AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Garmin vívofit2 Fekete

Termékkatalógus
Garmin vívofit2 Fekete
Okoskarkötő mutatja a teljes távolság, kalória számít, alvás monitorok, megvilágított kijelző, stopper, Bluetooth átvitel a telefonra (Garmin Connect ™ Mobile), kompatibilitás ANT +, egy évvel az akkumulátor élettartamát
Kód:  SKG080a Termékszám:  010-01407-00 Gyártó honlapja:

Garmin vívofit2 Fekete

le
Garmin vívofit2 Blac

Intelligens fitness edző

Már a második kiadása a termék. Elődjéhez képest megérte fejlesztések fő kijelző, ami most hátulról megvilágított, további hozzáadott akusztikus figyelmeztető inaktivitás és stopper. Lesz egy tökéletes áttekintést befejezett fizikai aktivitás, a test reakcióit ezekre a tevékenységekre, és az összes felvett, és készen áll az értékelésre.


Nyilvánvaló megjeleníti ezeket az információkat a tevékenység

Kijelző karkötő marad mindenkor. Základním zobrazením je čas a dále náramek zobrazuje počet kroků, zbývající kroky pro dosažení denního cíle, spálené kalorie, ušlou vzdálenost, indikátor nečinnosti, aktuální mód (den/noc) a srdeční tep v případě propojení s ANT+ snímačem srdečního tepu (není součástí balení ).

le
Garmin vívofit2 Blac

le
Garmin vívofit2 Blac

Intelligens fitness edző

A karkötő képes magát a leolvasott értékek a korábbi tevékenységek meghatározásához a napi célt, így megvalósítható volt az Ön számára, így javítja a fizikai állapota a tulajdonos. Váltás után az éjszakai üzemmód rekord nézni Vívofit2 események alvás közben, ami majd értékelje részletesen a lapban Garmin Connect, ami természetesen angolul.


gondtalan karbantartást

Használhatóság a hét 7 napján, a nap 24 órájában egy évre biztosítja a két felhasználó által cserélhető CR1632 elem. Electronics órák harapós a szíj, amely könnyen helyettesíthető, és ezért könnyen testre a szín az okos karkötő jelenlegi igényeket.

le
Garmin vívofit2 Blac

Paraméterek

Szélesség
21 mm Kész!
Magasság
10,5 mm Kész!
Tömeg
25 g Kész!
Rendeltetés
Fitness náramek Kész!
Akkumulátor üzemideje
8 588,24 óra Kész!

Méret

Szélesség
21 mm Kész!
Magasság
10,5 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
25 g Kész!

Navigáció típusa

Rendeltetés
Fitness náramek Kész!

Tulajdonságok

Akkumulátor üzemideje
8 588,24 óra Kész!

Hardver és szoftver

Kapcsolódás
Bluetooth Kész!

Tulajdonságok

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"
» További okoskarkötők"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin vívofit2 Fekete Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin vívofit 2 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin vívofit 2 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin vívofit 2 Black.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ