30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

ASUS F556UB

Termékkatalógus
ASUS F556UB
Laptop - Intel CPU, 15.6 "LED 1920x1080 tükröződésmentes RAM 12 GB, NVIDIA GeForce 940m 2 GB HDD 2TB, DVD, WiFi, Bluetooth 4.0, webcam, HDMI, USB 3.0, USB 3.1 Type C Gen1 (USB-C), 2-cella Li-Pol akkumulátor, a Windows 10 Fő 64bit
Kód:  NA566b30NAD Termékszám:  F556UB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS F556UB

Gyönyörű design notebook beépített fejlett hatodik generációs processzor Intel Core (Skylake). Oneütt akár 12 GB memóriát és egy erős grafikus kártyával NVIDIA GeForce 940m ad sok energiát modern játékokat és más alkalmazásokhoz. Természetesen van még intuitív módon használható multimédiás és feldolgozása minden webes alkalmazások. Minden folyamatok forradalmi operációs rendszer Microsoft Windows 10 és intuitív felhasználói felület és az új funkciók.

Legfontosabb jellemzők

  • Modern processzor nagy teljesítményű és alacsony fűtési
  • Tükröződésmentes kijelző Full HD felbontású
  • NVIDIA GeForce 940m új játékok
  • Forradalmi OS Microsoft Windows 10-felszerelt
  • Egy pár gyors USB 3.0 SuperSpeed ??portok
  • Elegáns szín feldolgozás történik mindenkinek

NVIDIA GeForce 940m

Dedikált NVIDIA GeForce 940m ajánlat elég a teljesítmény-igényű feladatokhoz. Profil filmek, legújabb játékok, képszerkesztő és videoszerkesztő - minden képes kezelni könnyedén és minimális fűtés.

hosszabb akkumulátor-élettartam

A lítium-polimer akkumulátor lesz kész akár 700 töltési ciklus, ami 2,5-szer több, mint a hagyományos lítium-ion akkumulátorokat. Használt akkumulátorok emellett megtartja működésre akár 80% -os kapacitás, így használhatja azt mellőzve észrevehetően hosszabb. Együtt optimalizált energiagazdálkodás ezért kétségtelenül jobb eredményeket érjenek el.

intuitív működés

A notebook egy puha billentyűzet numerikus billentyűzet a maximális kényelem és rendkívül hatékony írás. Keys alacsony ütemű könnyebb fogást és elmenti az inak és az ízületek. Természetesen van még egy touchpad támogatja a multi-touch gesztusok, hogy felhívják a kezelő okostelefonok. Ha egy smartphone, akkor otthon.

Tökéletes hang a profik

SonicMaster technológia kombinálja a képességeit a kifinomult hardver és szoftver, hogy az Ön számára a legjobb hang, amit töm egy kis notebook alváz. Hangolt erősítő, hangszórók és rezonancia kamra teljesítményen hangzás basszus összetevője váratlan intenzitással. Mi működik olyan hatékonyan, és a beépített mikrofon, amely minimálisra csökkenti a környezeti zaj és veszi fel a hangokat a soha nem látott pontossággal.

Microsoft Windows 10 felszerelt

A noteszgép Microsoft Windows 10 Otthon egy barátja, de a jobb környezeti, hogy szeretsz. Örülök, testreszabható start menü, gyors ébredés az álomból, gyors reagálás és a jobb védelem. A "több", akkor kap 15 GB tárhely a onedrive ingyenes, és magában foglalja az új Windows Store, egységes vásárlási környezetet az összes eszköz a Windows tizedik Lehetővé teszi, hogy könnyen letölthető egy nagy (ingyenes és fizetős) a digitális tartalom, beleértve az alkalmazásokat és játékokat. Egy újdonság egy teljesen új böngésző a Microsoft él, amellyel megosztja, böngészés, keresés, és online tevékenységek a szél.

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» További Asus laptopok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS F556UB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS F556UB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS F556UB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS F556UB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS F556UB.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ