Shop roku AlzaBoxy Q1

ASUS PCE-AC55BT

Termékkatalógus
ASUS PCE-AC55BT
4,9 35 értékelés
Wifi hálózati kártya - 802.11a/b/g/n/ac, akár 1167 Mbps, Dual-band, bluetooth 4.0 támogatás, PCIe
Kód:  NM301j Termékszám:  90IG02Q1-MM0R10 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS PCE-AC55BT

Nagy sebességű vezeték nélkül internet-hozzáférés

Az ASUS PCE-AC55BT PCI Express hálózati kártya kiváló vezeték nélküli teljesítményt nyújt szerverek és kapcsolódó infrastruktúrák, csakúgy mint asztali számítógépek és laptopok számára. Figyelembe véve, hogy PCI Express interfészt használ, kiváló kompatibilitást biztosít, és bármely x1, x2, x8 vagy x16 sínre telepíthető. A szabványos hálózati kártyákhoz képest a PCI nagyobb sávszélességet, megbízhatóságot valamint jobb funkciókat kínál, így gyorsabb és stabilabb kapcsolatokat élvezhetsz.


Rugalmas kétsávos kapcsolat

Az Asus PCE-AC55BT egy kétsávos kapcsolatra képes PCI Express adapter, amely a 802.11ac 2x2 WiFi szabványt támogatja és akár 867 Mb/s sebességet is kínál, amely háromszor több, mint a 802.11n WiFi standard esetében. Az elegáns aljzatnak és a külső antennának köszönhetően úgy pozícionálhatod az antennát, hogy az a legoptimálisabban helyezkedjen el a lehető legjobb jelvétel érdekében.


Bluetooth 4.0 és BLE

Az eszköz Bluetooth 4.0 felületet kínál kétféle üzemmóddal és csatlakoztatható a legújabb BLE technológiát támogató eszközökkel is. Az alacsony energiafelhasználású technológiának köszönhetően ideális IT területen, az egészségügyben, a fitneszhez és otthoni szórakozáshoz.


Intel Wireless Display (WIDI)

A számítógépen tárolt tartalmat vezeték nélkül játszhatod le a nagy képernyős HDTV-n. Ugyanakkor zavartalanul dolgozhatsz a számítógépen vagy a televízión.

Paraméterek

WiFi verzió
WiFi 5 Kész!
Átviteli sebesség 2,4 GHz-en
300 Mb/s Kész!
Átviteli sebesség 5 GHz-en
867 Mb/s Kész!
Male csatlakozók
PCI Express Kész!

Wi-Fi paraméterei

WiFi verzió
WiFi 5 Kész!
Átviteli sebesség 2,4 GHz-en
300 Mb/s Kész!
Átviteli sebesség 5 GHz-en
867 Mb/s Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS PCE-AC55BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS PCE-AC55BT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS PCE-AC55BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Dualband Wireless-AC1200 Bluetooth 4.0 PCI-E-WLAN-Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Dualband Wireless-AC1200 Bluetooth 4.0 PCI-E-WLAN-Adapter.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ