AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

BODYNATUR Orchidea 12 db

Termékkatalógus
BODYNATUR Orchidea 12 db
4,3 3 értékelés
Szőrtelenítő csík - eltávolítja a nem kívánatos szőrszálakat - 82,50 Ft/db
Kód:  DKO116 Termékszám:  8414719407036

BODYNATUR Orchidea 12 db

Szerezd meg ezeket a kiváló BodyNatur viasz szőrtelenítő csíkokat, amelyek orchidea kivonatban gazdagok, valamint védelmet és gondoskodást biztosítanak az érzékeny bőr számára. A csíkok tökéletes eredményt nyújtanak akár 4 héten keresztül.

Különösen alkalmas a bikinivonal és a hónalj területére. Az orchidea kivonatnak köszönhetően a csíkok olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek megvédik az érzékeny bőrt az irritációtól, és puhító és nyugtató hatást fejtenek ki. A szalagok azonnal használatra készek, és gondoskodnak a rövid szőrszálakról. Sok természetes hatóanyagot tartalmaz, és mentes mindenféle parabéntől, BHT-től vagy allergénektől.

A csomagban 12 szőrtelenítő csíkot és 2 eldobható törlőt találsz, melyeket  a maradék viasz eltávolítására és a bőr megnyugtatására terveztek.

Paraméterek

Darabszám
12 db Kész!

Darabszám

Darabszám
12 db Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BODYNATUR Orchidea 12 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BODYNATUR Orchidej 12 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BODYNATUR Orchidea 12 ks.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ