BABY Annabell járni tanul

Termékkatalógus
BABY Annabell járni tanul
Játékbaba - Ajánlott 3 éves kortól
Kód:  HRAif3513 Termékszám:  4001167700136 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BABY Annabell járni tanul

Mint minden kíváncsi baba, BABY Annabell is szeretné felfedezni a világot. Szóval lassan, ő egy kisgyemrek lesz, és a mamájának nagyon kell vigyáznia rá. Ön is vigyen haza a kislányának egy olyan babát, amely éppen úgy néz ki, és éppen úgy viselkedik, mint egy igazi baba! Mama és kislánya egymástól fogja megtanulni az anyai érzéseket és a mások iránti gondviselést. BABY Annabell járni tanul, és szüksége van gondoskodásra, felügyeletre és egy kis segítségre.

A  járni tanuló BABY Annabell főbb jellemzői

  • Egy baba, aki éppen olyan kisgyerek, mint egy igazi baba
  • Kis segítséggel mozog, és jár
  • Sírni is tud, és hangokat is hallat
  • BABY Annabell egy aranyos rózsaszín ruhát visel
  • Az elemek (4 × AA 1,5 V)  nem tartoznak bele a csomagba

BABY Annabell járni tanul

Egy bizonyos korban a gyerekek elkezdenek felülni, csúszni-mászni, és még a saját lábukra is megpróbálnak felállni. A járni tanuló BABY Annabell éppen ebben a korban van. Csak le kell tenni a padlóra, és ő jól feltalálja magát a padlón. Amikor valaki megfogja a kezét, lassan elkezd járni. De vigyázat - ha ő esik, leül, és elkezd rugdosni a lábával, akkor nem áll messze a sírástól! Egy idő után egyedül felkel, vagy a mamája megnyugtathatja kisgyermekét, BABY Annabell-t, felemelheti őt, és sétálni kezdhet vele.

Egy baba rózsaszín ruhában

BABY Annabell egy hűséges kisbaba. Teste műanyagból van. Rózsaszín ruhát visel, ami hosszú ujjú és hosszú nadrágos. Rózsaszín sapka van a fején. A kislány aranyos mozgása közben lélegzik. A kislányok gondoskodnak majd egy ilyen kisbabáról, és közben sok dolgot megtanulhatnak.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló irányelveinek és a cseh jogi szabályozás minden jogi normájának. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BABY Annabell járni tanul Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABY Annabell se učí chodit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BABY Annabell sa učí chodiť. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Baby Annabell - Annabell lernt laufen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Baby Annabell - Annabell lernt laufen.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ