Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Amulet Start Air

Termékkatalógus
Amulet Start Air
Mountain bike - váz anyaga: alumínium, 24 sebességfokozat, Shimano Altus váltó, légvilla, 100 mm felfüggesztés, Shimano M355 fékek, tömege: 14,8 kg
Kód:  SPTam100nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Amulet Start Air

A(z) Amulet Start Air férfi kerékpár tökéletes választás, ha sok időt tervezel a szabadban tölteni. Fajtáját tekintve ez egy mountain bike kerékpár. Legfőképp terepen és erdei ösvényeken jeleskedik. A váz aerodinamikusabb háttartást enged, így például dombnak felfelé a lábaink nagyobb erőt tudnak kifejteni és a súlyelosztás is sokkal jobb. A(z) Amulet által megálmodott kerékpár összesen 24 áttételi fokozattal rendelkezik. A kerekek mérete 29".

A(z) Amulet Start Air férfi kerékpár lényegesebb paraméterei

  • A(z) MTB kerékpár 24 áttételi fokozattal rendelkezik
  • A váz anyaga alumínium
  • A mountain bike (MTB) kerékpár terepre a legalkalmasabb
  • Hidraulikus tárcsafékek
  • Max. terhelhetőség: 120 kg
  • Kerékmérete: 29"
  • Légrugós felfüggesztés
  • Zárolható (lockout) felfüggesztés
  • A(z) Amulet Start Air bicikli súlya: 14,8 kg

A(z) Amulet Start Air menettulajdonságai és anyaga

A váz alumíniumból készült. Erről az anyagról elmondhatjuk, hogy pehelykönnyű és nagyon ellenálló. Ráadásul karbantartása is könnyű. Maximális terhelhetősége: 120 kg. A(z) Amulet Start Air szimpla légrugós villával rendelkezik. Komoly előnye, hogy aktívan csillapítja a rázkódásokat és még a keménysége is állítható. A villa rugóútja 100 mm, így kiválóan tompítja az úthibákból származó rázkódásokat. A lengéscsillapító használata kényelmet nyújt, de erőt veszítünk vele. Evégett, az első felfüggesztés zárolható (lockout). A(z) Amulet kerékpárját hidraulikus tárcsafékekkel látták el. Az első és hátulsó tárcsafék mérete 160 mm illetve 160 mm, amely optimális hatásfokot garantál.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Amulet Start Air Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amulet Start Air. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amulet Start Air.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ