AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Babolat POP elektronikus csuklópánt

Termékkatalógus
Babolat POP elektronikus csuklópánt
3,7 3 értékelés
- Intelligens, amely monitorozza az Ön játékát, kompatibilis minden típusú teniszütővel, az alkalmazás ingyenesen letölthető Android (4.3-as verzió és újabbak) és iOS készülékekre (7.0-s verzió és újabbak)
Kód:  SPT4420 Termékszám:  3324921427607

Babolat POP elektronikus csuklópánt


Elemezze a teniszjátékát a legapróbb részletekig! A Babolat Pop elektronikus csuklópánt minden fontos információt észlel a játékosok teljesítményéről játék közben. Ezáltal a játékosok egyszerűen jutnak információhoz az ütéseik típusáról, erejéről, a lendítés és a pörgetés sebességéről, illetve játékstílusukról, mindezt egyedülálló PIQ pontszámokba kombinálva. Emellett a POP alkalmazás csatlakoztatja a játékosokat a Babolat globális tenisz közösségéhez. Az eszköz rendkívül könnyű kialakítással, vonzó design-nal és csúcsminőségű kidolgozással büszkélkedhet. Emellett a játékosok minden korosztálya számára alkalmas, különböző szinteken.


Könnyen csatlakoztatható okostelefonhoz

Az eszköz egyszerűen csatlakoztatható mobiltelefonnal BLUETOOTH 4.0 (Smart Bluetooth) segítségével. Egy helyen az Ön összes tenisz mérkőzésének real-time (valós idejű) adata! A Pop alkalmazás segítségével ezek PIQ pontszámokba kombinálva jelennek meg. A játék tökéletes elemzését átlátható statisztikát segítségével teszi lehetővé. A Babolat POP teljes képet nyújt mind a játékosok teljesítményéről, mind stílusukról. Ezáltal tökéletesen új, intelligens és praktikus áttekintést nyújt a teniszjátékról!

 

le
Babolat pop potítko

A POP csuklópánt csatlakoztatása okostelefonhoz

POP-érzékelő

  • Észleli az ütés erejének, a lendítés és pörgetés sebességének és a játékosok stílusának jellemzőit a játék folyamán, ezeket az adatokat egyedülálló PIQ pontszámokban összesíti
  • Kompatibilis minden típusú ütővel
  • Az alkalmazás ingyenesen letölthető Android (4.3-as verzió és újabbak) és iOS készülékekre (7.0-s verzió és újabbak)
  • Egyszerű csatlakoztatás a Babolat globális tenisz közösséggel
  • A készlet POP érzékelőt, csuklópántot, töltőt és USB kábelt tartalmaz
le
Babolat pop potítko

A POP alkalmazás előnézete

POP App

A POP alkalmazás ingyenesen letölthető Android (4.3-as verzió és újabbak) és iOS változatban (7.0-s verzió és újabbak). Átfogó áttekintést nyújt az általános aktivitásról és stílusról, továbbá elemzi a mozgást PIQ pontszámok formájában, információt nyújt a játékos fejlődéséről és pozíciójáról a POP közösség rangsorában.

POP Community

Az elektronikus POP csuklópántokat és elektronikus PULSE ütőket használó játékosok globális hálózata. A közösséghez való csatlakozással a játékos azonnali áttekintést kap pozíciójáról a ranglétrán, emellett teniszmérkőzésekre hívhatja ki barátait, illetve fogadhatja ezeket a kihívásokat másoktól. 

le
Babolat pop potítko

POP közösség

le
Babolat pop potítko

Az elektronikus POP csuklópánt alkotórészei

Alkatórészek

  • Kilenc tengelyes érzékelő - giroszkóp, gyorsulás érzékelő, magnetométer, tömeg: kevesebb, mint 9 g
  • Memória - USB, több mint 10 órányi teniszezéshez
  • Akkumulátor - beépített, tölthető BLUETOOTH 4.0 (BLE) lítium-ion akkumulátor
  • Töltő és micro USB kábel
  • Csuklópánt - légáteresztő neoprén, vastagság: 1,5 mm, tömeg: 10 g

 

 

Paraméterek

Tömeg
19 g Kész!

Tulajdonságok

Tömeg
19 g Kész!
Megjegyzés:
» Összes csuklópánt

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Babolat POP elektronikus csuklópánt Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babolat POP elektronické potítko. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Babolat POP elektronické potítko.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ