30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

BULLDOG Original Skincare Kit szett

Termékkatalógus
BULLDOG Original Skincare Kit szett
5 3 értékelés
Férfi kozmetikai szett - tartalom: Original Moisturizer 100 ml, Original Face Wash 150 ml, Original Face Scrub 125 ml - 2 163,33 Ft/db
Kód:  VBAL617 Termékszám:  5060144645913 Gyártó honlapja:

BULLDOG Original Skincare Kit szett

A BULLDOG Original Skincare Kit férfi kozmetikai készlet a népszerű angol márka kozmetikumait kínálja olyan termékekkel, amelyek a napi bőrápoláshoz szükségesek, így tartalmaz arckrémet, tisztító gélt és bőrradírt. A 100 ml-es BULLDOG Skincare for Men Original Moisturizer krémet kifejezetten a férfiak bőrének hidratálására fejlesztették ki. Finoman ápolja, regenerálja és életre kelti a bőrt.Intenzív hidratációt és mély táplálást biztosít, használatával a bőr bársonyosan puha és egészséges marad. Összetételét lenolajjal, aloe vera kivonatokkal és zöld teával dúsították. A krém gyorsan felszívódik és nem hagy zsíros nyomot. A termék alkalmas minden bőrtípusra.

A BULLDOG Original Skincare Kit férfi kozmetikai készlet főbb jellemzői  

  • BULLDOG Original Skincare Kit férfi kozmetikai készlet a népszerű brit márkától, arckrémmel, tisztító géllel és tisztító bőrradírral
  • A BULLDOG Original hidratáló krém hidratálja és táplálja a férfiak bőrét
  • Aloe vera-t, lenolajat és zöld teát tartalmaz
  • A BULLDOG Original férfi arclemosó gél lenolajjal, aloe vera kivonattal és zöld teával készült
  • Alaposan megtisztítja és frissíti a bőrt
  • BULLDOG Original arcradír friss férfias illattal rendelkezik
  • Mélyen tisztítja a bőrt és eltávolítja az elhalt bőrsejteket

Hatóanyagok:

  • A poliszacharidokban, enzimekben, A, B, C és E vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben és aminosavakban gazdag aloe vera megköti a nedvességet, segítve a bőr hidratálását. Regeneráló, nyugtató, bőrpuhító, gyógyító, gyulladásgátló és hűtési képességgel rendelkezik. Antioxidánsként működik, védőfóliát hoz létre a bőrön és regenerálja a már sérült bőrt.
  • A tlenolaj vagy a Camelina Sativa hamis lenként is ismert. Magjait omega-3 zsírsavakban és E-vitaminban gazdag étkezési olajba sajtolják. Kiváló kondicionáló hatású, megnyugtatja a bőrt és táplálja. Az antioxidáns hatású nagy mennyiségű E-vitaminnak köszönhetően lágyítja, táplálja és puhává teszi a bőrt.
  • A zöld tea erős antioxidáns, amelynek jelentős stimuláló, támogató és tisztító hatása van a bőrre. Katehineket tartalmaz - antibakteriális anyagokat, amelyek segítik a pattanások kiváltó baktériumok elleni küzdelmet

Frissítsd és tisztítsd meg a bőrt a BULLDOG Original Face Wash arclemosó segítségével

A 150 ml-es BULLDOG Original férfiak számára készült arclemosó tökéletesen megtisztítja az arcbőrt, és friss energiát ad. Az egyedi gélösszetétel olyan természetes összetevőket tartalmaz, amelyek jótékony hatással vannak a bőrre, mint például aloe vera, lenolaj és zöld tea. Az arcgél kifejezetten a bőr tisztítására készült, de nem szárítja ki. Mindennapi használatra alkalmas, és azonnal meg fogod szeretni.

A BULLDOG Original arcradír a tökéletesen tiszta bőrért

A 125 ml-es BULLDOG Original férfi arcradír eredeti a normál bőr ápolására szolgál, és nem teszi tönkre a szakállad. Kifejezetten a mélytisztításhoz és az elhalt sejtek bőrből történő eltávolításához fejlesztették ki. Az alkalmazás után a bőr tiszta és tökéletesen sima lesz. A férfiak számára kifejlesztett bőrradír lenolajjal, aloe vera kivonatokkal, zöld teával és más hatékony természetes összetevőkkeldúsított. Ezen túlmenően az Original termékcsalád könnyű, férfias illatokkal rendelkezik, amelyek a citrusfélék keverékén keresztül nyílnak meg, és a muskátlikon és a pacsulin keresztül folytatódnak egy fás alapig cédrusfával, ürömmel és vetiverrel.

Csomag tartalma:

  • BULLDOG Skincare for Men Original Moisturizer hidratáló krém100 ml
  • BULLDOG Skincare for Men Original Moisturizer arclemosó, 150 ml
  • BULLDOG Skincare for Men Original Moisturizer arcradír 125 ml

A hidratáló krém összetétele
Aqua (Water), Ethylhexyl palmitate, Caprylic/capric triglyceride, Glycerin, Aloe barbadensis leaf juice, Sorbitan stearate, Sodium polyacrylate, Pentaerythrityl distearate, Phenoxyethanol, Camelina sativa seed oil, Sodium stearoyl glutamate, Parfum (Fragrance)*, Benzoic acid, Carbomer, Tocopheryl acetate, Dehydroacetic acid, Amorphophallus konjac root extract, Limonene, Camellia sinensis (Green tea) leaf extract, Evernia prunastri (Oakmoss) extract, Linalool, Citronellol, Geraniol, Sodium hydroxide, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Tocopherol, Citric acid.
*természetes alapanyagok keveréke


Az arclemosó összetétele:
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Benzoic Acid, Parfum, Camelina Sativa Seed Oil, Dehydroacetic Acid, Limonene, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Tocopherol 

A bőrradír összetétele:
Aqua (Water), Coco-glucoside, Stearic acid, Glycerin, Cetyl alcohol, Glyceryl stearate, Aloe barbadensis leaf juice, Cetearyl alcohol, Avena sativa (Oat) kernel meal, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Olea europaea (Olive) seed powder, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) shell powder, Phenoxyethanol, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Benzoic acid, Parfum (Fragrance)*, Camelina sativa seed oil, Dehydroacetic acid, Limonene, Camellia sinensis (Green tea) leaf extract, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Citric acid, Sodium hydroxide, Tocopherol
* természetes alapanyagok keveréke


Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BULLDOG Original Skincare Kit Kazeta. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BULLDOG Original Skincare Kit Kazeta.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ