Akvizice ApF HU ApF HU

ASUS Echelon Mouse Pad

Termékkatalógus
ASUS Echelon Mouse Pad
4,4 9 értékelés
Gamer egérpad - játék, szövet felület, méretei 355x254x3mm
Kód:  NA744d Termékszám:  90YH0031-BDUA00 Gyártó honlapja:

ASUS Echelon Mouse Pad

Játékhoz optimalizált egéralátét digitális álcamintával, minden egérérzékelő-típushoz és érzékenységi szinthez

  • Gyors csúsztatott mozdulatok– Finomszövésű textil
  • Pixelpontos nyomkövetés- Mindenfajta érzékelőtípussal és érzékenységgel működik
  • Nem foszlik- Szegett szélek a jobb érzetért, kényelemért és strapabírásért

Az Echelon egéralátét úgy készült, hogy minden érzékelőtípussal és érzékenységi szinttel használható legyen. Finom szövésű anyaga pixelpontos nyomkövetést és sima, gyors mozgást tesz lehetővé. Elképesztően strapabíró is a foszlás megelőzése érdekében beszegett széllel és a gazdagon párnázott hátoldallal, amely nem engedi elmozdulni a helyéről.

 

Luxusérzetű finom szövésű anyag

 

Sima, sík felülete miatt az egér gyorsan és akadálytalanul siklik át a teljes alátéten — ami pont tökéletes a gyors, hatékony mozgást igénylő játékokhoz.

 

Mindenfajta érzékelőtípussal és érzékenységgel működik

 

A kifejezetten erre optimalizált textilfelület pixelpontos nyomkövetést eredményez függetlenül attól, hogy optikai vagy lézeres egeret használ.

 

Kopásálló kialakítás

 

Az alátét szegett szélét intenzív tesztelésnek vetették alá. A végeredmény jobb érzet, kényelmesebb használat és tartósság.

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS Echelon Mouse Pad
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Echelon Mouse Pad. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS Echelon Mouse Pad. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Echelon Mouse Pad. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Echelon Mouse Pad.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ