AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

AMERICAN CREW Grooming Fiber & Sampon szett (85 g + 250 ml)

Termékkatalógus
AMERICAN CREW Grooming Fiber & Sampon szett (85 g + 250 ml)
Hajápoló szett - tartalma: 1× pomádé hajra férfiaknak, matt kinézetért, erősen fixál, 1× sampon mindennapi használatra, tisztítja és erősíti a hajat és a fejbőrt
Kód:  VLS1121 Termékszám:  669316477004
AMERICAN CREW Grooming Fiber & Sampon szett (85 g + 250 ml) Megszűnt

AMERICAN CREW Grooming Fiber & Sampon szett (85 g + 250 ml)

Az AMERICAN CREW Grooming Fiber & Sampon szett a tökéletes ajándék a férfiak számára. A készlet tartalmaz egy mindennapos használatra ideális sampont és egy férfi hajfixáló pasztát. Mindkét terméket kifejezetten a férfi fejbőr és haj számára fejlesztették ki. A sampon nem csak a haj és a fejbőr mély tisztításával nyűgözi le a felhasználókat, hanem a hidratáló és erősítő hatásával is. A hajfixáló paszta használata igazán könnyű, lenyűgöző képessége, hogy könnyen kezelhetővé teszi a hajat. Megbirkózik még az igazán rakoncátlan hajjal is anélkül, hogy a haj természetes megjelenése látna ennek kárát.

Az AMERICAN CREW Grooming Fiber & Šampon Set hajápoló kozmetikai készlet főbb jellemzői

  • Kifejezetten a férfiak számára kifejlesztett American Crew hajápoló kozmetikumok sorozata
  • 2 nagyszerű termék a férfi hajra és fejbőrre
  • A férfi hajápoló kozmetikum készlet tartalmaz egy sampont és egy hajfixáló pasztát
  • Férfi sampon mindennapos használatra, normál és zsíros hajra
  • Sampon a haj és a fejbőr mély tisztításához, hidratálásához és megerősítéséhez
  • American Crew Fiber férfi hajfixáló paszta erős fixáló hatással
  • A hajfixáló paszta felvitele nagyon egyszerű, megőrzi a haj természetes megjelenését
  • Ideális kozmetikai ajándék a modern férfiaknak az American Crew márkától

Az AMERIKAI CREW Fiber hajfixáló paszta segít az erős, rakoncátlan férfi haj megzabolázásában

Az AMERICAN CREW Fiber férfi hajfixáló pasztát erős fixáló hatás jellemzi, nem fénylik túlzottan. Használatához nincsen szükséged professzionális tudásra vagy bármilyen eszközre. A hajfixáló pasztával még a legrendezetlenebb hajból is tökéletes frizurát készíthetsz rövid idő alatt, csupán a két kezeddel. A matt végeredménynek köszönhetően a frizura mindig természetes hatást kelt. Azonban a hajformázó paszta előnye nem csupán az elkészített egyedi megjelenés. Az AMERICAN CREW Fiber hajformázó paszta nagyszerű ápolást nyújt. Nem csak megerősíti a hajat, hanem megvédi azt a nedvesség-vesztéstől is. Minden hajtípusra alkalmas, legyen szó akár egyenes vagy göndör hajról. Még rövidebb haj esetében is ideális eredményeket érhetsz el vele.

Aktív összetevők:
Méhviasz - hidratál, segít a makacs haj kezelésében
Lanolin (cera lanae, juh gyapjúzsír) - hidrátál, erősebb tartást biztosít
Cetil-palmitát (a cetvelőt helyettesíti) - simává és puhává teszi a hajat

A készítmény hatása:
Formálja a hajat
Fixálja a megformázott frizurát
Volument biztosít a hajnak
Erősíti a hajat
Hidratálja és puhává teszi a hajat

Hajtípus:
Minden hajtípusra alkalmas, legyen szó akár egyenes vagy göndör hajról. Rövid hajra is alkalmas (1 - 3 cm hosszú hajra).

A felhasználás módja:
Vigyél fel egy kis mennyiségű terméket a tenyeredre, majd a kezeddel melegítsd fel. Az ujjaid segítségével egyenletesen dolgozd bele a nedves vagy száraz hajba, és formázd meg a kívánt hajstílust. Nem igényel öblítést.

Összetétel:
Aqua (Water) (Eau), Lanolin Cera (Lanolin Wax) (Cire De Lanoline), Cetearyl Alcohol (Coconut), PVP, Tridecyl Stearate, Tribehenin, Propylene Glycol, Alcohol Denat., Tridecyl Trimellitate, Ceteareth-25, PEG-8 Beeswax, PEG-40 Castor Oil, Dipentaerythrityl Hexacaprylate/Hexacaprate, Acrylates/C10-30 AlkylAcrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Tetrasodium EDTA, Parfum (Fragrance), Benzyl Alcohol, Limonene, Citronellol, Geraniol, Linalool, Phenoxyethanol, Ethylparaben, Methylparaben, Caramel, CI 19140 (Yellow)

American Crew hidratáló sampon kimondottan a férfiak számára

Szabadulj meg a felesleges szennyeződéstől és zsírtól a hajban az American Crew Daily Moisturing sampon segítségével, amely ideális normál és zsíros hajra is. A sampont mindennapos használatra fejlesztették ki, mélyen tisztítja a fejbőrt. A hidratáló formula biztosítja a haj számára szükséges nedvességet és elűzi a haj szárazságát. Alkalmazásával a hajad vastagabb és erősebb lesz és kiegyensúlyozottabbá válik. Élvezd a frissen mosott haj nagyszerű érzését az American Crew samponnal.

Hatóanyagok:
Zsályalevél-kivonat - fertőtlenítő hatással rendelkezik, megakadályozza a korpásodást
Kamillavirág kivonat - erős gyulladáscsökkentő hatású, felgyorsítja a sebgyógyulást a bőrön, nagyon érzékeny bőrre is alkalmas

Használat:
Vidd fel a szükséges mennyiséget a benedvesített hajra, és érd el, hogy a sampon habozzon. Ismételd meg amennyiben szükséges.

Összetétel:
Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Glucoside, Isostearamide MIPA, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, PEG-12 Dimethicone, Caprylyl Glycol, PEG- 150 Distearate, Glyceryl Laurate, Menthol, Disodium EDTA, Polyquaternium-10, Propylene Glycol, Glycerin, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract,Citric Acid, Sodium Chloride, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Parfum (Fragrance), Linalool, Phenoxyethanol.

A készlet tartalmazza:
1 × American Crew Fiber férfi hajfixáló paszta (85 g)
1 × American Crew Daily Shampoo férfi sampon mindennapos használatra (250 ml)


Paraméterek

Rendeltetés
Férfi Kész!
Hatás
Rögzítés Kész!
Haj típusa
Zsíros, Normál Kész!
Űrtartalom
250 ml Kész!
Tartás
Erős fixáló hatás Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Férfi Kész!

Hatás

Hatás
Rögzítés Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Zsíros, Normál Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
250 ml Kész!

Rögzítés szöge

Tartás
Erős fixáló hatás Kész!

Hajvédelem

Hajvédelem típusa:
Nem rendelkezik hajvédelemmel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AMERICAN CREW Grooming Fiber & Sampon szett (85 g + 250 ml) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMERICAN CREW Grooming Fiber & Šampon Set (85 g + 250 ml). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AMERICAN CREW Grooming Fiber & Šampón Set (85 g + 250 ml).
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ