek és gyerekek kreativitását egyaránt kitűnően fejleszti.

Alkosson a Re-cycle me készlettel különböző formájú és színű dekorációs tárgyakat!

 A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Legfontosabb jellemzők

  • alkotás újrahasznosítható hulladékból
  • a készlet gyermekek és felnőttek kreativitását egyaránt fejleszti
  • dekorációs elemek létrehozása a lakásba / gyerekszobába
  • a szett remek szórakozást biztosít egész délutánra
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Set Re-cycle me - Home Deco Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Set Re-cycle me - Home Deco. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Set Re-cycle me – Home Deco.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ