AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

AMICA ZWM627IEC

Termékkatalógus
AMICA ZWM627IEC
4,5 22 értékelés
Mosogatógép - szabadon álló, A++ energiaosztály, 14 terítékes, 47 dB zajszint, evőeszköztartó fiók, késleltetett indítás, állítható kosarak, kijelző, vízérzékelő és gyerekzár, 84,5 cm magas, 59,8 cm széles, 60 cm mély
Kód:  AMIDW29 Termékszám:  MV627AEGX Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AMICA ZWM627IEC

Az Amica mosogatógép nem csak az A++ energiahatékonysági osztályba való tartozásával, de rendkívül alacsony, mindössze 47 dB-es zajszintjével is dicsekedhet, amely egyáltalán nem fogja megzavarni a nyugalmadat. A készülék továbbfejlesztett kivitelezése, rendkívüli minősége és számos hasznos tulajdonsága bizonyára mindenkit elkápráztat.

Legfontosabb jellemzői

  • A ++ energiahatékonysági osztály
  • 7 mosogatási program
  • Intenzív mosás 60 ° C-on az erősen szennyezett edények számára
  • Alacsony fogyasztás az Eco programmal
  • 1-24 órás késleltetett indítási lehetőség
  • MaxiSpace3 - harmadik evőeszköztartó kosár
  • Elektronikus só- és öblítőszerhiány kijelzés
  • Túlfolyás elleni védelem

Tagadhatatlan professzionalizmus

A mosogatógép egyidejűleg 14 teríték tisztítására képes különösebb erőfeszítés nélkül, ezért kiválóan alkalmas a nagycsaládosok számára. Épp ezért a készüléket biztonsági gyerekzárral látták el. Az Amica mosogatógép 7 mosogatási programmal rendelkezik, köztük a Rövid programmal, amely ideális abban az esetben, amikor csak egy kosár telik meg a mosatlan edényekkel, így időt és pénzt takaríthatsz meg.

Az erősen szennyezett edények számára válaszd az Intenzív, 60 °C-os mosogatási hőmérsékletű programot. Ebben a programban a meleg vízzel való előmosást két meleg vizes öblítés követi. Az Intenzív 60 °C program kiválóan alkalmas például az odakozmált serpenyők számára, ahol a Normál program már elég.

De ez még nem minden! A továbbfejlesztett Aqua Spray rendszernek köszönhetően a maximumot hozhatod ki a mosogatógép nyújtotta programokból. A speciális kialakítású, önálló mosogatási fülkék középen és fent elhelyezett tisztítókarjai egymással ellentétes irányban mozognak, vízsugaruk nem találkozik össze, így együtt rendkívül hatékony tisztítási eredményt garantálnak.

Egyszerű működés és egyéb előnyök

Az egyszerű használatot a hagyományos gombok és az áttekinthető kijelző kombinációja biztosítja. A kényelem szempontjából minden bizonnyal értékelni fogod a meleg levegős szárítást, amely megelőzi a pára felhalmozódását, tökéletesen száraz és fényes, vízcseppmentes edényeket eredményez. Az Amica mosogatógép további nagyszerű előnyei közé tartozik az állítható magasságú felső kosár, valamint a különféleképpen való átalakíthatóság, amely elegendő helyet biztosít a nagyobb méretű edények számára.

 

Programok:
Automatikus
Intenzív
Normál
Eco
Üveg
90 perc
Rövid

 

Paraméterek

Szín

Szín
Rozsdamentes acél Kész!

Mosogatógép típusa

Mosogatógép típusa
Szabvány Kész!
Mosogatógép elhelyezése
Szabadon álló Kész!

Tulajdonságok

Evőeszközök elhelyezése
Fiók Kész!
Tulajdonságok
Kijelző, Levehető felső fedél , Állítható kosarak Kész!

Mosogatógép méretei és tömege

Mosogatógép szélessége
60 cm Kész!
Mosogatógép mélysége
60 cm Kész!

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza
1,5 m Kész!
Leeresztő cső hossza
1,7 m (1,7 m) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes kiválasztott termékek két energiacímkével együtt érkezhetnek, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Egyes kiválasztott termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AMICA ZWM627IEC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA MV 627 AEGX. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AMICA MV 627 AEGX.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ