Barbie Szoknyák és nadrágok - párducmintás szoknya

Termékkatalógus
Barbie Szoknyák és nadrágok - párducmintás szoknya
Kiegészítő babákhoz - magassága 9,5 cm, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif6344d Termékszám:  ASRT0887961608083

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Barbie Szoknyák és nadrágok - párducmintás szoknya Megszűnt

Barbie Szoknyák és nadrágok - párducmintás szoknya

A Barbie baba már sok-sok éve töretlen népszerűségnek örvend a lányok körében minden korosztályban, és mindig újabb és újabb generációk várják, hogy újabb babákkal és babaruhákkal bővíthessék gyűjteményüket. A tulajdonosához hasonlóan Barbie is szereti a divatot és szeret csinosan, a legújabb divatirányzatokat a saját stílusával ötvözve fantáziadúsan öltözködni. A gyönyörű párducmintás szoknya tökéletesen kifejezi jellegzetes stílusát. A szoknya a legutolsó divat szerint készült, modern anyagból, divatos színben. Tökéletesen passzol Barbie többi ruhadarabjához. Ezt az egyedi szerelést viselve Barbie máris készen áll egy újabb izgalmas kalandra.

A Barbie babára való párducmintás szoknya főbb jellemzői

  • Divatos ruhadarab Barbie babáknak
  • Egyedi külsejű, párducmintás szoknya
  • Modern anyag, divatos díszítés
  • Jól kombinálható/összehangolható más ruhadarabokkal
  • Elősegíti a gyermekek képzelőerejének fejlődését

Remek ajándék kis divattervezőknek

A baba öltöztetése során a kisgyermekek megtapasztalhatják, milyen is valójában a divattervezők világa, rátalálhatnak a saját stílusukra, és számos kitalált szituációban játszhatnak kedvenc Barbie-jukkal. A ruhák kombinálása és összehangolása közben igazi kreatív szórakozásban lehet részük, ugyanakkor képzelőerejük és tervezőérzékük is fejlődik. A játék gyermekeknek három éves kortól ajánlott. Szerezz örömöt a kislányodnak, és vedd meg neki ezt a divatos párducmintás szoknyát, amelyben Barbie gyönyörűen fog kinézni. 

A csomag tartalma:
Barbie babára való párducmintás szoknya

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Barbie Szoknyák és nadrágok - párducmintás szoknya Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Barbie Sukně a kalhoty - tygrovaná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Barbie sukne a nohavice - tygrované. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Barbie Rock und Hose - Tigermuster. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Barbie Rock und Hose - Tigermuster.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ