AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

BIOTEN Hyaluronic 3D Eye Cream 15 ml

Termékkatalógus
BIOTEN Hyaluronic 3D Eye Cream 15 ml
3,0 1 értékelés
Szemkörnyékápoló - duzzanatok és sötét karikák ellen, hidratáló összetétel - 192 666,67 Ft/1 l
Kód:  KSPL2870 Termékszám:  5201314119586 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BIOTEN Hyaluronic 3D Eye Cream 15 ml

A BIOTEN Hyaluronic 3D szemkrém helyreállítja a bőr fiatalos rugalmasságát és csökkenti a finom ráncokat. A hármas hialuronsav-rendszerrel dúsított összetételnek köszönhetően nincs esélye a ráncoknak és a megereszkedett bőrnek már. Ez a szemkrém növeli a bőr rugalmasságát, mélyen hidratálja, táplálja és ragyogóvá varázsolja az arcbőrt. Minden bőrtípusra alkalmas. Klinikailag bizonyított eredmények, amelyek már 6 napos használat után láthatók. Élvezd a ragyogó, feszes bőrt a BIOTEN Hyaluronic 3D Eye Cream segítségével. 

A BIOTEN Hyaluronic 3D Eye Cream szemkrém (15 ml) legfontosabb tulajdonságai

  • BIOTEN Hyaluronic szemkrém a feszes és ragyogó szemkörnyéki bőrért
  • Alkalmas minden bőrtípusra
  • Hármas hialuronsav-rendszerrel dúsított összetétel
  • Mélyen hidratál és táplál
  • Az eredmények már 6 nap múlva láthatók
  • A BIOTEN Hyaluronic 94%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz

Alkalmazás:
Reggel és este viddd fel a szemkontúrokra, óvatosan masszírozd a belső sarkoktól a külsőkig.

AHatóanyagok: 
1. A Hyaluronic Acid Filler (hialuronsav töltőanyag) helyi bőrkitöltőként működik, amely az alkalmazás után azonnal kisimítja a bőr felületét.
2. Az alacsony molekulatömegű hialuronsav a bőr legmélyebb rétegeibe is behatol, segít a finom vonalak és ráncok látható csökkentésében, valamint a bőr rugalmasságának javításában a bőr egészségesebb, fiatalabb és ragyogóbb megjelenése érdekében.
3. A Hyaluronic Acid Booster (hialuronsav stimulátor) elősegíti a bőrben lévő saját hialuronsav optimális szintjének helyreállítását azáltal, hogy serkenti annak természetes szintézisét és megújulását, intenzív hidratáltságot, rugalmasságot, bőrfeszességet és ránctalanítást biztosít.

Összetétel:
Aqua, Butyrospermum parkii butter, Dicaprylyl carbonate, Glycerin, Caprylic/capric triglyceride, Cetearyl alcohol, Argania spinosa kernel oil, Glyceryl stearate, PEG-100 stearate, Panthenol, Sodium hyaluronate, Acetyl tetrapeptide-5, Ascorbic acid, Ascorbyl palmitate, Bis-diglyceryl polyacyladipate-2, Butylene glycol, Capryloyl glycine, Cetyl hydroxyethylcellulose, Citric acid, Coco-glucoside, Ethylhexyl palmitate, Glucomannan, Glucose, Glyceryl laurate, Hydrolyzed yeast extract, Lecithin, Mica, Octadecene, Parfum, PEG-12 dimethicone, PEG-8, Polyglucuronic acid, Sodium acrylates copolymer, Sodium hydroxide, Stearyl dimethicone, Tetrasodium EDTA, Tocopherol, Tocopheryl acetate, Trihydroxystearin, Phenoxyethanol, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Farnesol, CI 77891.

Paraméterek

Űrtartalom
15 ml Kész!
Használat
Nőknek Kész!
Típus
Krém Kész!
Hatás
Hidratáló, Ránctalanító Kész!
Súly
0,03 kg Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
15 ml Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!

Krém típusa

Típus
Krém Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Ránctalanító Kész!

Tömeg

Súly
0,03 kg Kész!
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BIOTEN Hyaluronic 3D Eye Cream 15 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOTEN Hyaluronic 3D Eye Cream 15 ml . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BIOTEN Hyaluronic 3D Eye Cream 15 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ