Apple Watch 42 mm-es, nagy láncszemű asztrofekete szíj

Termékkatalógus
Apple Watch 42 mm-es, nagy láncszemű asztrofekete szíj
Szíj - cserélhető, rozsdamentes acélötvözet, pillangócsat, 42mm-es Apple Watch-hoz, hossza 140-205mm
Kód:  JA064e2g Termékszám:  MJ5K2ZM/A Gyártó honlapja:
Apple Watch 42 mm-es, nagy láncszemű asztrofekete szíj Megszűnt

Apple Watch 42 mm-es, nagy láncszemű asztrofekete szíj

Ha Ön egy 42mm-es Apple okosóra büszke tulajdonosa, akkor bizonyosan kapva kap a lehetőségen, hogy jelenlegi óraszíját asztrofekete szíjra cserélje. A 140-205mm hosszúsága férfi és  női csuklón is kényelmes viseletet biztosít. 

A tok alapanyagául is szolgáló 316L típusú rozsdamentes acélötvözetből készült fémszíj több mint száz alkatrészből áll. A rögzítésére szolgáló csat kívülről nem látszik.

Főbb termékjellemzők

  • Prémium minőségű fekete rozsdamentes acél
  • Több mint 100, különböző méretű alkatrészből áll
  • Férfiak és nők számára is
  • Kényelmes pillangózár
  • Kézzel csiszolt láncszemek
  • Kioldógomb a láncszemek kivételéhez és behelyezéséhez

Apple kütyü

Mitől annyira érdekes az Apple okosórájának a cserélhető szíja? Attól, hogy mint mindig, az Apple minden apró részletre gondolt a legjobb eredmény eléréséért. Ráadásul a szíj sok alkotórészből áll, és mindegyik különböző nagyságú. Ennek oka részben az, hogy nem egységes a méretük, hanem a tok felé haladva fokozatosan növekszik.

Az összeszerelést követően a láncszemeket kézzel csiszolják, hogy a textúra pontosan kövesse a formatervezett körvonalat. Az egyedi pillangózár szárnyai elegánsan simulnak a szíj vonalába. A számos láncszemhez tartozó, egyszerűen kezelhető kioldógombnak köszönhetően pedig nincs szükség speciális szerszámra a fel- és leszerelésükhöz.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple Watch 42 mm-es, nagy láncszemű asztrofekete szíj Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple 42mm Vesmírně černý článkový tah. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple 42 mm Vesmírne čierny článkový ťah. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple 42mm Space Schwarzes Gliederarmband für Apple Watch. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple 42mm Space Schwarzes Gliederarmband für Apple Watch.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ