30 dnů na vrácení Shop roku

ASTRID SUN Napolaj OF30 200 ml

Termékkatalógus
ASTRID SUN Napolaj OF30 200 ml
5 4 értékelés
Napolaj - 30 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra és testre, dermo kozmetikum, 200 ml-es űrtartalom - 18 950 Ft/1 l
Kód:  OPA145 Termékszám:  8592297004011 Gyártó honlapja:

ASTRID SUN Napolaj OF30 200 ml

A gyönyörűen barna bőr elérése érdekében használd az ASTRID klasszikus napolaját. Az ASTRID SUN SPF 30 megvédi bőrödet az ultraibolya és infravörös sugaraktól. A napolaj fotostabil és széles spektrumú hatása azonnali és hosszan tartó védelmet nyújt bőröd számára. A benne lévő argán-, sárgarépa- és buritiolaj elősegíti a bronzos barnaság kialakulását, illetve védi a bőrt. A béta-karotin jelenléte elősegíti a könnyű és biztonságos barnulást. A spray kiszerelés a szórófejnek köszönhetően egyenletes felvitelt biztosít a bőrre az egész testen. A gyengéd állag könnyen bedörzsölhető a bőrbe. A vízálló formula különösen hasznos, ha a medence vagy a tenger mellett napozol. Napozz biztonságosan az ASTRID SUN SPF 30 segítségével.

Az ASTRID SUN SPF 30 Napolaj fő jellemzői

  • Az ASTRID SUN SPF 30 klasszikus napolaj bronzos barnaságot kölcsönöz a bőrödnek a nyári hónapokban
  • Az ASTRID SUN SPF 30 védi bőrödet az ultraibolya és infravörös sugárzástól
  • A fényvédő olaj fényálló és széles spektrumú hatása azonnali és hosszan tartó védelmet biztosít
  • A termékben lévő argán-, sárgarépa- és burutiolaj elősegíti a bőr barnulását
  • A béta-karotin jelenléte elősegíti a könnyű és biztonságos barnulást 
  • A vízálló formula különösen hasznos, ha vízparton napozol
  • Gyengéd állagú, könnyen beszívódik a bőrbe
  • A spray egyenletes felvitelt biztosít az egész test bőrére

Alkalmazás:
Napozás előtt alkalmazd, kerüld a szemmel való érintkezést. A bőr kezelése érdekében a terméket először a tenyeredbe fújd, majd oszlasd el a testeden.

Összetétel:
Paraffinum liquidum, Homosalate, Octocrylene, Ethylhexyl salicylate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Bis-ethylhexyloxyphenol, Methoxyphenyl triazine, Argania spinosa kernel oil, Crambe abyssinica seed oil, Mauritia flexuosa fruit oil, Arachis hypogaea oil, Ascorbyl palmitate, Beta-carotene, Bis-ethylhexyl hydroxydimethoxy benzylmalonate, Caprylic/capric triglyceride, Citric acid, Daucus carota sativa root extract, Glyceryl oleate, Glyceryl stearate, Helianthus annuus seed oil, Isopropyl myristate, Lecithin, Lycopene, Parfum, Polyisobutene, Solanum lycopersicum seed oil, Tocopherol, Tocopheryl acetate, Vaccinium, Macrocarpon seed oil, Amyl cinnamal, Butylphenyl methylpropional, Coumarin,Hexyl cinnamal, Limonene.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASTRID SUN Napolaj OF30 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASTRID SUN Olej na opalování OF30 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASTRID SUN Olej na opaľovanie OF30 200 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ