Apple Watch Series 2 42 mm-es rozsdamentes acél ezüst szíjjal

Termékkatalógus
Apple Watch Series 2 42 mm-es rozsdamentes acél ezüst szíjjal
4,8 76 értékelés
Okosóra - 2x fényesebb OLED Retina kijelző Force Touch technológiával, zafírkristály üveglappal, rozsdamentes acél ház kerámia hátlappal, Digital Crown, pulzusmérő, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0, vízálló 50 méterig, 18 óra akkumulátor élettartam, watchOS 3 - kompatibilis iPhone 5-el vagy iOS 8.2-vel és újabb verzióival
Kód:  JA056c4h6 Termékszám:  MNPU2CN/A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Apple Watch Series 2 42 mm-es rozsdamentes acél ezüst szíjjal Megszűnt

Apple Watch Series 2 42 mm-es rozsdamentes acél ezüst szíjjal

Az Apple Watch termékei 2014 óta kerülnek a piacra, és most elérkezett a régóta várt új generáció. Az első visszajelzések alapján mindez egy sikeres újításnak bizonyul. Az első generáció népszerű dizájnja lényegében ugyanaz maradt. Ez legkevésbé sem az óra belsejét jelenti. A technológiai váltás egy lényegesen vékonyabb képernyőt jelent, aminek köszönhetően a fennmaradt teret betöltheti egy új akkumulátor, új kétmagos processzor és sok más alkatrész, többek között a sokak által keresett GPS is.

Legfontosabb jellemzői

  • Beépített GPS, 50 méterig vízálló
  • A tevékenységek pontosabb mérése
  • 2 × fényesebb Retina kijelző Force Touch technológiával
  • Jelentősen továbbfejlesztett watchOS 3 rendszer
  • Rengeteg alkalmazás mindennapos használatra
  • Hatékony egészségügyi ellenőrzés
  • Könnyű hozzáférés az értesítésekhez és lehetőség a válaszadáshoz

Sportóra

Az Apple Watch Series 2 minden tekintetben túltesz a korábbi termékeken. A beépített GPS teljesen új használati lehetőségeket biztosít. Kocogáshoz nyugodtan magával viheti a készüléket, az iPhone-ra nincs szüksége. Továbbá, a pontos pulzusszámmérőnek hála, úgy edzhet, akár egy profi.


Az óra 50 méterig vízálló, így úszáshoz is bármikor használható az óra, medencében vagy tengervízben egyaránt. Ugyanakkor nem ajánlott  búvárkodáshoz, vízisíhez és más tevékenységekhez, amelyek során  gyorsan mozgó és nagy víztömegnek lehet kitéve a készülék.

Az Apple Watch Series 2 egész nap figyeli a fizikai aktivitást. Eredményeit bármikor megoszthatja barátaival és családjával. Az adatok számontartásával és összehasonlításával motivációt gyűjthet és újabb célokat tűzhet ki maga elé.

Az Apple Watch Series 2 vigyáz egészségére

A stressz és a nem megfelelő táplálkozás egészségügyi problémákhoz vezethet. Az Apple Watch Series 2 azonban tökéletes megoldás, az orvosi alkalmazások számolják a pihenésre fordított időt, a folyadék- és a kalóriabevitelt. Az adatok együtt és összehangolva jelennek meg az iPhone egészségügyi alkalmazásaiban.

Karóra mint asszisztens

A készülék más alkatrészei teljesen kiszolgálnak minden kommunikációs csatornát. Az új kétmagos processzor és a nagy teljesítményű grafikus alkalmazások gyorsabb és simább animációt eredményeznek. Kedvenc alkalmazásait a watchOS 3 rendszerében kezelheti, és mindig aktuális információkat szerezhet. A készülék testre szabható, így kedvére válogathat az Önnek megfelelő alkalmazások között.

Pazar mágnesszalag

A dizájn modern változatát először Milánóban, a 19. század végén fejleszetették ki. A Sima rozsdamentes acél hálót speciális olasz gépekkel készítik. A mágnesességnek köszönhetően a szíj tökéletesen illeszkedik csuklójához. A szíjat 150-200 mm-es kerületű csuklóhoz tervezték.

 

Paraméterek

Tömeg
52,4 g Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
18 óra (0,75 nap) Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
52,4 g Kész!

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő
18 óra (0,75 nap) Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple Watch Series 2 42 mm-es rozsdamentes acél ezüst szíjjal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Watch Series 2 42mm Nerez ocel se stříbrným milánským tahem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple Watch Series 2 42 mm Nehrdzavejúca oceľ so strieborným milánskym remienkom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple Watch Series 2 42 mm Edelstahlgehäuse, Milanaisearmband Silber . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple Watch Series 2 42 mm Edelstahlgehäuse, Milanaisearmband Silber .
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ