AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

DERMACOL Magnum + First Class szempillák

Termékkatalógus
DERMACOL Magnum + First Class szempillák
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag
Kód:  KSDS1425 Termékszám:  8595003122078 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL Magnum + First Class szempillák

A kozmetikai szett Magnum szempillaspirált, First Class Lashes szempillaspirál alapot és Lip and Cheek gloss-t tartalmaz egyben. A bézs színű alapozó szempillaspirál varázslatos peptidtartalommal gondoskodik a szempilláidról, a tetejére felvitt Magnum szempillaspirál pedig biztosítja az ellenállhatatlan megjelenést. A DERMACOL Magnum + First Class szempillaspirál ajándékcsomag a különleges kollekcióból tartalmaz egy luxus rózsaszín cipzáras kozmetikai táskát. Az ajándékdobozban lévő készlet nagyszerű ajándék minden nőnek és lánynak, aki ápolt és friss megjelenéssel szeretné lenyűgözni környezetét, és szeret vigyázni magára.

A DERMACOL Magnum + First Class szempillák ajándék szett legfontosabb jellemzői

  • Kozmetikai készlet a különleges kollekcióból
  • A Dermacol készlet Magnum szempillaspirált, First Class Lashes szempillaspirál alapot, valamint szájfényt és pirosítót tartalmaz egyben.
  • A DERMACOL ajándékcsomaghoz egy luxus rózsaszín kozmetikai cipzáras tasak tartozik.
  • A Magnum Maximum Volume szempillaspirál selyemfehérjéket és speciális pigmenteket tartalmaz, amelyek természetes módon hosszabbítják és dúsítják a szempillákat.
  • Az E-vitaminnak és a növényi kivonatoknak köszönhetően a DERMACOL termék a maximális volumenért erősíti és regenerálja a szempillákat.
  • A fekete szempillaspirál speciálisan kifejlesztett kefével rendelkezik, amelynek köszönhetően a szempillaspirál tökéletesen bevonja a szempillákat, kisimítja, pontosan szétválasztja őket, és csomómentes, sima felületet hoz létre.
  • Az első osztályú szempillaspirál alapozó a selyemfehérjéknek és a speciális pigmenteknek köszönhetően meghosszabbítja a szempillákat.
  • Az egyedülálló bézs árnyalatnak köszönhetően természetes hatást ér el, és a felső szempillaspirál fekete pigmentjei jobban tapadnak.
  • Többfényű száj- és arckrém vonzó csomagolásban, hogy ragyogóvá tegye a bőrt, az arcot és érzéki ragyogást kölcsönözzön az ajkaknak.
  • A DERMACOL ajak és arc DERMACOL egy olyan termék, amely egy balzsam ápoltságát, egy rúzs fedő erejét és egy fényes fényt biztosít egyben.
  • Szilárd krém multi-fill pigmentekkel és gyöngyökkel jól terül, jól tart és gyengéden ápolja a bőrt.
  • A DERMACOL Magnum + First Class szempillakozmetikai szett nagyszerű ajándék minden sminkelni szerető nőnek.

Dermacol Magnum a szempillák maximális volumenéért

A DERMACOL Magnum + First Class szempillaspirál szett szempillaspiráljával felháborító szempillatömeget varázsolhat. Selyemfehérjéket és speciális pigmenteket tartalmaz, amelyek természetes módon hosszabbítják és dúsítják a szempillákat, fényt és teljesen új külsőt kölcsönözve nekik. A készítményt E-vitaminnal és növényi kivonatokkal egészítik ki az erősítés és a regeneráció érdekében. A DERMACOL fekete Magnum Maximum Volume szempillaspirál speciálisan kifejlesztett keféje tökéletesen bevonja, kisimítja és pontosan szétválasztja a szempillákat, hogy sima, csomómentes felületet hozzon létre. Ezzel a szempillaspirállal maximális szempillatömeget érhet el. Alkalmazza a gyökerektől a végekig.

A Dermacol első osztályú szempillalapozója elősegíti a szempillák növekedését

A Magnum kozmetikai szett szempillaspirál alapozója volument ad és meghosszabbítja a szempillákat. Az ultra-tápláló First class lashes szempillaspirál alapozó peptidekkel gazdagított, amelyek elősegítik a szempillák növekedését. Az egyedi bézs árnyalatnak köszönhetően természetes hatást érsz el, és a felső szempillaspirál fekete pigmentjei jobban tapadnak. A DERMACOL First class lashes szempillaspirál alapozó védi a szempillákat, és a klasszikus szempillaspirál felvitele után az eredmény intenzívebb és tökéletesebb lesz. Vigye fel a szempillákra, hagyja megszáradni, majd vigye fel a szempillaspirált.

Ajkak és arcok dizájnos csomagolásban a smink tökéletes befejezéséhez

A DERMACOL Magnum + First Class szempilla ajándékcsomagot egy multifunkcionális ajak- és arcceruza egészíti ki, vonzó, habcsók stílusú csomagolásban. A balzsam ápoltságával, a rúzs fedésével és a fényesség hatásával egyben a Lip and Cheek ragyogóvá teszi a bőrt, az arcot és fülledt fényt kölcsönöz az ajkaknak. A szilárd krém multi-fill pigmentekkel és gyöngyökkel 2 az 1-ben jól eloszlatható, jól tapad, gyengéden ápolja a bőrt és minden bőrtípusra alkalmas. Egyszerűen vigye fel a DERMACOL Lip and Cheek krémet egyenletesen elkevert sminkkel a bőrre, és körkörös mozdulatokkal egyenletesen dolgozza be az ajkakba, szükség szerint elkeveredve.

A Magnum Maximum Volume Mascara összetevői:
AQUA, CERA ALBA, STEARINSAV, GLICERIN-SZTEARÁT, PVP, NYLON-12, VP/EIKOZÉN KOPOLIMER, COPERNICIA CERIFERA CERA, TRIBEHENIN, CANDELILLA CERA, SZILÍCIUM-DIOXID-DIMETIL-SZILÁT, GLICERIN, BISZ-PEG-18-METIL-ÉTER-DIMETIL-SZILÁN, AMINOMETIL-PROPÁNDIOL, SZINTETIKUS MÉHVIASZ, DIMETHICONE, HIDROXIETILCELLULÓZ, TOCOPHERYL ACETATE, TOKOFEROL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS GYÜMÖLCSKIVONAT, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, NÁTRIUM-DEHIDROACETÁT, KÁLIUM-SZORBÁT, CI 77499

Összetétel

A Magnum Maximum Volume Mascara összetevői:
AQUA, CERA ALBA, STEARINSAV, GLICERIN-SZTEARÁT, PVP, NYLON-12, VP/EIKOZÉN KOPOLIMER, COPERNICIA CERIFERA CERA, TRIBEHENIN, CANDELILLA CERA, SZILÍCIUM-DIOXID-DIMETIL-SZILÁT, GLICERIN, BISZ-PEG-18-METIL-ÉTER-DIMETIL-SZILÁN, AMINOMETIL-PROPÁNDIOL, SZINTETIKUS MÉHVIASZ, DIMETHICONE, HIDROXIETILCELLULÓZ, TOCOPHERYL ACETATE, TOKOFEROL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS GYÜMÖLCSKIVONAT, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, NÁTRIUM-DEHIDROACETÁT, KÁLIUM-SZORBÁT, CI 77499

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DERMACOL Magnum + First Class szempillák Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Magnum + First Class lashes . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DERMACOL Magnum + First Class lashes .
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ