Slevy s AP+ Shop roku

Alpina Panoma LE

Termékkatalógus
Alpina Panoma LE
Kerékpáros sisak - double in mold, matt színű, finom keskenyebb forma, rovarháló, villogót lehet rögzíteni a hátsó oldalára
Kód:  SPTbd0198nad Termékszám:  SPTbd0198nad Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Alpina Panoma LE

Az Alpina Panoma L.E. kerékpáros sisak jól néz ki, és tökéletesen védi a fejedet kerékpározás közben. Hála a Run System Ergo rendszer segítségével egyszerűen és könnyen menet közben egy kézzel a kívánt fejméretre állítható. A nagyobb biztonság érdekében a sisak hátsó részére kerékpáros villogó erősíthető fel. A sisak formája keskenyebb, jól illeszkedik a fejhez és 23 szellőzőnyílás biztosítja a jó szellőzés és a kényelmet. Az sisak első része rovarhálóval van felszerelve.

Főbb jellemzői 

  • Kerékpáros sisak
  • Mindennapos használatra
  • Matt szín
  • Double In-Mold technológia
  • Villogót lehet rögzíteni rá
  • A Ceramic antisztatikus bevonat ellenáll a karcolásoknak és az elszíneződésnek
  • A méret egyszerű beállítása
  • Rovarháló

Double In-Mould technológia

A Panoma sisak héja Double In-Mould technológia alkalmazásával van előállítva, ahol az első és hátsó héj nagyon kemény polikarbonát, ezt használják a golyóálló ablakok fóliáihoz is. A sisak sokkal erősebb, rugalmasabb, jó el tudja teríteni az ütközés erejét, védi a nyaksziretet is. A Ceramic héj felülete rendkívül ellenálló a karcolásokkal és sérülésekkel szemben, antisztatikus és színtartó.

Paraméterek

Tömeg:
255 g

Szellőzőnyílások száma:
23

Anyaga:
polikarbonát

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Alpina Panoma LE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alpina Panoma L.E.. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Alpina Panoma L.E..
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ