AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

ASUS TUF Gaming FX705GM-EV017 Fekete

Termékkatalógus
ASUS TUF Gaming FX705GM-EV017 Fekete
Gamer laptop - Intel Core i7 8750H Coffee Lake, 17,3", 1920 × 1080, tükröződésmentes, IPS, 8 GB RAM, DDR4 NVIDIA GeForce GTX 1060, 6GB, 256 GB SSD, numerikus billentyűzet, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, WiFi 802.11ac, 4-cellás, 64 Wh akkumulátor, Endless OS
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Magyar billentyűzetes termék
Kód:  NA667e90k Termékszám:  FX705GM-EV017 Gyártó honlapja:

ASUS TUF Gaming FX705GM-EV017 Fekete


ASUS TUF Gaming FX705GM - rettenthetetlen gamer laptop

Az ASUS TUF Gaming FX705GM-EV017 egy prémium gamer laptop, amely lenyűgöző formatervezésével és páratlan ellenállásával vesz a lábadról. Miután felfedezted, azonnal meg fog változni a játékra tervezett laptopokról alkotott véleményed! Ez a modell minden tekintetben túl fogja szárnyalni az elvárásaidat. Rendkívül ellenálló designnal és nagy teljesítményű hardverrel büszkélkedhet, továbbá a gyors és precíz vezérlés érdekében RGB háttérvilágítással és Overstroke technológiával WASD billentyűzettel lett felszerelve. A csúcskategóriás NanoEdge IPS kijelző hihetetlen képmegjelenítést garantál. Mindezt a MIL-STD-810G katonai szabvány koronázza meg, amely kivételes ellenállásról tanúskodik.



Notebook minimális kerettel és NanoEdge képernyővel

Az ASUS TUF Gaming FX705GM-EV017 kijelzőjét a versenytársakéhoz képest keskenyebb káva öleli körbe. A 17,3"-es NanoEdge design hihetetlen vizuális élményt kínál szűk kerettel, hogy csökkenjen a készülék teljes mérete. A képernyő Full HD felbontással és 60 Hz-es képfrissítési rátával rendelkezik. A nagy betekintési szög (170°) és a 100% sRGB színskála kombinációja még a legextrémebb szögből nézve is egyenletes színmegjelenítést biztosít.

NanoEdge

IPS kijelző

60 Hz

Képfrissítési frekvencia

100% sRGB

Color gamut

170°

Betekintési szög



TUF Gaming FX705 megfelel a katonai teszteknek

Ahogy a többi TUF Gaming termék, az FX705-öt is úgy fejlesztették ki, hogy probléma nélkül állja a sarat a mindennapok során. A kimeneti ellenőrzések és a tesztek túlmutatnak a standard tesztek határain. A játékra tervezett laptopokat a rendkívüli kihívásokat támasztó MIL-STD-810G katonai teszteknek is alávetették. Ráadásul a HyperStrike billentyűzetet akár 20 millió billentyűleütésre tervezték. A konstrukció masszívsága és az alsó rész hatszögű kialakítása nagyfokú ellenállást nyújt a gépnek.



Hihetetlen teljesítménnyel bíró laptop

A TUF FX705 a Coffee Lake 8. generációjából származó, Intel Core i7 8750H processzorával büszkélkedhet, amely elődeihez képest gyorsabban képes egyszerre több feladat egyidejű futtatására. A grafikáért felelős NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB grafikus processzor magas képfrissítési rátát és Full HD felbontást kínál. Minden játékos értékelni fogja a 8 GB-os DDR4 memóriát 2,666 MHz-es órajellel, amely akár 32 GB-ig is bővíthető. Az operációs rendszer sima működését, a játékok, valamint az egyéb alkalmazások betöltését a 256 GB-os PCIe SSD támogatja.


Endless OS

Operációs rendszer

Intel Core i7-8750H

CPU

GeForce GTX 1060 6GB

GPU

8 GB DDR4

RAM



DTS Headphone:X

A hangzás sem kevésbé fontos. Épp ezért a TUF Gaming DTS Headphone: X technológiával lett ellátva, amely lehetővé teszi az előre beállított hangprofilok alkalmazását a játékok, filmek, zenék lejátszása, valamint sportfejhallgatók vagy hangszórók használata során.

Wi-fi széles lefedettséggel


Csúcskategóriás 802.11ac WiFi-vel lett felszerelve, amely kompatibilis az akár 1,73 Gb/s sebességű routerekkel.

USB 3.1


Természetesen a további képernyők csatlakoztatása érdekében a laptop HDMI 2.0 porttal, a perifériák csatlakoztatásához pedig két USB 3.2 Gen 1 porttal, és egy USB 2.0 porttal lett ellátva.

NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB


Az NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB grafikus chip kiváló teljesítményt nyújt minden asztali gép és mobil eszköz esetében. Igazán emlékezetes játékélményben lehet részed!



Háttérvilágítású billentyűzet hosszú élettartalommal

A 20 billentyűleütést is kibíró élettartamnak hála az FX705 a laptopok esetében valaha látott egyik legellenállóbb billentyűzettel büszkélkedhet - ez az ipari szabvány kétszerese. A billentyűzet kiemelt WASD billentyűcsoporttal, szélesebb szóköz-billentyűvel, valamint elkülönített nyílbillentyűkkel lett ellátva. A billentyűk feltűnő vörösben világítanak, így még a sötétben történő munkavégzés vagy játék során is könnyen észrevehetőek.


Hűtés, amely ellenáll a pornak

Az ASUS TUF Gaming FX705GM-EV017 HyperCool hűtőrendszerrel lett felszerelve, amely külön ventilátorokat és hűtőket foglal magában a CPU és a grafikus processzor hűtéséhez. A hűtőventilátorok közvetlenül a billentyűzet alatt foglalnak helyet, és hűvösen tartják azt azáltal, hogy elvezetik a kiáramló hőt. A laptop különleges, trapéz alakú fedele több levegőt képes beengedni, növelve ezáltal a hűtési teljesítményt. Az ASUS speciális porfúvókái hozzájárulnak a por rendszerből való eltávolításához, miközben stabil hűtőteljesítményt biztosítanak a készülék számára.


Paraméterek

RAM memória mérete
8 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 8750H Coffee Lake Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Tárhely típusa
SSD Kész!
Kijelző mérete
17,3" Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
256 GB Kész!
Felszereltség
Világító billentyűzet, Numerikus billentyűzet, Operációs rendszerrel Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Core i7 Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 8750H Coffee Lake Kész!
Processzormagok száma
6 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Core boost frekvencia
4,1 GHz (4 100 MHz) Kész!
Cache Processzor
9 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
8 GB Kész!
Memória frekvencia
2 666 MHz (2,67 GHz) Kész!
A beépített slotok száma
1 × Kész!
Férőhelyek száma
Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
NVIDIA GeForce Kész!
Videókártya modell
GTX 1060 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Endless OS Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
SSD Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
256 GB Kész!

Felszerelés

Felszereltség
Világító billentyűzet, Numerikus billentyűzet, Operációs rendszerrel Kész!
Webkamera
720 px Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
64 Wh Kész!
Cellák száma
Kész!

Kialakítás

Üzemmód
Klasszikus laptop Kész!

Tömeg

Tömeg
2,7 kg Kész!

Interfész

Grafikus kimeneti portok
HDMI Kész!
Hálózati
RJ-45 (LAN) Kész!
Audio
Combo Audio Jack Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Kész!
USB 2.0
1 × Kész!
Bluetooth
Bluetooth v5.0 Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Méretek

Szélesség
399 mm Kész!
Maximális magasság
27,6 mm Kész!
Mélység
279 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
Magyar Kész!

Termékszéria

Notebook sorozata
Asus TUF Gaming Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» További SSD laptopok
» További Asus laptopok
» További Gamer laptopok (Gamer notebookok)

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Jó napot kívánok! A laptop (asus tuf fx705gm-ev017)kijelzője 60hz-es vagy 144? Mert mindkettőt írja a termék leírása

Kérdések és válaszok: ASUS TUF Gaming FX705GM-EV017 Fekete
Kiegészítők: ASUS TUF Gaming FX705GM-EV017 Fekete Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS TUF Gaming FX705GM-EV017 Fekete.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ