Shop roku Shop roku

ADIDAS Intensive Cool & Dry 72H Spray 150 ml

Termékkatalógus
ADIDAS Intensive Cool & Dry 72H Spray 150 ml
5 6 értékelés
Izzadásgátló - spray kivitel, férfiak számára, normál bőrtípusra ajánlott, frissítő illatú, hűsítő hatású, nem hagy foltot, hosszantartó hatású és gyorsan száradó, 150 ml-es - 7 933,33 Ft/1 l
Kód:  DEO345 Termékszám:  3607343087711 Gyártó honlapja:

ADIDAS Intensive Cool & Dry 72H Spray 150 ml

A népszerű ADIDAS márka egy új illatú férfi izzadásgátló spray-vel jelentkezik: az intenzív Cool & Dry dezodorral, amelyet a sportteljesítmények ihlettek. Az intenzív, jéghideg illat száraz hónaljat garantál az aktív életmódú férfiak számára is. Az Indenzív Cool & Dry izzadásgátló praktikus csomagolása minden sporttáskában és táslában elfér. Értékelni fogod a friss illatát az edzőteremben és az irodában egyaránt. Élvezd a frissességet és az izzadás elleni hosszú távú védelmet akár 72 órán keresztül, anélkül, hogy aggódnod kellene a bőrödön és a ruhádon megjelenő fehér foltok miatt. Az ADIDAS izzadásgátlót úgy fejlesztették ki, hogy minden bőrtípusra megfelelő legyen. Az érzékeny bőrű férfiak számára előny az összetétel nulla százalékos alkohol tartalma. Az ADIDAS izzadásgátló dermatológiailag tesztelt.

Az ADIDAS Intensive Cool & Dry 72H Spray izzadásgátló főbb jellemzői

  • Az Adidas Intensive Cool & Dry nem hagy fehér foltokat a ruházatodon vagy a testeden
    Védelem az izzadás ellen 72 órán keresztül
    A 0% alkohol tartalommal, hogy érzékeny bőrű férfiak is használhassák
    Praktikus csomagolás utazáshoz
    Friss, tartós illatát az aktív férfiak ihlették
    A Cool & Dry intenzív izzadásgátló biztosítja a bőr azonnali felfrissülését

Alkalmazás :
Permetezd a hónalj bőrére körülbelül 15 cm távolságról, és hagyd megszáradni.

Összetétel :
Bután-izobután-propán, alumínium-klór-hidrát, ciklopentasziloxán, C12-15 alkil-benzoát, Parfüm / Illatanyag, Disteardimonium Hectorite, Dimeticone, Caesalpinia Spinosa Gum, Hidrogénezett polidecén, szorbitán-szeszkioleát, benzil-szalicilát, szacharóz-sztearát, Hexil-fahéj, butil-fenil-metil-propion, limonén, szilícium-dioxid, hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid, Kumarin, Geraniol, Citronellol, Gossypium Herbaceum (pamut) por, BHT.


Paraméterek

Űrtartalom
150 ml Kész!
Típus
Férfi Kész!
Bőrtípus
Normál Kész!
Bőrtípus
Normál Kész!
Illat
Frissítő Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ADIDAS Intensive Cool & Dry 72H Spray 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ADIDAS Intensive Cool & Dry 72H Spray 150 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ADIDAS Intensive Cool & Dry 72H Sprej 150 ml.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ