Akvizice ApF HU Slevy s AP+

BAYLIS & HARDING Nagy testápoló szett 6db - Füge és gránátalma

Termékkatalógus
BAYLIS & HARDING Nagy testápoló szett 6db - Füge és gránátalma
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - a csomag tartalma: 300 ml-es mosakodógél, 300 ml-es fürdőtej, 150 g szappan, 130 ml-es tusfürdő, 130 ml-es testápoló és 100 g fürdősó
Kód:  KSDS1728 Termékszám:  017854110373 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BAYLIS & HARDING Nagy testápoló szett 6db - Füge és gránátalma Megszűnt

BAYLIS & HARDING Nagy testápoló szett 6db - Füge és gránátalma

A nagyméretű kozmetikai ajándékcsomag tartalmazza a mindennapi stressz utáni tökéletes kikapcsolódáshoz szükséges alapanyagokat. Engedd, hogy tested ellazuljon az egyedi BAYLIS & HARDING testkozmetikai készletnek köszönhetően. A limitált kiadás az édes fügét és a friss gránátalmát ötvöző illatok stílusos kombinációját kínálja. A készlet egy mosógélt, fürdőtejet, szappant, tusfürdőt, testápolót és fürdősót tartalmaz. A készlet ideális ajándék szeretteid számára. A márka minden terméke a minimális ökológiai lábnyomra összpontosítva készül, parabén- és állati származékoktól mentesen.

A BAYLIS & HARDING kozmetikai testápoló készlet legfontosabb jellemzői - Füge gránátalma

  • Nagy testápoló ajándékcsomag
  • A BAYLIS & HARDING készlet mosógélt, fürdőtejet, szappant, tusfürdőt, testápolót és fürdősót tartalmaz
  • Készítmények, amelyek segítenek a szervezetnek a megtisztulásban és a relaxációban
  • Füge és gránátalma limitált kiadás
  • A termékek nem tartalmaznak parabéneket és állati származékokat
  • A termékeket nem tesztelik állatokon
  • Minden termék gyártásakor a fenntarthatóságra helyezik a hangsúlyt
  • Ez a nagy BAYLIS & HARDING kozmetikai testápoló készlet a ideális ajándékként is

BAYLIS & HARDING mosógél minden napra

A BAYLIS & HARDING mosógél megszabadítja bőrödet a szennyeződésektől, beleértve a zsírt is. A termék hidratálást és kombinált, illetve zsíros bőr esetén mattítást is biztosít. 

Alkalmazás:
Vidd fel a tisztító mosógélt a bőrödre. Ezután alaposan öblítsd le langyos vízzel. 

A BAYLIS & HARDING fürdőtej felfrissíti bőrödet

A BAYLIS & HARDING Füge és gránátalma kiadású fürdőtej puhítja és illatosítja a bőrödet. Hagyd, hogy a gyümölcsös illatok egyedülálló keveréke kényeztessen. 

Alkalmazás:
Öntsd a szükséges mennyiségű tejet a kádba. 

Szilárd szappan arcra és kézre

A férfi kozmetikai készlet tartalmazza a szükséges szilárd szappant, amelyet az arcodra és a kezedre kenhetsz.  Az egész kollekcióhoz hasonlóan ez a szilárd szappan is gyümölcsös illattal illatosítja a bőrödet. 

Alkalmazás:
A szilárd szappant vizes kézre, majd a bőrre kend. Alaposan öblítsd le langyos vízzel. 

BAYLIS & HARDING bőr revitalizáló tusoló krém

Újítsd meg bőrödet, és adj neki erőt a következő napra egy parabénmentes, revitalizáló tusfürdővel. A BAYLIS & HARDING kozmetikumok a természettel összhangban készülnek, hangsúlyt fektetve a fenntarthatóságra, és egyik termék sem tartalmaz műanyag mikrogyöngyöket. Hasonlóképpen, a termékeket nem tesztelik állatokon, és nem tartalmaznak állati származékokat.

Alkalmazás: A BAYLIS & HARDING tusolókrémet vidd fel a bőrödre, masszírozd be és alaposan öblítsd le. 

Varázsolj otthonodba wellnessfürdőt a BAYLIS & HARDINGa fürdősóval

Varázsolj saját wellnesst otthonod kényelmében az illatos fürdősókkal. A forró fürdő segít a fáradt izmok ellazításában. A BAYLIS & HARDING fürdősó tiszta, nyugodt, puha és illatos bőrt hagy maga után. A fürdősó ellazítja az egész test felszínét, és élvezetesebbé teszi a pihenés értékes pillanatait.

Alkalmazás:
Öntsd a szükséges mennyiséget meleg vízfürdőbe. 

Hidratáld bőröd testápoló segítségével

A BAYLIS & HARDING brit gyártótól származó testápolósegít megadni bőrödnek a szükséges adag hidratálást fürdés vagy zuhanyzás után. A termék könnyedén alkalmazható és gyorsan felszívódik. Alkalmazása után a bőr puha és friss marad. 

Alkalmazás:
Masszírozd a testápolót a bőrödbe az egész testeden. 


Összetétel

TESTÁPOLÓ: AQUA (WATER, EAU), SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-150 DISZTEARÁT, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL ALCOHOL, METILKLORIZOTIAZOLINON, METILIZOTIAZOLINON, MAGNÉZIUM-KLORID, MAGNÉZIUM-NITRÁT, DISODIUM EDTA. FÜRDŐTEJ: AQUA (WATER, EAU), SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLIKOL-DISZTEARÁT, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PEG-150 DISZTEARÁT, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL ALCOHOL, METILKLORIZOTIAZOLINON, METILIZOTIAZOLINON, MAGNÉZIUM-KLORID, MAGNÉZIUM-NITRÁT, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, BENZOFENON-4. TESTÁPOLÓ: AQUA (WATER, EAU), PARAFFINUM LIQUIDUM (ÁSVÁNYI OLAJ), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, GLICERIN, TRIETHANOLAMINE, CARBOMER, PHENOXYETHANOL, KAPRILIL-GLIKOL, PARFUM (FRAGRANCE), BENZOPHENONE-4, LINALOOL. ZUHANYZÓ KRÉM: AQUA (WATER, EAU), SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLIKOL-DISZTEARÁT, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PEG-150 DISZTEARÁT, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL ALCOHOL, METILKLORIZOTIAZOLINON, METILIZOTIAZOLINON, MAGNÉZIUM-KLORID, MAGNÉZIUM-NITRÁT, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, BENZOFENON-4. NÁTRIUM-PALMÁT, AQUA (WATER, EAU), NÁTRIUM-PÁLMAKERNELÁT, GLICERIN, SODIUM CHLORIDE, PARFUM (FRAGRANCE), TETRASODIUM-EDTA, TETRASODIUM-ETIDRONÁT, TITÁN-DIOXID (CI 77891). KRISTÁLYOK: NÁTRIUM-KLORID, PARFÜM (ILLATANYAG), BENZOFENON-4.

Paraméterek

Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
6 db Kész!
Csomag tartalma
Tisztító gél, Fürdősó, Szappan, Fürdőtej, Krémtusfürdő, Testápoló Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
6 db Kész!
Csomag tartalma
Tisztító gél, Fürdősó, Szappan, Fürdőtej, Krémtusfürdő, Testápoló Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BAYLIS & HARDING Nagy testápoló szett 6db - Füge és gránátalma Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BAYLIS & HARDING Velká sada s péčí o tělo 6ks - Fík & granátové jablko. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BAYLIS & HARDING Veľká súprava so starostlivosťou o telo 6 ks – Fík & granátové jablko.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ