Shop roku Akvizice ApF HU

Fieldmann FDV 200851-E

Termékkatalógus
Fieldmann FDV 200851-E
1,0 1 értékelés
Ütvefúró - 850 W teljesítmény, 0-3000 / perc alapjárati fordulatszám, 1,5-13 mm-es gyorskioldófej, oldalsó fogantyú, mélységtartóval, bőrönd
Kód:  BOJ003j Termékszám:  50002227 Gyártó honlapja:

Fieldmann FDV 200851-E

Ha magas minőségű, alacsony árú, villamos fúrógépet keres, ez a Fieldman darab pontosan a megfelelő Önnek. A fúró nagyon könnyű és kiegyensúlyozott darab, és az ergonomikus kialakítású fogantyú biztosítja a készülék kényelmes használatát. Az egyes fúróhegyek és tartozékok cseréje egyszerűen és intuitív módon történik egy gyorskioldó tokmány segítségével. 

Főbb jellemzők

  • Gyors-tokmány 13 mm-ig
  • Fúrás és ütve fúrás
  • Zökkenőmentes sebességvezérlés nulláról 3000 fordulat per percre
  • A forgásirány változtatható
  • Oldalsó fogantyú, mélységtartással
  • Műanyag bőrönd

Tökéletesen felépített

A gép középpontjában egy elektromos motor van, réz tekercseléssel és akár 850 W teljesítményfelvétellel. A zökkenőmentes fordulatszám-szabályozásnak köszönhetően nulláról akár 3000 fordulat per percig is növelhető a fordulatszám, lassú indítással, és így a furat pontossága növekszik. Előnye továbbá a forgásirányváltás, amelyet a felhasználó nagyra értékel, különösen csavarok vagy facsavarok csavarozásakor. Végül, tartozik hozzá egy praktikus oldalsó fogantyú, amely mélységütközővel rendelkezik, ami nagyban megkönnyíti az irány tartását, különösen ütvefúrás esetén.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fieldmann FDV 200851-E
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fieldmann FDV 200851-E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fieldmann FDV 200851-E.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ