Barbie álomrepülő pilótanővel

Termékkatalógus
Barbie álomrepülő pilótanővel
Játékbaba - lányoknak, 3 éves kortól ajánlott, 28 cm magas, kiadás: Dreamhouse adventures
Kód:  HRAb1552 Termékszám:  0887961807448

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Barbie álomrepülő pilótanővel

Engedd szabadon szárnyalni a képzelőerődet, és hagyd, hogy Barbie babád a felhőkbe repüljön álomrepülőjével, amelyet a világhírű Mattel készített. Az utasokat egy csinos, egyenruhás pilótanő fogadja, aki garantálja a biztonságos repülést. A repülőgép tetejét és az oldalát kinyitva a babák már indulhatnak is a nagy kalandra! A repülőgépen mindenkinek megvan a saját helye - ültesd a pilótát a pilótaülésbe, és akár két babát is elhelyezhetsz kényelmesen az utasülések egyikében. A játék gazdag kiegészítőkkel rendelkezik, összesen 15 darab extra elem tartozik hozzá, amelyek mindegyike a babák kényelméről gondoskodik a a repülés során. A repülőben a bőröndök az utasok feje fölött helyezhetők el, az étkezőkocsi választékából pedig kedvükre csemegézhetnek a babák a hosszú út során. Ha a repülés sokáig tart, egy kiadós alvás mindig felfrissíti a babákat. Engedd le az üléseket, takard be a babákat, tegyél fel alvómaszkot és fejhallgatót a fejükre, hogy zavartalanul aludhassanak. Az utazás igazi móka! A képzeletnek és a kreativitásnak nincsenek határai! A Barbie álomrepülő 3 éves kortól, kislányok számára ajánlott.

Barbie álomrepülő pilótanővel főbb jellemzői

  • Nagy és elegáns babajáték a Mattel-től
  • A játékhoz tartozik egy pilótának öltözött Barbie baba is
  • Összesen 3 baba utazhat az álomrepülővel
  • A készlet 15 különféle kiegészítőt tartalmaz (bőrönd, fejhallgató, háziállat, táska, ételek az útra, stb.)
  • A repülő kedvelt rózsaszín színben, világoskék kiegészítőkkel kapható, egyes helyeken Barbie logókkal díszítve
  • Az utasok és egyéb felszerelések kényelmes kezelése érdekében a repülőgép teteje és oldala lehajtható
  • Az ülések mozgathatók és összehajthatók, mint egy valódi repülőn
  • Az álomrepülőgép és tartozékaik részletesen kidolgozottak
  • A játék 3 éves kortól, kislányok számára ajánlott

Gazdag játékkészlet

Az álomrepülő kifinomult, részletes kidolgozásának és gazdag kiegészítőinek köszönhetően egy igazi repülőgép-utat szimulál. A játékkészlet tartalmaz egy gyönyörű, sötétkék nadrágba, és egy rózsaszín nyakkendővel kiegészített ingbe öltöztetett babát, amely egy pilóta sapkát is visel. Összesen három Barbie baba ültethető a repülőgépbe. Az egyik hely a pilótáé, és kettő hely található az utasok számára. Az első ülést képernyőkkel és kezelőszervvel látták el. A hátsó ülések mozgathatók és lehajthatók. Mint egy igazi repülőgépen, az álomrepülőben is található tárolóhely az utasok felett, ahol Barbie babák elhelyezhetik poggyászaikat. Amikor a babák megéheznek az utazás során, az étkezőkocsiban találnak harapnivalót: 3 féle italt, krékeres zacskót és két tálca főételt. A játékkészletben még egy kiskutya is fellelhető. Takarók, alvó maszkok, fejhallgató és magazin várja az utasokat a kényelmes repülés során.


Paraméterek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Játék magassága
28 cm Kész!

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tulajdonságok

Játék magassága
28 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Barbie álomrepülő pilótanővel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Barbie Letadlo snů s pilotkou. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Barbie lietadlo snov s pilotkou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Barbie Traumflugzeug mit Puppe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Barbie Traumflugzeug mit Puppe.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ