Stellar Blade Alzaboxy

Amiibo Splatoon 2-Pack: Callie & Marie

Termékkatalógus
Amiibo Splatoon 2-Pack: Callie & Marie
Figura
Kód:  MWAmibq Termékszám:  045496380168 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Amiibo Splatoon 2-Pack: Callie & Marie

Merüljön el a csodálatos világot a Nintendo, ahol semmi sem lehetetlen. Ők segítenek ebben interaktív sor figurák amiibo Splatoon. Sisters Callie Marie és magában foglalja a jól ismert lány énekel duo nevű tintahal Sisters. Legyen Ön az útmutatókat lélegzetelállító kalandok. Vedd egyikük kezedbe és tapasztalja meg a fel nem ismert módon játszik a kedvenc játékok A készülék új Nintendo 3DS és WiiU. Minden gyűjtői darab van szerelve egy speciális chip adatok írása és olvasása. Csatolja az NFC érintés a távirányítót, és nézzük, mi történik. 

legfontosabb jellemzői

  • Interaktív darab NFC használatával
  • Alkalmas egy sor Nintendo játékok - zažívejte még új és izgalmas kalandok
  • WiiU játékkonzol és az új Nintendo 3DS
  • Nagy választék a kompatibilis címek

Hozza létre saját Nintendo világ

Miután Callie Marie vagy érintsen meg egy NFC olvasó beépített asztali WiiU Gamepad vagy a képernyő alján Új Nintendo 3DS   adatok darabokat át közvetlenül a játék. Ott továbbra is frissíti. Karakter javulni fog további készségeket és tulajdonságokat. Ez lehet egy nagyobb teljesítmény, új mozgások, különleges jelmezeket vagy berendezés, vagy akár az egész játék mód. 

széleskörű kompatibilitást

A kompatibilis címek sikerül kitalálni amiibo csodát. Ez csak rajtad múlik, hogyan használja az egészet.A támogatott címek folyamatosan bővült, és jelenleg rangsorolja köztük olyan drágakövek, valamint a   Mario Kart 8 Yoshi gyapjas World, Splatoon, Hyrule Warriors Hyrule Warriors Legends, The Legends of Zelda: Twilight Princess HD és a Super Mario Maker.Menj, és hozd létre a saját egyedi amiibo. Próbálja ki a többi karakter. Kap Új barátok Mária és intézkedik magukat, más izgalmas meglepetés.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Amiibo Splatoon 2-Pack: Callie & Marie Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amiibo Splatoon 2-Pack: Callie & Marie. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amiibo Splatoon 2-Pack: Callie & Marie. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amiibo Splatoon 2-Pack: Callie & Marie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amiibo Splatoon 2-Pack: Callie & Marie.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ