Apple Watch Gold Series 1 38 mm-es aranyszínű alumíniumtok éjkék sportóraszíjjal

Termékkatalógus
Apple Watch Gold Series 1 38 mm-es aranyszínű alumíniumtok éjkék sportóraszíjjal
4,9 8 értékelés
Okosóra - Force Touch technológiával készült retina kijelző , Ion-X üveg, alumíniumtok kompozit anyagból készült hátlappal, Digital Crown, pulzusmérő, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, akár 18 óra akkumulátor-üzemidő, watchOS3 - kompatibilis az iPhone 5-el, iOS 10-el és újabb verziókkal
Kód:  JA055e Termékszám:  MQ102CN/A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Apple Watch Gold Series 1 38 mm-es aranyszínű alumíniumtok éjkék sportóraszíjjal Megszűnt

Apple Watch Gold Series 1 38 mm-es aranyszínű alumíniumtok éjkék sportóraszíjjal

Az Ön iPhonjának kinyújtott keze.

A hordozható elektronika előtt a legfényesebb jövő áll. Az Apple, ugyanúgy mint a múltban, meghatározóan lépett fel egy teljesen új területen és megalkotta az első igazán okos órákat, amelyeket örömmel és mosolyogva fog használni minden nap. Apple Watch órát hordva a csuklóján fontos információk és alapvető funkciók állnak a rendelkezésére.

Budete je doslova nosit na rukou
Budete je doslova nosit na rukou

Egyedülálló Force Touch kijelző technológiával

Apple Watch alapja egy gyönyörű 272 x 340 pixel felbontású OLED érintőképernyő-kijelző. Az aktuálisan kiválasztott OLED technológia jelentősen hozzájárul az élénk színek, a kiváló fekete szín és a kiváló látószögek biztosításához. Tökéletesen olvasható még egy napsütéses napon is.

A zafír óraüveg kiválóan bevált és nyugodtan el lehet felejteni bármilyen karcolást. A kijelző ráadásul felismeri a még erősebb nyomást is. Force Touch technológiával és egy sor új szabályozási lehetőséggel rendelkezik. A mindennapos problémákat az Apple Watch-val könnyebben és ügyesebben oldja majd meg. Könnyebben fogja kezelni még azokat az ügyeket is, amelyek korábban egyszerűen nem mentek.

Notifikace
Notifikace
értesítés

Jelzés

Koppintással figyelmezteti Önt és Ön azonnal reagálhat egy sor módon.

telefonálás

Telefonálás

 Elintézheti telefonhívásait, anélkül, hogy felvenné a telefont.

pénztárca

Pénztárca

 Tartsa keze ügyében a beszállókártyát, törzsvásárlói kártyáját és a jegyeket.

Apple Watch mindenre készen áll.

Köszönhetően a csuklón található ideális pozíciónak, most már soha nem fog lemaradni egyetlen eseményről sem. Apple Watch lágy vibrálással tájékoztatja vagy tapintatos hangon figyelmezteti.

 Számos lehetősége van a válaszadásra. Előre kiválaszthat egy, az üzenet szövegkörnyezetéből adódó kifejezést, vagy az Ön által leggyakrabban használt kifejezések közül egyet.

Fitness aktivity
Fitness aktivity
tevékenység

Aktivitás

 Élvezze az elégedettség érzését a mozgás, a testedzés és a pihenés alkotta zárt körben.

ünnepély

Testedzés

 Kövesse a részletes indikátorokat kerékpározás, kocogás és a fittnesz-gépen történő testgyakorlás közben.

oktató alkalmazás jiných vývojářů

Testgyakorló alkalmazás

 Gyakorold kedvenc sportágadat. Az edzés szerepelni fog a zárt körben.

A dizájn és a kifinomult funkciók egyedülálló kombinációja.

 Fedezze fel a szép, maximálisan az Ön igényeihez állítható tárcsák varázsát. Pontosan az Ön stílusának, vagy az adott helyzetnek megfelelően.

 A fő vezérlő elemként szolgál a korona. Lehet forgatni és nyomkodni. Ha kétszer megnyomjuk, akkor az előző alkalmazásra kapcsol át, minden egyes nyomás egy lépéssel léptet vissza egészen a főmenüig. Ez az intuitív kezelőfelület segít Önnek az alkalmazásokkal folyó munkájában, amelyeket mindig alaphelyzetben ajánl fel Önnek. Testre szabva pontosan az Apple Watch számára.

Jedinečný design
Jedinečný design

Minden napon egy új óraszíj.

Apple Watch örvendetes tartozéka a cserélhető óraszíj. Az óraszíjak széles palettájáról választhat, amelyek nem csak tökéletesen ölelik körül a csuklóját, de megfelelő módon mutatják az Ön imázsát is. 

Kínálatunkban több tucat eredeti darab található és határozottan válassza ki azt az igazit.

ŘemínkyPřetažením nebo kliknutím vložte obrázek.
Řemínky

Cserélje ki őket pillanatokon belül

Nyomja meg az óraszíjat rögzítő gombot és helyezze be az új óraszíjat, amíg a helyére nem kattan. Minden tok precíziós megmunkálású barázdájához az óraszíj tökéletesen illeszkedik.

Snadná výměna pásku
Snadná výměna pásku

Töltse fel éjszaka.

Viselje egész nap

 Apple Watch-ot szeretné használni egész nap. Ezért az akkumulátor akár 18 órán keresztül működőképes. És könnyű a feltöltése. Csak illessze a csatlakozót az óra hátlapjához, és a mágnesek gondoskodnak arról, hogy az óra automatikusan illeszkedjen, ahová az szükséges.

 Mindenki másként használja az Apple Watch különböző, az energiát eltérő intenzitással felhasználó funkcióit. Ezért van néhány, az akkumulátor élettartamára vonatkozó gyakorlati mutatónk.

Snadné nabíjení
Snadné nabíjení

Mindenki számára találunk egy Apple Watch-ot.

Vannak, Apple Watch pro každého
Vannak, Apple Watch pro každého

Paraméterek

Tömeg
300 g Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
300 g Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple Watch Gold Series 1 38 mm-es aranyszínű alumíniumtok éjkék sportóraszíjjal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Watch Series 1 38mm Zlatý hliník s půlnočně modrým sportovním řemínkem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple Watch Series 1 38mm Zlatý hliník s polnočne modrým športovým remienkom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple Watch Series 1 38mm Aluminiumgehäuse, Gold mit Sportband, Mitternachtsblau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple Watch Series 1 38mm Aluminiumgehäuse, Gold mit Sportband, Mitternachtsblau.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ