30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

AXE Gold Signature ajándékkazetta férfiaknak

Termékkatalógus
AXE Gold Signature ajándékkazetta férfiaknak
5 4 értékelés
Férfi kozmetikai szett - tartalma: Axe Gold férfi dezodor spray - 150 ml, Axe Gold tusfürdő - 250 ml, Axe Signature hajformázó gél - 125 ml - 863,33 Ft/db
Kód:  VBAL372 Termékszám:  8717163703755 Gyártó honlapja:
AXE Gold Signature ajándékkazetta férfiaknak Megszűnt

AXE Gold Signature ajándékkazetta férfiaknak

Az AXE Gold Signature férfi ajándékszett a népszerű márka testápoló és hajápoló kozmetikumait hozza el. A készlet tartalmaz egy Axe Gold Deodorant & Bodyspray dezodort, egy Axe Gold Bodywash tusfürdőt és egy Axe Styling Signature hajformázó zselét is. A dezodor megvéd a testszagoktól, egész napos felfrissülést nyújt az egyedülálló illata mellett, amely a ritka agárfa fás illatjegy és a vanília különleges kombinációjából áll. A tusfürdő gyengéden, mégis alaposan tisztítja meg a bőrt, a finom fás és vaníliás illatával pedig felfrissíti a bőrt és az érzékeket egyaránt. A hajformázó zselé gondoskodik a maximális önbizalmadról és segítségével elkészítheted a kedvenc, nedves hatású frizurádat is. Modern stílust és gyönyörű, természetes fényt kölcsönöz a hajnak.

Az AXE Gold Signature férfi kozmetikai készlet főbb jellemzői

  • Férfi ajándékszett az AXE népszerű kozmetikai márka termékeivel
  • A készlet testdezodor spray-t, tusfürdőt és hajformázó gélt tartalmaz
  • Axe Gold Deodorant & Bodyspray dezodor az agárfa és vanília férfias illatával
  • Megbízhatóan véd az izzadástól, felfrissíti és ápolja a hónalj bőrét
  • Az Axe Gold Bodywash tusfürdő tökéletesen megtisztítja az egész testet
  • A fás és a vaníliás jegyekkel frissítő érzést kölcsönöz
  • A hajformázó zselé ideális a nedves megjelenésű haj létrehozásához
  • Axe Styling Signature zselé közepes erősségű fixálással a természetes ragyogású és a tartós frizura érdekében

Maradj friss az Axe Gold Deodorant & Bodyspray dezodor illatával

Az Axe Gold Deodorant & Bodyspray parfümös dezodor spray egész napra ellát a frissesség érzésével, mindez az egyedülálló és férfias, fás illatának köszönhető, amely az értékes agárfa és a vanília illatát kombinálja. A dezodor megbízható védelmet nyújt nem csak a testszagok ellen, hiszen gyengéden ápolja a hónalj bőrét. Élvezd az üde és férfias illatot hosszú órákon át és növeld az önbizalmadat bármilyen helyzetben.

Használat:
Vidd fel a hónalj bőrére körülbelül 20 cm-es távolságból. Vigyázz, hogy ne kerüljön a szemedbe, ne használd sérült vagy irritált bőrfelületen.

Összetétel:
Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Ethylhexylglycerin, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Citral, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool

Frissítő tisztaság az AXE Gold tusfürdővel

Az AXE Gold tusfürdő tetőtől talpig tökéletesen tisztítja meg a bőrt. A meleg és férfias, fás és vaníliás illatjegyekkel eredményez puha és illatos bőrt. Élvezd a kifogástalan tisztaságot minden egyes nap. Az igazán felemelő élmény érdekében kombináld a tusfürdőt a többi AXE Gold termékkel. Az AXE Gold tusfürdő minden bőrtípus számára alkalmas.

Használat:
Vidd fel a nedves bőrre és mosakodj meg. Ezt követően öblítsd le a bőrödet. Használd szükség szerint.

Összetétel:
Aqua, laurylsulfát sodný, parfém, karamel, kyselina citronová, kokamid MEA, disodná EDTA, glycerin, maltodextrin, PPG-12, benzoát sodný, chlorid sodný, citronellol, limonen, Linalool

Axe Styling Signature High Shine Gel hajformázó gél

Az Axe Styling Signature High Shine Gel hajformázó zselé az ideális hajformázó termék a modern, nedves hatású frizura elkészítéséhez. A zselét közepes erősségű fixálás jellemzi, és segítségével nemcsak stílusos frizurát kapsz, hanem csodálatosan fényes hajat is. A zselé használata után a hajad természetes megjelenésű lesz és egész nap megőrzi a kialakított frizurát. Minden típusú és hosszúságú hajra alkalmas.

Használat:
Vidd fel a hajformázó zselét száraz hajra. Használj egy kis mennyiségű zselét, így elkerülheted a hajad elnehezítését vagy ragacsos érzetét. Dolgozd el a zselét az ujjaid között és ezután vidd fel egyenletesen a hajadra. Alakítsd ki a kívánt frizurát.

Összetétel:
Aqua, VP/VA Copolymer, Glycerin, Propylene Glycol, Vinyl Caprolactam/VP/Dimethylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Butylene Glycol, Carbomer, Disodium EDTA, DMDM Hydantoin, Iodopropynyl Butylcarbamate, Lautrimonium Chloride, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Triethanolamine, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Limonene, Linalool

A készlet tartalma:
1 × Axe Gold Deodorant & Bodyspray dezodor és test spray (150 ml)
1 × Axe Gold Bodywash Swag Fresh tusfürdő (250 ml)
1 × Axe Styling Signature High Shine Gel hajformázó gél (125 ml)


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AXE Gold Signature ajándékkazetta férfiaknak Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AXE Gold Signature dárková kazeta pro muže. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AXE Gold Signature darčeková kazeta pre mužov.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ