Shop roku Shop roku

Biotherm Aquasource szett

Termékkatalógus
Biotherm Aquasource szett
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Aquasource Everplump 50 ml + Biosource Cleanser 50 ml + Kozmetikai táska - 19 490 Ft/100 ml
Kód:  VBAL707 Termékszám:  8024417113339

Biotherm Aquasource szett

A BIOTHERM Aquasource Set női kozmetikai ajándékszettet a normál és a vegyes bőr tökéletes hidratáló ápolására tervezték. A mutatós Cruciani kozmetikai táska az elismert francia Biotherm márka két termékét kínálja. A Biotherm Biosource Purifying Foaming Cleanser tisztító hab mellett a szettben megtalálod az AquasourceEverplump hidratáló krémet is. A tisztító hab tökéletesen, ugyanakkor kíméletesen távolítja el az összes szennyeződést a bőrről, így gondoskodik a puhaságáról és rugalmasságáról. A finom krém mélyen és hosszan tartóan hidratálja a bőrt, kisimítja a ráncokat, feszes és rugalmas bőrt kölcsönöz. Ez a luxus krém helyreállítja a bőr fiatalosmegjelenését, bőröd csak úgy ragyog majd az egészségtől és a szépségtől.

A BIOTHERM Aqausource Set kozmetikai készlet legfontosabb jellemzői

  • Ajándékkészlet nőknek egy szép Cruciani kozmetikai táskában
  • A készlet 2 egymást tökéletesen kiegészítő termékből áll a Biotherm neves márka jóvoltából
  • Az egyedi Life Plankton-t tartalmazó összetételével mélyen hidratálja a bőrt
  • A Life Plankton megnyugtatja és feszesíti a bőrt, védi és páratlanul regenerálja azt
  • A Biosource tisztító hab finoman megtisztítja, tonizálja és ragyogóvá teszi a bőrt
  • Mélyen táplálja és hidratálja a bőrt, megakadályozza a kellemetlen fénylő bőrt
  • Aqausource finom állagú krém a tökéletesen hidratált bőrért
  • Kisimítja a ráncokat, javítja a bőr rugalmasságát és feszességét, helyreállítja a fiatalos megjelenését
  • Biotherm kozmetikai készlet normál és kombinált bőrre

Biotherm Biosource Purifying Foaming Cleanser tisztító hab a gyengéden megtisztított és tónusos bőrért

A Biotherm Biosource Purifying Foaming Cleanser kozmetikai tisztító termék vízzel érintkezve selymesen puha habbá alakul a bőrön, amely valóban nagyon kíméletesen tisztítja meg az arcodat. A tiszta termál plankton mély és hosszan tartó hidratálást nyújt a bőrnek, a shea vaj táplálja a bőrt, a cink pedig mérsékli a faggyúmirigyfaggyútermelését. Gazdag a vitaminokban, ásványokban, tápanyagokban és ápoló hatóanyagokban, így tehát a Biosource tisztító hab gyönyörűen üde és ragyogó, táplált és mélyen hidratált bőrt nyújt. Ugyanakkor gondoskodik az egységes bőrtónusról is.

Hatóanyagok:
Ásványok komplexuma - egységesíti a bőrtónust
Cink - támogatja a bőr védőfunkcióját, csökkenti a faggyúmirigyek faggyútermelését
Shea vaj - intenzív és jelentős táplálást biztosít a bőrnek
Life Plankton - tiszta termál plankton kivonat, a Biotherm kozmetikumok exkluzív és tipikus hatóanyaga,amely egyébként az ásványi forrásokból származik a francia Pireneusokból, gazdag az ásványokban, a szabadalmaztatott Fermogenesis nevezetű biotechnológiai fermentációs folyamat során nyerik ki, 35 tápanyagot, fehérjét, vitamint,aminosavat,szénhidrátot, lipideket és nyomelemeket tartalmaz, amelyek segítenek visszaállítani a bőr életfunkcióit éselengedhetetlenek az egészséghez.

A felhasználása:
Nedvesítsd be az arcbőrt tiszta vízzel minden reggel. Vigyél fel megfelelő mennyiségű tisztító gélt a tenyeredbe, majd innen az arcodra. Gyengéd körkörös mozdulatokkal masszírozd be az arcodba, ameddig gazdag hab nem képződik a vízzel történő érintkezés során. Kerüld a szem környékét. Ezt követőenalaposan öblítsd le langyos vízzel.

Állag:
Gél (habzó)

Bőrtípus:
Normál és vegyes bőrre

Összetétele:
Aqua, Glycerin, Sodium Cocoyl Glycinate, Montmorillonite, Myristic Acid, Butylene Glycol, Argilla, Palmitic Acid, Glycol Stearate, Lauric Acid, Stearic Acid, Potassium Hydroxide, CI 77891, Sodium Hydroxide, Salicylic Acid, Phenoxyethanol, Tetrasodium Edta, Kaolin, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, ButylphenylMethylpropional, Citronellol, Geraniol, Zinc Gluconate, Sal Maris, Benzyl Alcohol, Vitreoscilla Ferment, CI 42090, CI 19140, Fragrance

Hidratált és tökéletesen ragyogó bőr a Biotherm Aquasource Everplump hidratáló krémmel

Az Aquasource gélkrém rendkívül gyengéd összetétellel és finom állaggal büszkélkedhet, így nagyon könnyű a használata. Az Aquasource Everplump (Plumping Smoothing Moisturizer) hidratáló krém intenzíven és mélyen hidratálja a bőrt. Kisimítja a finom vonalakat, üdeséget és bársonyos simaságot nyújt a bőrnek. Kellemes géles állaga gyorsanfelszívódik és nem hagy zsíros réteget maga után. A krém összetételét hialuronsavval dúsították. A termék minden bőrtípus számára alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is. Használhatod a szemkörnyék bőrére is.

Hatóanyagok:
Life Plankton - tiszta termál plankton kivonat, a Biotherm kozmetikumok exkluzív és tipikus hatóanyaga, amely egyébként az ásványi forrásokból származik a francia Pireneusokból, gazdag az ásványokban, a szabadalmaztatott Fermogenesis nevezetű biotechnológiai fermentációs folyamat során nyerik ki, 35tápanyagot, fehérjét, vitamint, aminosavat, szénhidrátot, lipideket és nyomelemeket tartalmaz, amelyek segítenek visszaállítani a bőr életfunkcióit és elengedhetetlenek az egészséghez.
Hialuronsav - gyorsan behatol a bőrbe, feltölti és kisimítja a bőrt
 

A felhasználása:
Használd minden reggel és/vagy este a megtisztított bőrön. Masszírozd be finoman, körkörös mozdulatokkal a bőrbe. Kerüld a szem környékét.

Állag:
Krém

Bőrtípus:
Normál, vegyes, érzékeny bőrre

Összetétel:
Aqua, Glycerin, Dimethicone, Propanediol, Dimethicone/Peg-10/15 Crosspolymer, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Polymethylsilsesquioxane, Chlorphenesin, Citric Acid, Sodium Citrate, Limonene, Peg-10 Dimethicone, Disodium Edta, Butylene Glycol, Sodium Hydroxide, Vitreoscilla Ferment, Tocopherol, Glycine SojaOil, Adenosine, Dipropylene Glycol, Benzyl Salicylate, Linalool, Benzyl Alcohol, Citral, Alteromonas Ferment Extract, Geraniol, Parfum, [+/- Ci 14700] (F.I.L. C179803/1).

A készlet tartalmazza:
1 × Biotherm Biosource Purifying Foaming Cleanser tisztító hab (50 ml)
1 × Biotherm Aquasource Everplump Cream hidratáló arckrém (50 ml)
1 × Cruciani fehér kozmetikai táska


Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Űrtartalom
100 ml Kész!
Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Tisztító hab, Kozmetikai táska, Testápoló krém Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
100 ml Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Tisztító hab, Kozmetikai táska, Testápoló krém Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Biotherm Aquasource szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOTHERM Aquasource Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Biotherm Aquasource Set.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ