AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

ALPINA PANOMA 2.0 L.E. darksilver-blue

Termékkatalógus
ALPINA PANOMA 2.0 L.E. darksilver-blue
Kerékpáros sisak - MTB és Városi, férfi, női, forgó tárcsával, EPS, 23 szellőzőnyílás, bogárháló, belső bélés, tömege: 255 g
Kód:  SPTalp353nad Termékszám:  SPTalp353nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ALPINA PANOMA 2.0 L.E. darksilver-blue

A megfelelő kerékpáros sisak a biztonságos biciklizés elhanyagolhatatlan része, hiszen a legkomolyabb balesetek a fejsérülések miatt keletkeznek. Az ALPINA PANOMA 2.0 L.E. darksilver-blue sisak elsősorban mountain bike (MTB) kerékpárokhoz ajánlottEzt a combos konstrukció, a nagyobb tarkórész és a napellenző alapján lehet beazonosítani. Városi kerékpározáshoz ajánlott. Ezt a szolidabb konstrukció alapján tudod felismerni. Természetesen ezt a sisakot bármilyen kerékpáron viselheted, hiszen a fajtája csak a külalakját befolyásolja, a biztonságosságát nem. 

Kardinális, hogy a sisak mérete és kialakítása jól illeszkedjen a fejhez. A megfelelő komfort érdekében a belső méret egy szabályzókerékkel  személyre szabható. 

Az ALPINA PANOMA 2.0 L.E. darksilver-blue kerékpáros sisak legfontosabb sajátosságai

  • Súlya: 255 g
  • 23 szellőzőlyukkal rendelkezik
  • MTB és Városi típusú kerékpárokhoz
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ALPINA PANOMA 2.0 L.E. darksilver-blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alpina Panoma 2.0 L.E. Darksilver-Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Alpina Panoma 2.0 L.E. Darksilver-Blue.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ