RC modell Auto 3in1 XTRC

Termékkatalógus
RC modell Auto 3in1 XTRC
4,0 1 értékelés
Távirányítós autó távirányítóval, ajánlott korosztály: 8 éves kortól
Kód:  ZT059n Termékszám:  4891813823001

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

RC modell Auto 3in1 XTRC

Az XTRC 3 az 1-ben autó egy kidolgozott és egyszerűen irányítható RC modell autó, amely alkalmas minden fiatal versenyző számára 8 éves kortól. Az RC modell könnyű és egyszerűen átalakítható három különböző autó modellé: Monster, Dragster és Forma 1 modellekké,  amellyekkel boldogan barangolhat. Az autó rádiós, digitális vezérlővel van ellátva, arányos és pontosan kormányozható, amely lehetővé teszi folyamatos kontrollt, és a nagy sebességet. Ellenőrzött, 27 MHz-es frekvencián működik, valamint működtethető mindkét oldalról, amely mind-mind hozzáad a vezetési élményhez és élvezhetik jobbkezesek, valamint balkezesek is. Az RC modell hibátlanul megy Forma 1 módban, amely biztosítja az éles kanyarok bevételét és a sportos gyorsítást. A Dragster  módban a kis versenyzők pontos kivitelezéssel, és a legapróbb részletekig kidolgozottsággal találkozhatnak. A Big Foot mód hatalmas hátsó kerekeit élvezni fogja a gyermek, hiszen egy óriási szörnyeteget irányíthat.

Az autó működtetéséhez szükséges 6 db AA elem nem tartozék. A 9 V-os elem a távirányítóhoz szintén nem tartozék. Ez az RC modell, mely egyenes három különböző versenyautóvá alakítható, segít levezetni a sok feszültséget, biztosítja a szórakozást és a versenyzés örömét.

Specifikációk:

A termék 8 éves kortól alkalmas!

Paraméterek

RC autó típusa
Gyerek Kész!
Fókusz
Gyerek Kész!
Csomag tartalma
Modell Kész!
Szín
Sárga Kész!

Típus

RC autó típusa
Gyerek Kész!

Tulajdonságok

Fókusz
Gyerek Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Modell Kész!

Szín

Szín
Sárga Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: RC modell Auto 3in1 XTRC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Auto XTRC 3v1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Auto XTRC 3 v 1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Auto XTRC 3v1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Auto XTRC 3v1.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ