Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Garmin Fenix 3 Silver Performer Bundle

Termékkatalógus
Garmin Fenix 3 Silver Performer Bundle
5 8 értékelés
Okosóra - Multisport GPS-es okosóra, nagy érzékenységű GPS / GLONASS vevő, magasságmérő, barométer, iránytű, hőmérő, Bluetooth (intelligens értesítések), Colour Chroma kijelző, VO2 Max. kalkuláció, Connect IQ támogatás, ANT + kompatibilis, a csomag tartalmazza a HR Run Premium pulzusmérőt
Kód:  SKG070c5 Termékszám:  8588006380644 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Fenix 3 Silver Performer Bundle

Prémium sport GPS karóra

Egyedülálló funkciói, masszív szerkezete és részletes adatfeldolgozása teszi a Fenix 3 GPS-es karórát ideális választássá minden sportoló számára, aki maximális hatékonysággal szeretne edzeni. A Connect IQ platformon keresztül személyre szabhatja képernyőjét widgetjeit és adatait, így bármilyen sporttevékenység közben használhatja a készüléket.

Akkor sem kell aggódnia, ha extrém körülmények között használja a Fenix 3 karórát. Az acél váz megvédi a szerkezetet a külső behatásoktól, ugyanakkor egy 100 méteres vízoszlopnak megfelelő nyomásnak is ellenáll. Rendkívüli ereje ellenére az óra kivételesen könnyű, és kompakt méretekkel rendelkezik. Így kényelmes viselni, és nem akadályozza viselőjét a mozgásban. Ráadásul, a nagy felbontású Chroma kijelző még közvetlen napfényben is tökéletesen olvasható.

Legfontosabb jellemzői

  • Kövesse nyomon teljesítményét, edzése hatékonyságát és a regenerálódásra fordított időt
  • A futáshoz, úszáshoz és síeléshez rendelkezésre álló speciális funkciók tökéletes áttekintést adnak edzéséről
  • A rendkívül érzékeny érzékelők pontos adatokat szolgáltatnak tevékenységéről
  • Kis súlyának és kompakt méreteinek köszönhetően rendkívül kényelmes viselet
  • A kijelző még közvetlen napfényben is jól olvasható
  • Mellkasi pulzusmérő is tartozik a készülékhez
  • Szinkronizálhatja a telefonjával, hogy megjelenítse üzeneteit, e-mailjeit, a nem fogadott hívásokat stb.

Ideális segítség az okos edzéshez

A Fenix 3 tele van olyan funkciókkal, amelyek segítenek javítani teljesítményét. Az egyik a VO2 Max Calculation, amely (a csomaghoz tartozó) szívritmusmérő adtainak és a mozgási sebesség értékeinek felhasználásával kiszámítja a percenkénti maximum oxigénfelvételt, amely tükrözi a felhasználó általános állapotát. 

A VO2 eredményét felhasználva a Race Predictor alkalmazás előre meghatározza, például, hogy egy adott pályát milyen tempóval kellene elfutnia. Egy másik, kifejezetten futók számára késült alkalmazással lehetőség van a lépésütem, a függőleges oszcillációt és a talajérintési időt. Ezek segíthetnek javítani a technikát és a futás dinamikáját. Az úszók hasonlóképpen nyomon követhetik csapásszámukat, ritmusukat, a megett távolságot stb. Ha síelési módra vált, láthatja a megtett távolságot, a szintkülönbséget, a sebességet és a leereszkedések számát. Tehát, a Fenix 3 minden sportoló számára ideális.

Az már csak ráadás, hogy az óra a regenerálódáshoz szükséges időt is képes megbecsülni teljesítménye alapján, ezáltal úgy tervezheti meg az edzéstervét, hogy a lehető leghatékonyabb legyen.

A beépített magasságmérő, barométer és iránytű segítségével a készülék adatokat gyűjt az aktuális terepviszonyokról, amiket - az edzés körülményein kívül - arra is felhasznál a Fenix 3, hogy rövid távú előrejelzést adjon a várható időről, így soha nem lepi meg egy hirtelen támadt vihar.

Maradjon kapcsolódva!

A hab a tortán, hogy az óra Bluetooth-on keresztül képes szinkronizálni magát mobiltelefonjával. Így a Fenix 3 jelzéseiből értesülhet a nem fogadott hívásokról, bejövő SMS-ekről, e-mailekről vagy megbeszélt találkozóiról, hogy elő kellene vennie a telefonját a zsebéből.

Paraméterek

Tömeg
70 g Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
70 g Kész!
Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin Fenix 3 Silver Performer Bundle Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Fenix 3 Silver Performer Bundle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Fenix ??3 Silber Performer Bundle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Fenix ??3 Silber Performer Bundle.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ