Shop roku Shop roku

BAYLIS & HARDING Férfi szakállápoló szett 4db - Kender és Bergamott

Termékkatalógus
BAYLIS & HARDING Férfi szakállápoló szett 4db - Kender és Bergamott
Kozmetikai ajándékcsomag - a csomag tartalma: 100 ml-es szakállsampon, 50 g-os szakáll wax, 30 ml-es szakállbalzsam és 25 g-os szappan
Kód:  KSDS1736 Termékszám:  017854110083 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BAYLIS & HARDING Férfi szakállápoló szett 4db - Kender és Bergamott Megszűnt

BAYLIS & HARDING Férfi szakállápoló szett 4db - Kender és Bergamott

Férfi kozmetikumokat tartalmazó ajándékkészlet fém, újrazárható csomagolásban, amely mindent tartalmaz, amelyre a mindennapi szakállápoláshoz szükséged vanMondd el szeretteidnek szavak nélkül, hogy mit jelentenek neked a luxus BAYLIS & HARDING készlet segítségével. A kender és a bergamott férfias illata áthatja az ajándékkészlet összes termékét, mint egy láthatatlan felhő. A szakállsampon, a wax, a balzsam és a szappan minden modern férfi számára elengedhetetlen. A fém, zárható csomagolás flakonok vagy más apró tárgyak tárolására is szolgál. A brit BAYLIS & HARDING márka termékei a fenntarthatóságra és a minimális ökológiai lábnyom elérésére helyezik a hangsúlyt, termékeiket nem tesztelik állatokon.

A BAYLIS & HARDING - Kender & Bergamott férfi szakállápoló szett legfontosabb jellemzői

  • BAYLIS & HARDING kozmetikai ajándékcsomag az urak számára
  • A benne lévő termékeket szakállápoláshoz használhatók
  • A készlet szakállsampont, waxot, balzsamot és szappant tartalmaz
  • A szettben található kozmetikai termékek férfias illatai kenderből, illatos fából, finom szantálfa jegyekből, friss bergamottból, grapefruitból és gyömbérből állnak
  • A luxus készlet ideális ajándékként
  • A BAYLIS & HARDING ajándékcsomag fémdobozba van csomagolva
  • A BAYLIS & HARDING termékei nem tartalmaznak parabéneket és állati eredetű összetevőt

BAYLIS & HARDING szakállsampon 

Mosd le a szennyeződéseket a szakálladról és a bőrödről a gyengéd, bergamott és kender illatú BAYLIS & HARDING samponnal. Add meg szakálladnak a törődést, amelyet megérdemel. 

Alkalmazás: 
Vigyél fel sampont a nedves szakállra, habosítsd fel. Masszírozd be a szakállba és a bőrbe, majd alaposan öblítsd le vízzel. 

Szilárd szappan arcra és kézre

A férfi kozmetikai készlet tartalmazza a szükséges szilárd szappant, amelyet az arcodra és a kezedre használhatsz. Akárcsak a teljes BAYLIS & HARDING kollekció, ez a szilárd szappan is földes jegyekkel és enyhén fanyar citrusillattal illatosítja bőröd.

Alkalmazás:  
A szilárd szappant vizes kézen és bőrön használd. Alaposan öblítsd le langyos vízzel.

Tápláld szakálladat a BAYLIS & HARDING balzsammal

A szakállbalzsam segít megzabolázni a rakoncátlan szakállat, megnyugtatja az irritált bőrt és biztosítja a szakállnak a szükséges hidratálást. Rendszeres használata ápolt és egészséges kinézetű szakállat eredményez.

Alkalmazás:  
Vidd fel a BAYLIS & HARDING balzsamot a megtisztított bőrre. Masszírozd be a szakállba és a bőrbe. 

Formázás és csillogás a BAYLIS & HARDING waxnak köszönhetően

A BAYLIS & HARDING férfi kozmetikai készlettel minden nap tökéletesen ápolt leszel. Adj a szakálladnak stílust és fényt a waxszal ebből a luxus készletből. A formázó termék könnyen alkalmazható és kimosható a szakállból.

Alkalmazás:  
Vigyél fel kis mennyiségű waxot a tenyeredre, dörzsöld össze, hogy felmelegedjen és egyenletesen masszírozd a szakálladba.


Összetétel

BORRA BALM: AQUA (WATER, EAU), PARAFFINUM LIQUIDUM (ÁSVÁNYI OLAJ), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, GLICERIN, TRIETHANOLAMINE, CARBOMER, PHENOXYETHANOL, POLIAKRILSAV, KAPRILIL-GLIKOL, PARFUM (FRAGRANCE), HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, CITRAL, LINALOOL. BOROTAVAX: PARAFFINUM LIQUIDUM (ÁSVÁNYI OLAJ), ETHYLHEXYL PALMITATE, MIKROKRISTÁLYOS VIASZ, COCOS NUCIFERA OIL, OZOKERITE, PARFUM (FRAGRANCE), HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, CITRAL, LINALOOL, CITRONELLOL, ISOEUGENOL. SOAP: NÁTRIUM-PALMÁT, AQUA (WATER, EAU), NÁTRIUM-PÁLMAKERNELÁT, GLICERIN, SODIUM CHLORIDE, PARFUM (FRAGRANCE), TETRASODIUM-EDTA, TETRASODIUM-ETIDRONÁT, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), HEXYL CINNAMAL, CI 17200 (RED 33), CI 19140 (YELLOW 5), CI 42090 (KÉK 1).

Paraméterek

Típus
Férfi Kész!
Csomagban lévő darabok száma
4 db Kész!
Csomag tartalma
Balzsam borotválkozás után, Szappan, Sampon, Szakállviasz Kész!

Típus

Típus
Férfi Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
4 db Kész!
Csomag tartalma
Balzsam borotválkozás után, Szappan, Sampon, Szakállviasz Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BAYLIS & HARDING Férfi szakállápoló szett 4db - Kender és Bergamott Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BAYLIS & HARDING Pánská sada s péčí o vousy 4ks - Konopí & bergamot. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BAYLIS & HARDING Pánska sada so starostlivosťou o fúzy 4 ks - Konope & bergamot.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ