AP+ nový vizuál Shop roku

ASUS 970 PRO GAMING/AURA

Termékkatalógus
ASUS 970 PRO GAMING/AURA
4,8 28 értékelés
Alaplap - AMD 970/SB950, DDR3 2133, 2x PCIe x16 (x16 vagy kettős x8 üzemmódban), SATA III RAID, USB 3.1, GLAN, 8 csatornás audio, ATX, scAM3+
Kód:  AC334m Termékszám:  90MB0PU0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS 970 PRO GAMING/AURA

Prémium Asus alaplap AM3+ foglalattal, amely a legjobb, AMD processzorok számára készült alaplapok között szerepel. Ez a modell a legjobb minőséget és nagyszerű funkciókat kínál, ide értve a megbízható alkatrészvédelmet is. A képességei miatt ideális választás erős játékos gépek létrehozására, amelyek játékok mellett erőforrásigényes multimédia feladatokban is jeleskednek.

Legfontosabb jellemzői

  • Modern alaplap az AMD platform számára
  • Alkalmas erőforrásigényes játékokhoz és multimédia feladatokra is
  • Fan Xpert, tökéletes eszköz a ventilátorok vezérlésére
  • A berendezés tartalmaz USB 3.1-et és M.2-t
  • RAMCache, hogy gyorsabban induljanak a játékok
  • Menő LED világítás

Garantált védelem és gazdaságos üzemeltetés

A digitális elektromos rendszer DIGI + VRM biztosítja a megfelelő feszültséget az alaplap számára. Elkerülhetjük a rövidzárlatot, amely károsíthatja az alaplapot, és az újrakonfigurálható biztosítékok segítségével a túlfeszültséget is megelőzhetjük. A hátsó I/O panelek korrózió ellen védettek. A Fan Xpert funkció tökéletes eszköz a ventilátor vezérlésére, és biztosítja annak csendesebb és hatékonyabb működését.

Jellegzetes stílus

Emelje ki a személyiségét és stílusát, gyönyörű színekkel. Az Asus 970 Pro Gaming/Aura vadonatúj, LED-technológiás világítással van ellátva, számos színkombinációt és szórakoztató fényhatásokat képes megjeleníteni. Hagyja, hogy a gyönyörű világítás a zene ütemét kövesse, vagy akár színével jelezze a processzor hőmérsékletét.

Első osztályú teljesítmény és gyors adatátvitel

A videokártyák beépítésére PCI Express 2.0 slot kapot helyet az alaplapon. A kártyákat CrossFireX módban használva a legújabb játékokat is simán képes megjeleníteni. A maximális kompatibilitás érdekében DDR3 memóriafoglalatok vannak a lapon, amelyek legfeljebb 32 GB, maximum 2133 MHz frekvenciájú memóriát képesek kezelni.


Az alaplap van szerelve számos USB slotttal, de a nagy dobás egy pár vadiúj USB 3.1 csatlakozó ("A") jelenéte, amelyek akár 10 Gb/s adatátviteli sebességre is képesek. Csak csatlakoztassa, és élvezze a villámgyors adatátvitelt. A 8 csatornás, SupremeFX hangzást kezelő hangchip célja a lehető legjobb hangélményt nyújtani. Hála a tiszta és hangos hanghatásoknak, játék közben úgy érezhetjük, mintha ténylegesen az események sűrűjében lennénk.

Interface M.2 a fedélzeten

A merevlemezek csatlakoztatására 6 x SATA (6 GB/s) szolgál. 2 TB-nál nagyobb lemez beépítése is lehetséges a Disk Unlocker funkcióval. Használja ki a szinte korlátlan tárhelyet az adatai számára. Egyedülálló teljesítmény érhető el villámgyors SSD-vel, egy M.2 csatolón keresztül, amely akár 32 Gb/s átviteli sebességre is képes. 

 

Paraméterek

Foglalat
AMD AM3+ Kész!
Lapkakészlet
AMD 970 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD AM3+ Kész!
Lapkakészlet
AMD 970 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink Kész!
Hangkártya típusa
SupremeFX Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
PCI
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS 970 PRO GAMING/AURA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS 970 PRO GAMING/AURA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS 970 PRO GAMING / AURA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS 970 PRO GAMING/AURA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS 970 PRO GAMING/AURA.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ